Nu is het tijd om te kijken naar een van de meer belangrijke en intieme delen van Transgender-dating.

Aangezien seks een belangrijk onderdeel is van elke relatie, hebben de meeste transdatingsites een sectie gewijd aan het kiezen van een seksuele voorkeursrol (boven, onder of versatile/veelzijdig). Deze keuze is er om vragen te beantwoorden en dingen vanaf het begin te verduidelijken, maar soms kunnen beide partijen twijfelen over dingen. Loopt een man die zegt dat hij veelzijdig is het risico afgewezen te worden door potentiële transgenderpartners? Wat als een pre-op transvrouw moeite heeft met het vinden van de juiste partner?

Wat betekent 'versatile' zijn?

Om het simpel te zeggen, het betekent dat je van rol kunt wisselen tijdens geslachtsgemeenschap. Een transvrouw geeft er over het algemeen de voorkeur aan om de meer passieve vrouwelijke rol te spelen waarmee ze over het algemeen wordt geassocieerd. Aan de andere kant nemen mannen over het algemeen een meer actieve en dominante rol aan, zoals in een relatie tussen mannen en cisgender-vrouwen. De zaak is echter enigszins dubbelzinnig. "Veelzijdig" zijn kan inhouden dat je je op je gemak voelt bij het geven en ontvangen van orale seks en penetrerende seks. Daarom is het beter om de details te verduidelijken voordat je een overhaaste beslissing neemt.

Wat vinden transseksuelen van het ontmoeten van veelzijdige jongens?

Als je naar een trans-datingsite zou kijken, dan zouden ze veel profielen van veelzijdige mannen vinden. Een transgender kan ook veel vragen hebben nadat hij heeft geleerd dat een man veelzijdig is als hij met hem praat. Ze kunnen zich afvragen of de man seksuele ontmoetingen heeft gehad met mannen of hoe actief ze moeten zijn tijdens het daten.

Het kan ervoor zorgen dat de transvrouw zich minder vrouw voelt dan ze willen zien. Dit is echter nog steeds geen reden voor jullie dames om gefrustreerd te raken!

De realiteit is dat zelfs sommige mannen die beweren veelzijdig te zijn, dat niet zijn. Ze beweren soms dat ze in de hoop meer transseksuelen naar hun profiel te trekken, vooral als ze nieuw zijn in de transgender-datingwereld. Er zullen natuurlijk enkele jongens zijn die de meer passieve (onderste) rol prefereren, net zoals er transvrouwen zijn die er echt van genieten om actiever te zijn (top). Iedereen heeft zijn eigen individuele voorkeuren, dus de feitelijke seksuele rollen en compatibiliteit van het paar kunnen het beste door het paar zelf worden bepaald.

Moeten transvrouwen veelzijdige mannen afwijzen?

Het is waar dat mannen die geïnteresseerd zijn in het daten met transgenders niet per se homo zijn. Het is gewoon zo dat er jongens zijn met dit soort seksuele voorkeur. Als je een transvrouw bent die als vrouw behandeld wil worden, dan hoef je niet lang na te denken om een ​​veelzijdige man af te wijzen of niet. Toch zijn er verschillen tussen van iemand houden en van iemand houden. Een gezonde relatie gaat over kunnen geven en ontvangen in elke zin van het woord.

Dit is de reden waarom, als je de veelzijdige man met wie je aan het TS dating bent, waardeert, je manieren vindt om de relatie voor jullie twee te laten werken. Het belangrijkste aspect van een gezonde relatie is de vrije wil; zodat beide partijen op een natuurlijke en veilige manier kunnen doen waar ze zich prettig bij voelen.