Als je als man voor het eerst uitgaat met een transvrouw, kun je worstelen met hoe je moet flirten met een transvrouw en haar uiteindelijk moet verleiden. Transvrouwen zijn vrouwen, maar ze hebben andere levenservaringen dan cisvrouwen en daarom moet je misschien je normale rizz aanpassen om ze in bed te krijgen. Vandaag geven we je een aantal suggesties voor hoe je transvrouwen kunt verleiden, zodat je klaar bent om je een weg te banen naar het hart... en het bed van een transvrouw.

Wees respectvol bij het daten met transgender vrouwen

Als het gaat om TS dating Voor elke vrouw is respect een van de belangrijkste dingen om aandacht aan te besteden. Vooral transvrouwen worden door een groot deel van het publiek slecht behandeld. Daarom is respectvol zijn een van de belangrijkste dingen die je moet doen. Enkele manieren om respectvol met een transvrouw om te gaan, zijn punctueel zijn. Als je een tijd afspreekt voor een afspraakje, zorg er dan voor dat je van tevoren plant dat je op tijd bent. Door rekening te houden met haar tijd en haar te respecteren als jullie samen plannen maken, laat je haar zien dat je om haar geeft en dat je graag tijd met haar doorbrengt.

Je moet ook haar voornaamwoorden respecteren en altijd genderbewust blijven. Een van de makkelijkste en beste manieren om respect te tonen is door niet aan te nemen welke voornaamwoorden ze gebruikt, maar het haar te vragen. Dit zorgt ervoor dat je haar aanspreekt op de manier die zij verkiest en laat haar weten dat je om haar voorkeuren geeft.

Wees romantisch met je date met een transvrouw

Romantisch zijn is een van de makkelijkste manieren om een vrouw voor je te winnen. Als je de tijd neemt om afspraakjes te plannen waarvan je weet dat ze ervan zal genieten, laat je zien dat je wilt dat ze gelukkig is en dat je haar interesse serieus neemt. Als de transvrouw met wie je uitgaat van sociale ervaringen houdt, overweeg dan om haar mee te nemen naar een leuk restaurant of een leuk evenement zoals een kermis of een concert. Als ze meer van de introverte kant is, overweeg dan om thuis voor haar te koken en een van haar favoriete films te kijken. Wat je ook doet, zorg ervoor dat het iets is waar je meisje van zal genieten en laat zien dat je om haar geeft. Door de tijd te nemen om een avond te plannen waarin ze zich gewaardeerd voelt en plezier heeft, zul je haar zeker voor je winnen.

Jezelf informeren over transkwesties

Zoals we al zeiden, zijn er veel dingen waar transvrouwen mee te maken krijgen die andere mensen nooit hoeven mee te maken. Als je de tijd neemt om jezelf te informeren over deze problemen, kun je sommige dingen waar zij mee te maken heeft beter begrijpen. Transvrouwen worden er vaak moe van om dingen te moeten uitleggen zoals genderdysforieVooroordelen waar ze mee te maken hebben, problemen met het gebruik van de juiste badkamer en andere dingen die ze meemaken. Natuurlijk moet je nooit bang zijn om met je meisje over deze dingen te praten, maar je moet er wel voor zorgen dat je genoeg kennis hebt om over deze dingen te praten zonder haar het gevoel te geven dat ze zelfs basale dingen aan je moet uitleggen. Als je de tijd neemt om te leren, laat je haar zien dat je oprecht geeft om de dingen waar ze mee te maken heeft, ook al kun je je er niet in inleven, je kunt op zijn minst meeleven en proberen te begrijpen wat ze doormaakt.

Complimenteer haar vrouwelijkheid

blank

Een van de grootste problemen waar transvrouwen mee te maken hebben is genderdysforie. Het kan moeilijk zijn voor transvrouwen om zich vrouwelijk te voelen en velen doen er uren over om er zo vrouwelijk mogelijk uit te zien. Dingen zoals plooien, make-up, vrouwelijkere kleding zoeken, enz. Als je je meisje ontmoet voor een afspraakje en ze ziet er prachtig uit, weet dan dat ze waarschijnlijk veel moeite heeft gedaan om er goed uit te zien en dat moet je waarderen! Complimenteer haar op een manier die uitdrukt hoe vrouwelijk ze eruit ziet. Je kunt dingen zeggen als "Je bent zo mooi" of "Ik kan niet geloven dat ik met zo'n prachtige vrouw uitga." Door haar te overladen met complimenten laat je zien dat je de moeite die ze in haar uiterlijk heeft gestoken erkent en dat je de tijd waardeert die ze heeft genomen om er geweldig uit te zien.

Natuurlijk moeten complimenten niet alleen over haar uiterlijk gaan. Complimenteer haar intelligentie en vertel haar dat je trots op haar bent dat ze de moed heeft om haar leven zo authentiek mogelijk te leven. Er zijn veel dingen die je kunt vinden om haar over te complimenteren, zolang je maar oplet. Als je de vrouw waarmee je aan het daten bent voor je wilt winnen, zorgt niets ervoor dat iemand zich zo gewaardeerd voelt als eerlijke en oprechte complimenten.

Wees een heer

Dit klinkt als een gegeven, maar we wilden het toch even noemen. Transvrouwen hebben in hun verleden het leven als man ervaren en daardoor kunnen ze moeite hebben om zich vrouw te voelen en hun rol als vrouw te ervaren. Als je dingen doet die gentlemanly zijn, zoals haar je arm aanbieden, deuren voor haar openen, haar stoel uittrekken als ze gaat zitten, enz. zal ze deze kleine daden van vriendelijkheid opmerken. Dit soort dingen doen kan heel genderbevestigend zijn voor transvrouwen en kan hen laten zien dat je hun vrouwelijkheid waardeert en een heer voor hen wilt zijn.

Zorgen dat transvrouwen zich prettig voelen bij intimiteit

Een van de moeilijkste dingen waar vrouwen mee te maken hebben is gender/lichaamsdysmorfie. Ze kunnen het gevoel hebben dat hun lichaam niet overeenkomt met wat er in hun hersenen zit, en daarom voelen ze zich misschien niet op hun gemak met intimiteit. Je moet iemand nooit dwingen om seks te hebben en als ze er niet klaar voor is om die stap met je te zetten, moet je die grenzen respecteren. Als je transvrouw zich op haar gemak voelt met intimiteit, moet je van tevoren een gesprek hebben over wat ze kan verwachten. Een van de dingen waar je het over moet hebben zijn aanstootgevende termen en dingen die je moet vermijden. Veel transvrouwen worden gefetisjiseerd alleen maar omdat ze transgender zijn en daarom voelen veel van hen zich niet op hun gemak met bepaalde dingen in de slaapkamer.

Als je de tijd neemt om een gesprek te hebben voordat je intiem wordt, kunnen jullie allebei bespreken waar jullie je goed bij voelen en hoe je bepaalde dingen moet aanpakken.

Hoe ontmoet ik transvrouwen

Nu je ons artikel hebt gelezen, hopen we dat je je klaar voelt om de wereld in te gaan en contact te leggen met transvrouwen! Je vraagt je misschien af hoe je dit moet doen, het is tenslotte niet zo dat er speed dating groepen zijn speciaal voor het ontmoeten van transvrouwen...toch? Hoewel er waarschijnlijk geen speeddating groepen zijn die zo specifiek zijn, zijn er wel websites en apps die je helpen om in contact te komen met transvrouwen. Onze site, MyTransgenderCupid, is speciaal ontworpen om nette mannen te helpen in contact te komen met transgendervrouwen. We zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen elkaar te ontmoeten op basis van compatibiliteit en het creëren van langdurige relaties. Op onze site kun je niet alleen in contact komen met transvrouwen, maar je vindt er ook trans datingtips en blogberichten die je zullen helpen om deze leuke, mooie kant van het daten te ontdekken

blank
TS Dating voor Transgender Vrouwen & Fatsoenlijke Mannen

Conclusie

Vandaag hebben we je wat handige tips gegeven om je te helpen een transvrouw te verleiden. Dit kan moeilijk zijn en we wilden ervoor zorgen dat je zo goed mogelijk voorbereid bent. Daarna gaven we je wat informatie over onze site en waar je meer educatieve bronnen zoals deze kunt vinden. Tot slot beantwoorden we enkele veelgestelde vragen die je misschien hebt over het verleiden van transvrouwen. We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om je kwetsbaar op te stellen en jezelf bloot te geven, vooral als je nog nooit eerder met een transvrouw bent geweest. We hopen dat je je nu beter voorbereid voelt om er op uit te gaan en het plezier van het daten met transvrouwen te ervaren!

Een transvrouw verleiden FAQ's

We hebben vandaag veel behandeld en we begrijpen dat je misschien nog meer vragen hebt, dus we hebben er hier een paar beantwoord. Neem een kijkje.

Toen we het hadden over het respecteren van een transvrouw, zeiden we dat je altijd de juiste naam en voornaamwoorden moet gebruiken. Maar hoe weet je welke naam en voornaamwoorden correct zijn? De makkelijkste manier om dit te bepalen is door het gewoon te vragen! Je moet vragen wat hun naam en voornaamwoorden zijn en vervolgens moet je uitsluitend deze gebruiken. Als je dit vraagt, kun je ook vragen of ze er publiekelijk voor uitkomen als transvrouw, want er kunnen mensen zijn die dit niet weten. Misschien heeft ze liever niet dat je deze informatie met anderen deelt. Je kunt haar ook vragen in welke situaties je haar voorkeursnaam en voornaamwoorden beter niet kunt gebruiken en hoe ze wil dat je haar in die situaties aanspreekt.

Veel transvrouwen worden gefetisjiseerd door mannen die denken dat het een soort statussymbool is om intiem te zijn geweest met een transvrouw. Transvrouwen kunnen zich ook ongemakkelijk voelen met hun lichaam. Als ze geen medische transitie hebben kunnen ondergaan, kunnen ze hun genitaliën of geslachtsorganen niet prettig vinden. Je moet gevoelig zijn voor deze kwesties en bespreken wat je kunt doen om het hen comfortabeler te maken. Als iemand ooit aangeeft dat hij niet intiem wil zijn, moet je dat natuurlijk respecteren en niet aandringen op meer dan waar hij zich prettig bij voelt.

blank
Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch