My Transgender Cupid

13 dingen die je moet weten voordat je met een transvrouw gaat daten

Je date zal niet goed eindigen als je naar je date verwijst als een tranny of shemale. Het is beledigend en zelfs als een grapje, het is nooit respectvol en nooit een beschaafd gesprek, het is gewoon ronduit onbeleefd!

Maak een GRATIS profiel aan

1. Daten met een transvrouw is net als daten met iemand anders.

Het vereist hetzelfde niveau van respect, empathie en liefde die je aan iedereen zou moeten tonen. Als je al eerder met een mens hebt gedate, dan heb je al alles wat je nodig hebt om met een transvrouw te daten. Als je nog nooit met een mens bent uitgegaan... ga je leven leiden!

2. Weet wat trans betekent.

Ik ben een transmeisje, wat betekent dat het geslacht dat bij mijn geboorte aan mij was toegewezen niet klopte. De dokter nam ten onrechte aan dat het hebben van een penis toen ik werd geboren, me een jongen maakte, terwijl het geslacht in feite volledig van binnenuit je geest komt. Helaas voor mij, toen ik een paar seconden oud was, had ik de Engelse taal nog niet voldoende onder de knie om tegen zijn beslissing te protesteren, dus in plaats daarvan maakte ik mezelf waarschijnlijk vuil en viel ik in slaap.

3. Seksualiteit en geslacht zijn aparte dingen.

Ik identificeer me persoonlijk als panseksueel, ik heb gedate met jongens, meisjes en anderen in het mooie genderspectrum. Ik ben echt trots op mijn seksualiteit, en ik geloof dat openheid op deze manier de wereld een opwindender plek maakt om te leven. Maar dit leidt me naar…

4. Ik ben niet overgegaan om met mannen naar bed te gaan.

In feite heeft trans-zijn absoluut niets met seksualiteit te maken. We zijn 2015 gepasseerd, dus het is nu officieel de toekomst (vraag het aan Michael J Fox!) Dus ga er alsjeblieft niet vanuit wat iemands seksualiteit is, gebaseerd op hoe ze eruit zien. Baseer het op de signalen die ze je geven.

5. Wees open over wie je bent en wat je wilt.

We leven in 2017, een vreemde, drukke en anonieme wereld. Ik weet niet of je een sociopaat bent zonder vrienden, of je een gezin verbergt of dat je openlijk transfoob bent en van plan bent me pijn te doen. Door me je te laten leren kennen voordat we alleen samen zijn, zal ik me veilig voelen!

6. Probeer niet overdreven gefixeerd te zijn op geslachtsdelen.

Wat heb ik eerder gezegd dat het de toekomst is? Sommige meisjes hebben lullen, sommige meisjes niet, en sommige zitten er tussenin... deal with it. Wanneer was de laatste keer dat je een meisje op de dansvloer benaderde vanwege de vorm van hun vagina? Spoiler, dat heb je niet.

7. Probeer niet overdreven gefixeerd te zijn op haar transheid.

Als je dat doet, zal ze je date inderdaad extreem saai vinden. De kans is groot dat als ze je wilde onderwijzen en over trans-dingen wilde praten, ze niet bij het diner zou zijn, maar in plaats daarvan een artikel zou schrijven voor Cosmopolitan.

8. Ze is een meisje.

Ze is geen half meisje, of een kwart meisje, ongeacht hoe ze eruitziet of zich gedraagt. In feite kan elk meisje, trans of niet, eruit zien of zich gedragen zoals ze wil, en ze is nog steeds een meisje, snap je? Goed.

9. Dus behandel haar zoals je een meisje zou behandelen. Elk meisje.

Dat betekent dat als je zou betalen voor een meisjesmaaltijd (wat vreemd!) ook voor deze date zou betalen, als je een meisje zou complimenteren, complimenten op deze date, de lijst gaat maar door! Waar het op neerkomt is dat je met een meisje uitgaat, einde van. Dit gaat trouwens ook als je een meisje bent! Het maakt bijvoorbeeld niet uit hoe klein of groot je bent vergeleken met je trans-date, iedereen vindt het leuk om af en toe het lepeltje, toch?

10. Als je op haar verliefd bent, ben je niet homoseksueel.

TS daten maakt je hetero, lesbisch of welke seksualiteit je ook al bent. Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik mezelf heb betrapt op het troosten van een man die ik niet eens ken tijdens een avondje uit, alleen maar omdat ik hem vertelde dat ik transgender was, en nu maakt hij zich zorgen dat hij homo is. Wees eerlijk niet die vent. Als jij de kerel bent die me behandelt als het meisje dat ik ben, ongeacht de geschiedenis, dan is dat cool. En je weet maar nooit, misschien zie ik je nog een keer.

11. Wees opgeleid.

Daarmee bedoel ik niet dat je een Nobelprijswinnende natuurkundige moet zijn, ik bedoel dat je een basiskennis moet hebben van wat transgender betekent. Zoek snel op internet en besteed 15 minuten aan het lezen van concepten zoals genderdysforie, voornaamwoorden, cisgender, niet-binair. Dat zou je op weg moeten helpen.

12. Trans zijn is geen geheim.

Ik heb het je niet verteld omdat ik je goedkeuring wil, ik smeek niet om je acceptatie en ik waarschuw je zeker niet. De enige reden die je weet is omdat het een integraal onderdeel was van een geestige en grappige anekdote die ik vertelde! Aan de andere kant willen sommige meisjes je misschien niet vertellen dat ze trans zijn. Dat komt omdat het soms makkelijker is om het niet te doen, omdat er onvermijdelijk domheid en misverstanden ontstaan ​​als je jezelf aan de verkeerde mensen blootgeeft. In dit geval heeft ze het je verteld omdat ze je vertrouwt, dus doe alsof je dat vertrouwen verdient, toch?

13. Weet dat ze mooi is en dat je geluk hebt dat je haar hebt.

En als je respectvol en liefdevol voor haar en haar identiteit bent, mag ze jou ook hebben.

Back to the overview
De beste Transgender Dating site © 2022 My Transgender Cupid