Ik weet zeker dat veel mannen wel eens in de verleiding zijn gekomen om met een transvrouw uit te gaan. Vooral de laatste paar jaar, nu er bijna geen week voorbij gaat zonder een nieuw artikel of artikel in de media over een Transgender-schoonheid.

Sociale media hebben veel te danken. Niet in de laatste plaats voor het verbinden van mensen die anders misschien niet met elkaar in contact waren gekomen! You Tube, Instagram en Tik Tok zijn allemaal geweldige tools waarmee mensen meer te weten kunnen komen over andere mensen in andere delen van het land of de wereld. Transpersonen, homoseksuelen of mensen waar je nog nooit van hebt gehoord! Het helpt om meer en meer te onthullen en te onderwijzen over de verbazingwekkende diversiteit van het menselijk ras.

Je weet maar nooit, op een dag zullen al die onverdraagzame, bekrompen mensen mensen die anders zijn gewoon accepteren als mensen. Maar misschien is dat op dit moment te veel gevraagd, vooral als het om Trans gaat. Toch zal de tijd doorgaan met het veranderen van houdingen, zoals het zelfs in de afgelopen 10 jaar heeft gedaan. Denk eens terug. De veranderingen zijn verbazingwekkend geweest. Transgenders hebben nog steeds veel obstakels te overwinnen, maar de term "Trans" ligt tenminste op de lippen van veel mensen.

Trans datingsites hebben geholpen de aandacht te vestigen op transgender vrouwen

Met zoveel Transgender dating sites now available on line, with women from all over the US, UK, Europe and elsewhere looking to date, it’s never been easier to connect with a Transgender woman. Men who wondered just how to connect with a Trans beauty can now do so easily. And from the comfort of their homes. No more bar or club-crawling looking for that elusive transwomen. A few clicks on your mouse or touchpad and there’s a bevy of beauties looking to date.

Dus, waarom uitgaan met een transvrouw? Waarom zijn zoveel mannen over de hele wereld gevallen voor een transvrouw en genieten ze van een vaste, langdurige relatie met zo'n vrouw?

Laten we beginnen met een voor de hand liggende:

  1. schoonheid en verzorging: Kijk maar eens naar de transvrouwen op sommige van de populairdere datingsites. Zeer aantrekkelijk, goed verzorgd en opgemaakt. Natuurlijk zullen ze hun beste foto's naar voren brengen voor hun datingprofielen, maar het is algemeen bekend dat transgenders net iets meer hun best doen om er goed uit te zien en net iets meer zorg besteden aan hun uiterlijk dan genetische vrouwen.

    Het kan zijn omdat ze het gevoel hebben dat ze iets te bewijzen hebben of het kan gewoon zijn dat Trans-vrouwen iets speciaals hebben waardoor ze hun uiterlijk beter kunnen laten uitkomen;

    Dan zijn er nog anderen:
  2. Net als uitgaan met gewone vrouwen... maar dan zonder het gedoe: Als je altijd in gedachten houdt dat Transgender vrouwen emotioneel vrouwelijk zijn, zul je je realiseren dat daten met een Trans vrouw vergelijkbaar kan zijn met gewoon daten. Een mooie vrouw aan je zijde, genieten van elkaars gezelschap, plezier maken enzovoort. Maar zonder het gedoe. Geen "tijd van de maand" en hormonale problemen. Geen kleinzielige ruzies omdat je meer tijd met je vrienden of collega's doorbrengt dan met haar. Geen echt gedoe met een transvrouw. Ze weet veel beter hoe de geest van een man werkt;
  3. vastberadenheid en de wil om te slagen Veel vrouwen van het transgendertype hebben het grootste deel van hun leven te maken gehad met uitdagingen en moeilijkheden, zelfs van hun eigen familie, en zijn gedreven om te slagen. Gedreven om te laten zien dat ze beter zijn dan anderen: zowel andere vrouwen als mannen. Beter opgeleid, succesvoller in hun carrière, enzovoort. Als je iemand wilt met pit die een uitdaging aankan, dan is een transgender vrouw een goede kans om obstakels op haar weg te overwinnen. En ze zal met je samenwerken om ze te overwinnen;
  4. seksuele bekwaamheid: Er wordt vaak gezegd dat een transvrouw een langer durende seksdrive heeft, d.w.z. dat ze niet plotseling stopt met seks nadat ze kinderen heeft gekregen (want dat kan niet) of aan het eind van haar 30e of begin van haar 40e als de man net "opgewarmd" is, als het ware. Haar libido is misschien sterker omdat er ergens testosteron in haar lichaam zit, maar misschien nog wel belangrijker is dat een transvrouw weet wat een man echt lekker vindt. Echt, echt graag. Dan is er nog de veelzijdigheid. Transgenders kunnen een aantal mogelijkheden bieden als het gaat om zaken in de slaapkamer. Maar dat kun je het beste zelf uitvinden, want het hangt allemaal af van de transgendervrouw met wie je een relatie hebt en de fase van haar transitie - en natuurlijk van haar eigen specifieke voorkeuren!

En tot slot: TS dating Een transvrouw zal al je vooroordelen wegnemen. En je zult je vrienden ervan kunnen overtuigen hoeveel geluk jij hebt...

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch