Als je serieus een transgender-vrouw wilt vinden, denk dan goed na. In werkelijkheid, en wees eerlijk, waar ga je haar vinden?

Of als je een transvrouw bent, wil je dan uren en uren doorbrengen in de hoop dat je een door transgender aangetrokken man in je woonplaats tegenkomt?

Waarom wordt u niet gewoon lid van MyTransgenderCupid en maakt u het uzelf en u gemakkelijk? Meedoen is tenslotte gratis voor transvrouwen, en voor mannen zijn er slechts bescheiden vergoedingen.

Maar er is veel meer dan dat. Een gespecialiseerde datingsite heeft veel voordelen:

Trans Internet daten is nu mainstream

In tegenstelling tot vroeger, toen online daten misschien een beetje stigma of vooroordelen had, is het tegenwoordig heel gewoon om een ​​levenspartner online te vinden. Het is een perfect acceptabele manier om iemand te zoeken om mee te daten en een relatie mee op te bouwen.

Het soort datingsites dat wordt aangeboden is gevarieerd en er zijn nu sites die voor elk wat wils bieden. Meer in het bijzonder voor niche-dating zoals Transgender-dating, waar dergelijke sites ideaal zijn om gelijkgestemde mensen bij elkaar te brengen.

Bovendien hebben online datingsites met hun wereldwijde dekking een veel groter publiek, dus er is een veel grotere kans dat u een transvrouw of transgeoriënteerde man vindt die bij u past. Veel meer kans dan iemand te ontmoeten op het werk, in een bar, nachtclub of een andere openbare plaats.

Uit onderzoek blijkt inderdaad dat tegenwoordig zo'n 20 procent van alle relaties online zijn begonnen.

Neem de tijd voor "TS daten"

Misschien is een van de beste dingen van online daten dat je dit in je eigen tempo kunt doen. Wanneer u wilt en hoe u wilt. Er is geen druk om direct te reageren op berichten van Trans-aangetrokken mannen of Trans-vrouwen. Als u ervoor kiest om niet te antwoorden, is dat ook uw privilege.

Een ander groot voordeel is dat je zoveel te weten kunt komen als je wilt over de trans-geïnteresseerde man met wie je praat voordat je elkaar ontmoet. Of een echte man kan alles te weten komen over de sympathieën en antipathieën van de transvrouw met wie hij online "dating" om te zien of er enige "chemie" tussen hen is voordat ze afspreken om elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Je weet al dat je iets gemeen hebt voordat je elkaar ontmoet

Er is niets erger dan op een date gaan en ontdekken dat jullie niet bij elkaar passen, al die verspilling van tijd en energie.

Maar als je al veel weet over je Transgender-date, kun je vooruit plannen en ergens gaan eten waar jullie allebei willen. Of ga naar de bioscoop om een ​​film te zien waar jullie allebei van kunnen genieten. Je hebt tenslotte genoeg online gepraat om al veel over elkaar te weten!

Er is iemand voor iedereen

Er zijn zoveel verschillende soorten transvrouwen uit zoveel plaatsen op My Transgender Cupid dat je verwend wordt met de keuze. Hetzelfde geldt voor transvrouwen: er zijn mannelijke leden van over de hele wereld.

Maar misschien wel het beste is dat u uw zoekopdracht kunt verfijnen en parameters kunt instellen, wat betekent dat u zich alleen kunt concentreren op de profielen van singles die u het meest aanspreken. De profielen die u minder interessant vindt, kunt u overslaan.

De verscheidenheid aan nieuwe mensen is onverslaanbaar

Als je je datingzoekopdracht beperkt tot jouw plaats, is de kans dat je een leuke, geschikte transvrouw vindt erg klein. Toch hebben online datingsites leden van over de hele wereld. Verschillende mensen, verschillende culturen en meer kans om je "Miss" of "Mr" Right te vinden!

Je zult ongetwijfeld mensen ontmoeten die je anders nooit zou hebben ontmoet als je niet had meegedaan.

Andere mogelijkheden met online TS datingsite

Als je, om wat voor reden dan ook, hebt gepraat met een door transgender aangetrokken man en het lijkt erop dat dit niet de relatie is die je wilt, dan zijn er andere opties. Je kunt gewoon goede vrienden worden en af ​​en toe afspreken. Of ga samen sporten, of hang gewoon rond met een groep andere vrienden.

Je vriendenkring is zojuist vergroot!

Online trans-datingsites werken echt


Misschien omdat er zo'n grote toename is in interesse om met transgender vrouwen te daten, maar er gaat bijna geen dag voorbij dat je geen nieuws hoort over transvrouwen die echte mannen online hebben ontmoet en nu in lange- langdurige relaties.

Dergelijke succesverhalen komen steeds vaker voor. En meestal gaan het om mannen en transvrouwen die elkaar ontmoeten uit andere plaatsen dan de stad en steden waarin ze wonen. Tenminste, als ze zich niet hadden aangesloten bij MyTransgenderCupid de kansen om de nieuwe liefde van hun leven van buiten hun eigen buurt of stad te ontmoeten, zouden klein zijn geweest.

Maar nu hebben ze een nieuwe partner, iemand om van te houden en te koesteren - en voor de lange termijn. En dat allemaal dankzij online TS dating!