Als je een man bent die voor het eerst met een transvrouw uitgaat, kun je worstelen met hoe je met een transvrouw moet flirten en uiteindelijk verleiden. Transvrouwen zijn vrouwen, maar ze hebben andere levenservaringen dan cisvrouwen en daarom moet je misschien je normale rizz aanpassen om ze in bed te krijgen. Vandaag geven we je enkele suggesties voor het verleiden van transvrouwen waarmee je klaar bent om je een weg te banen naar het hart van een transvrouw… en het bed.

Wees respectvol bij het daten van transgender vrouwen

Als het gaat om TS dating met welke vrouw dan ook, is respect een van de belangrijkste dingen om op te letten. Vooral transvrouwen worden door een groot deel van het publiek slecht behandeld. Daarom is respectvol zijn een van de belangrijkste dingen die je moet doen. Enkele manieren om respectvol met een transvrouw om te gaan zijn punctueel zijn. Als je een tijd afspreekt voor een afspraakje, zorg er dan voor dat je van tevoren plant dat je er op tijd bent. Door rekening te houden met haar tijd en haar te respecteren wanneer jullie samen plannen maken, laat je haar zien dat je om haar geeft en graag tijd met haar doorbrengt.

Je moet ook respect hebben voor haar voornaamwoorden en altijd gendergevoelig blijven. Een van de makkelijkste en beste manieren om respect te tonen is door niet aan te nemen welke voornaamwoorden zij gebruikt, maar het haar te vragen. Dit zorgt ervoor dat je haar aanspreekt op de manier die zij verkiest en laat haar weten dat je om haar voorkeuren geeft.

Wees romantisch als je date met een transvrouw

Romantisch zijn is een van de makkelijkste manieren om een vrouw voor je te winnen. Als je de tijd neemt om dates te plannen waarvan je weet dat ze ervan zal genieten, laat je zien dat je wilt dat ze gelukkig is en dat je haar interesse serieus neemt. Als de transvrouw waarmee je uitgaat van sociale ervaringen houdt, overweeg dan om haar mee te nemen naar een leuk restaurant of een leuk evenement zoals een kermis of een concert. Als ze meer aan de introverte kant is, overweeg dan om thuis voor haar te koken en een van haar favoriete films te kijken. Wat je ook doet, zorg ervoor dat het iets is waar je meisje van zal genieten en laat zien dat je om haar geeft. Door de tijd te nemen om een avond te plannen die bedoeld is om haar zich gewaardeerd te laten voelen en plezier te maken, zul je haar zeker voor je winnen.

Jezelf informeren over trans-kwesties

Zoals gezegd, er zijn veel dingen waar transvrouwen mee te maken krijgen die andere mensen nooit hoeven mee te maken. Als u de tijd neemt om u te informeren over deze kwesties, kunt u sommige van de dingen waarmee zij wordt geconfronteerd beter begrijpen. Transvrouwen worden er vaak moe van om dingen als genderdysforie, vooroordelen, problemen met het gebruik van het juiste toilet en andere dingen die ze meemaken te moeten uitleggen. Natuurlijk moet je nooit bang zijn om met je meisje over deze dingen te praten, maar je moet ervoor zorgen dat je genoeg kennis hebt om een gesprek over deze zaken te voeren zonder haar het gevoel te geven dat ze zelfs basale dingen aan je moet uitleggen. Als je de tijd neemt om te leren, laat je haar zien dat je oprecht geeft om de dingen waarmee ze geconfronteerd wordt, zelfs als je je niet kunt inleven, kun je op zijn minst meeleven en ernaar streven te begrijpen wat ze doormaakt.

Complimenteer haar vrouwelijkheid

blank

Een van de grootste problemen voor transvrouwen is genderdysforie. Het kan moeilijk zijn voor transvrouwen om zich vrouwelijk te voelen en velen besteden uren aan dingen om zo vrouwelijk mogelijk over te komen. Dingen als plooien, make-up, meer vrouwelijke kleding, enz. Als je je meisje ontmoet voor een date en ze ziet er prachtig uit, weet dan dat ze waarschijnlijk veel moeite in haar geluk heeft gestoken en dat moet je waarderen! Complimenteer haar op manieren die uitdrukken hoe vrouwelijk ze eruit ziet. Je kunt dingen zeggen als "Je bent zo mooi" of "Ik kan niet geloven dat ik met zo'n prachtige vrouw uitga." Door haar te overladen met complimenten laat je zien dat je erkent hoeveel moeite ze in haar uiterlijk heeft gestoken en dat je de tijd waardeert die ze heeft genomen om er geweldig uit te zien.

Natuurlijk moeten complimenten niet strikt over haar uiterlijk gaan. Complimenteer haar intelligentie, en vertel haar dat je trots op haar bent dat ze de moed heeft om haar leven zo authentiek mogelijk te leven. Er zijn veel dingen die je kunt vinden om haar te complimenteren, zolang je maar oplet. Als je de vrouw waarmee je aan het daten bent voor je wilt winnen, zorgt niets ervoor dat iemand zich zo gewaardeerd voelt als eerlijke en oprechte complimenten.

Wees een heer

Dit klinkt als een gegeven, maar we wilden het toch vermelden. Transvrouwen hebben in hun verleden het leven als man ervaren en daardoor kunnen ze moeite hebben zich vrouwelijk te voelen en hun rol als vrouw te ervaren. Als je dingen doet die heerlijk zijn, zoals haar je arm aanbieden, deuren voor haar openen, haar stoel uittrekken als ze gaat zitten, enz. zal ze deze kleine daden van vriendelijkheid opmerken. Dit soort dingen doen kan zeer genderbevestigend zijn voor transvrouwen en kan hen laten zien dat je hun vrouwelijkheid waardeert en een heer voor hen wilt zijn.

Zorgen dat transvrouwen comfortabel zijn met intimiteit

Een van de moeilijkste dingen voor vrouwen is gender/lichaamsdysmorfie. Ze kunnen het gevoel hebben dat hun lichaam niet overeenkomt met wat er in hun hersenen zit, en daarom voelen ze zich misschien niet op hun gemak met intimiteit. Je moet iemand nooit dwingen tot seks, en als zij er niet klaar voor is om die stap met jou te zetten, moet je die grenzen respecteren. Als je transvrouw zich op haar gemak voelt bij intimiteit, moet je van tevoren een gesprek voeren over wat je kunt verwachten. Een van de dingen waar je over moet praten zijn aanstootgevende termen en dingen die je moet vermijden. Veel transvrouwen worden gefetisjiseerd alleen maar omdat ze transgender zijn, en daardoor voelen ze zich misschien niet op hun gemak met bepaalde dingen in de slaapkamer.

Door de tijd te nemen voor een gesprek voordat je intiem wordt, kunnen jullie beiden bespreken waar je je goed bij voelt en hoe je bepaalde dingen moet aanpakken.

Hoe ontmoet je transvrouwen

Nu je ons artikel hebt gelezen, hopen we dat je je klaar voelt om de wereld in te gaan en contact te leggen met transvrouwen! Je vraagt je misschien af hoe je dit moet doen, het is immers niet zo dat er speeddating groepen zijn speciaal voor het ontmoeten van transvrouwen…toch? Hoewel er waarschijnlijk geen speeddate groepen zijn die zo specifiek zijn, zijn er wel websites en apps die je helpen om in contact te komen met transvrouwen. Onze site, MyTransgenderCupid is speciaal ontworpen om fatsoenlijke mannen te helpen in contact te komen met transgender vrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen om elkaar te ontmoeten op basis van compatibiliteit en het helpen creëren van lange termijn relaties. Op onze site zul je niet alleen de mogelijkheid hebben om in contact te komen met transvrouwen, maar je zult ook educatieve trans datingtips en blog posts vinden die je zullen helpen navigeren door deze leuke, mooie kant van het daten.

blank
TS Dating voor Transgender Vrouwen & fatsoenlijke mannen

Conclusie

Vandaag gaven we je enkele nuttige tips om je te helpen een transvrouw te verleiden. Dit kan moeilijk zijn om te navigeren, en we wilden ervoor zorgen dat je zo goed mogelijk voorbereid bent. Daarna gaven we je wat informatie over onze site en waar je meer educatieve bronnen zoals deze kunt vinden. Ten slotte hebben we enkele FAQ's beantwoord die je misschien hebt over het verleiden van transvrouwen. We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om je kwetsbaar op te stellen, vooral als je nog nooit met een transvrouw bent geweest, en daarom streven we ernaar je nuttige tips te geven om je te helpen op je reis. We hopen dat je je nu beter voorbereid voelt om er op uit te gaan en het plezier van het daten met transvrouwen te ervaren!

Verleiden van een transvrouw FAQs

We hebben vandaag veel behandeld en we begrijpen dat je misschien nog meer vragen hebt, dus we hebben er hier een paar beantwoord. Neem een kijkje.

Toen we het hadden over het respecteren van een transvrouw, zeiden we dat je altijd de juiste naam en voornaamwoorden moet gebruiken. Maar hoe weet je welke naam en voornaamwoorden juist zijn? De makkelijkste manier om dat te bepalen is gewoon vragen! Je moet vragen wat hun naam en voornaamwoorden zijn en vervolgens moet je uitsluitend deze gebruiken. Als je dit vraagt, kun je ook vragen of ze publiekelijk uit de kast komen als transvrouw, want er kunnen mensen zijn die dat niet weten. Misschien heeft ze liever niet dat u deze informatie met anderen deelt. U moet haar ook vragen in welke situaties u haar voorkeursnaam en voornaamwoorden moet vermijden en hoe zij wil dat u haar in die situaties aanspreekt.

Veel transvrouwen worden gefetisjiseerd door mannen die denken dat het een soort statussymbool is om intiem te zijn geweest met een transvrouw. Transvrouwen kunnen zich ook ongemakkelijk voelen met hun lichaam. Als ze medisch gezien niet konden veranderen, genieten ze misschien niet van hun genitaliën of geslachtsorganen. U moet gevoelig zijn voor deze kwesties en bespreken wat u kunt doen om hen comfortabeler te maken. Als iemand aangeeft niet intiem te willen zijn, moet je dat natuurlijk respecteren en niet aandringen op meer dan waar hij of zij zich prettig bij voelt.

blank
Author