Nu ga ik veel over mezelf en transgender mensen - Maar het is niet elke dag dat ik schrijf over Cis-geslacht, mensen die Queer gebruiken voor hun titel, niet-binair - Demi-mensen, enz. Ik ken al dit soort mensen, dus ik heb het naar mijn idee goed onder de knie.

Mij; Ik ben Diana, een transgender vrouw, schrijfster en 19 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend (die ik heb ontmoet op deze TS dating site), Kitty, en ik schrijf voor mijn eigen kleine persoonlijke bedrijf. Ik ben transgender sinds ik 10-12 was, en ik ben tevreden en gelukkig met de vrouw die ik nu ben.

Maar ik heb veel vrienden - en ken, of kende veel mensen. Hiermee komen mensen die Cis, Demi zijn - wat dan ook. Maar eigenlijk is dat de reden waarom ik dit schrijf, om de betekenis, de strijd en het proces achter genderidentiteit te laten zien. Maar vooral hoe het is om een persoon in een van deze categorieën te zijn, en de betekenis achter echte genderidentiteit.

Genderidentiteit en demi

Laten we beginnen met mijn zus, ik denk dat demi-meisjes en jongens het meest interessant zijn - de meeste mensen begrijpen niet wat het is. Mijn zus is als vrouw geboren, maar het is een demi-meisje, dus ze gebruikte voornaamwoorden als hij/zij, zij/zij, en ze beslist nog steeds. Dus eigenlijk, cliff notes - ze voelt zich niet meisjesachtig, maar ze wil geen jongen zijn. Mijn vriend - Laten we hem Declan noemen, is een demi-jongen. Hij werd als meisje geboren en gebruikte hij/zij en hij/hem voornaamwoorden. Hij is waarschijnlijk een van de aardigste mensen die ik ken, en heeft me de betekenis achter demi uitgelegd. Ik raad je aan er meer onderzoek naar te doen, omdat het zo'n geweldig klein onderwerp is om te onderzoeken - en goed om te weten. Maar op korte termijn is een demi-persoon ofwel iemand die voornaamwoorden verandert en zich identificeert als demi, of ze veranderen voornaamwoorden maar erkennen nog steeds hun geboortegeslacht, dus het is als een halve transgender of genderfluïde.

Genderidentiteit: Genderfluïde

Mijn volgende onderwerp is genderfluïde, ik ken niemand die persoonlijk genderfluïde is - maar een paar maanden voor mijn volledige overstap was het gemakkelijker te identificeren, dus dat deed ik. Genderfluïde bestaat uit kruisverband tussen dagen, de ene dag ben je misschien een meisje, de volgende dag een jongen. Het hangt gewoon af van je gevoelens voor geslacht, aangezien sommige mensen het hebben, dus het schommelt, en ze kunnen er niet voor een langere periode over beslissen, het hoeft echter niet elke dag te veranderen - de meeste genderfluïde mensen zijn anders.

Identificeren als een genderfluïde persoon is moeilijk, omdat het veel trots en ego vereist. Maar je wilt geen ezel zijn, dus je moet jezelf niet te egoïstisch houden, maar in dit proces is het ook een goede manier om te zien of je trans, demi of iets dergelijks bent. Omdat het erg verkennend is in jouw geslacht. Zonder dat, wanneer een persoon verloren is op geslacht, zou het me niet verbazen als veel meer mensen echt in de war waren en niet hun ware zelf zouden vinden.

Geslachtsidentiteit: transgender

Transgender, het is een woord dat veel wordt gebruikt. Maar veel mensen denken er niet goed over na voordat ze hun hele geslacht veranderen. En dat kan iemands genderidentiteit bederven, enorme tijd. Het is je hele identiteit veranderen zonder erbij na te denken, dus denk alsjeblieft na over een beslissing als deze voordat je hem neemt. Maar dat terzijde, genderidentiteit tegenover een transgender is de langzame omschakeling en strijd om een ​​ander geslacht te worden. Het is een proces, maar bij een proces hoort een reis. Eentje waar ik nog steeds mee bezig ben, velen zijn er nog, en eentje die ik nooit zal vergeten zoals vele anderen.

In principe identificeren als transgender, en de terminologie erachter is; de meeste mensen die wel genderdysforie hebben, maar besluiten dat ze blij zijn met een keuze als transgender. Net als ikzelf heb ik genderdysforie. Maar ik voel me nooit overdreven een meisje, soms vraag ik me af of ik een jongen ben, maar een vrouw zijn is mijn leven, en vele anderen ook. Zonder jezelf - wat ben je? Het is een sprong, een rit van je leven. Maar is het het waard om te zijn wie je bent en gelukkig te zijn? Heel erg naar mijn mening.

Ik ben tevreden met mezelf en ik hoop dat jij ook inhoud in jezelf vindt.

Cis geslacht mensen

Mensen met cis-gender, de meeste mensen vallen onder cis-gender - en dat is oké! Ik zeg toch niet dat het nu slecht is? Een cis-geslachtspersoon zijn, identificeert u als uw geboorte- en wettelijk gemarkeerde geslacht. Dus als je cis-geslacht bent, heb je geen plannen om je geslacht te veranderen - noch voel je er enige dysforie tegenover. De meeste mensen die cis zijn, leven een goed leven - maar cis zijn in deze moderne wereld is hetzelfde als zeggen "lastig mijn twitter dms". Veel mensen denken dat cis zijn "homafobisch" of "gewelddadig" is of wat dan ook, waardoor ze volkomen onbeleefd en respectloos zijn tegenover normale mensen die bondgenoten van de LGBT kunnen zijn, of gewoon niet echt op hen letten. Het is triest hoe je je publiekelijk moet identificeren als LGBT of als een bondgenoot om in sommige gebieden online te kunnen praten. Uiteraard is dit niet altijd het geval, maar het kan en gebeurt.

Tot slot: niet-binaire mensen

Het laatste onderwerp is niet-binaire mensen. Ik heb voor dit laatste gekozen omdat de meeste mensen de terminologie en betekenis erachter kennen, en een groot aantal mensen in het gendergebied van LGBTQ zijn niet-binair. In principe is niet-binair identificeren zonder direct binair geslacht, dus ze zijn voornamelijk een persoon, en elke niet-binaire persoon die ik heb ontmoet was erg aardig, niet-binair is een goede manier om jezelf te identificeren als je verward bent over geslacht en dergelijke. Maar bedankt voor het lezen, echt waar.