We hebben een peiling gehouden onder mannelijke MyTransgenderCupid-leden om erachter te komen waarom ze zoveel van transgendervrouwen houden.

We vroegen mannen die de site gebruiken om ons tot 10 redenen te geven waarom ze zich bijzonder aangetrokken voelen tot transvrouwen. Om ons te vertellen wat T-girls volgens hen zo speciaal maakt.

De respons die we kregen was geweldig, in feite veel beter dan onze verwachtingen. Of mannelijke leden wilden ons graag vertellen over hun plezierige ervaringen met transvrouwen. Dus, na behoorlijk wat tijd en moeite, zijn we erin geslaagd om de top 5 redenen te distilleren en samen te vatten waarom mannen van over de hele wereld transgender vrouwen leuk vinden.

Er zijn tientallen redenen waarom mannen transgendervrouwen leuk vinden

Hier in willekeurige volgorde de top 5 redenen:

 • Transgender vrouwen lijken vrouwelijker en mooier dan genetische vrouwen. In veel gevallen zijn ze langer, slanker en behouden ze langer hun schoonheid. Genetische vrouwen hebben doorgaans kinderen, een gezinsleven en een carrière om te jongleren. Er zijn veel spanningen en spanningen die daarmee gepaard gaan en die een negatief effect hebben op het verouderingsproces en hun algehele uiterlijk zodra ze in de dertig zijn.

  Of T-girls hun schoonheid hebben verbeterd met cosmetische behandelingen of niet, buitenlandse mannen bewonder hun slanke, aantrekkelijke figuren en het feit dat ze veel meer tijd besteden aan het verzorgen van hun uiterlijk.
 • veel transvrouwen hebben een karaktersterkte die veel groter is dan die van ‘gewone’ vrouwen. Dit kan het resultaat zijn van het overwinnen van een groot aantal uitdagingen in hun leven, zoals de aanvankelijke afwijzing door de families omdat ze trans zijn. Of gediscrimineerd worden op school, op het werk of door de samenleving als geheel.

  In de meeste landen zijn er nog steeds grote vooroordelen jegens T-girls en er is een bepaald type persoon voor nodig om dergelijke problemen te overwinnen. Om nog maar te zwijgen van de fysieke uitdagingen waarmee een transgendervrouw te maken heeft. Deze omvatten het blokkeren van hun puberteit of het ondergaan van grote operaties zoals borstimplantaten of geslachtsaanpassende operaties.
 • verbonden met het bovenstaande is het feit dat veel transvrouwen zeer gemotiveerd en gedreven zijn om te slagen. Ze hebben het gevoel dat ze aan anderen moeten bewijzen dat ze op zijn minst gelijk zijn, zo niet beter dan hen. Dit komt vaak tot uiting in termen van academische prestaties waar veel T-girls eigenlijk een goede educatieve achtergrond hebben. Velen hebben een bachelor- of masterdiploma en/of runnen hun eigen bedrijf.

  In sommige gevallen sluiten transgendervrouwen uit Europa of de VS een overeenkomst met hun familie. Ze willen aan hun ouders bewijzen dat ze, ook al zijn ze trans, nog steeds goed kunnen presteren op academisch vlak. Vaak kan het behalen van een goede academische kwalificatie ertoe leiden dat hun ouders betalen voor de operaties van de T-girl, dus er is een dubbele stimulans om het goed te doen.

Voor veel mannen zijn transgendervrouwen beter dan genetische vrouwen

 • veel mannen meldden dat bij een T-girl zijn net zoiets was als bij een genetische vrouw zijn; maar beter. Veel van de problemen die verband houden met humeurigheid of maandelijkse problemen met menstruatie en hormonale veranderingen komen niet voor bij transgender vrouwen. Het lijkt erop dat veel cis-vrouwen eindigen met een geelzuchtige kijk op mannen en het leven of niet langer om hun uiterlijk geven als ze een man hebben ‘gevangen’. Om de een of andere reden lijken transgendervrouwen er veel meer op gericht om er altijd goed of zelfs beter uit te zien dan andere vrouwen.

  Natuurlijk hebben transgendervrouwen minder goede dagen of momenten, maar ze lijken over het algemeen beter in staat om met de problemen van het leven om te gaan. uitdagingen (zoals hierboven vermeld).
 • en, tot slot, seks. De meeste mannen meldden dat seks met een transgendervrouw geweldig was. Ze konden niet alleen een verscheidenheid aan situaties en arrangementen ervaren, maar velen zeiden ook dat T-meisjes een hogere geslachtsdrift hadden dan cis-vrouwen die ze hadden gekend. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat transvrouwen hogere niveaus van testosteron hebben dan andere natuurlijkevrouwen. Of het kan eenvoudigweg zo zijn dat T-girls, die hun leven zijn begonnen als mannelijk, weten wat mannen seksueel leuk vinden. De transvrouw wil haar man gelukkig houden en daarom is het erg belangrijk om hem seksueel te plezieren.

  Dan, last but not least, waren er nog twee zeer belangrijke andere dingen met betrekking tot dit aspect. Transvrouwen hebben geen maandelijkse menstruatie en kunnen natuurlijk niet zwanger worden!

Laat je transvrouw weten wat je van haar vindt

Het kan zijn dat u uw eigen mening heeft over de resultaten van deze peiling door MyTransgenderCupid dé TS dating site. Je kunt waarschijnlijk nog 10 of meer redenen toevoegen waarom zoveel buitenlandse mannen op zoek zijn naar de transgendervrouw van hun dromen. Zorg er dus voor dat je iets in je profiel toevoegt over waarom je van Transgenders houdt. Of, als je eenmaal begint te chatten met een aantal van de enorme verscheidenheid aan Transseksuele personen op de site, laat haar dan weten waarom je ze zo bewondert!