Daten. We weten het allemaal, TS-datingsites, daten via langeafstandsrelaties, we weten allemaal wat online daten is. Wees eerlijk, het is op dit moment de belangrijkste vorm van romantiek.

Maar soms kun je gewoon niet de juiste mensen vinden, daarom ben je hier vriend. Je bent aan de transvrouwelijke kant van Online TS Dating! Transgenders zijn uniek. Soms zien en klinken ze een ander geslacht, maar dat is niet wat hun geslachtsdelen zeggen. Nu bent u hier aan het juiste adres. Of je transgender mensen zoekt, of je wilt gewoon een nieuwe relatie uitproberen; Welkom, als je verder wilt lezen over het onderwerp transdating; lees alstublieft hieronder!

Het transgender datingspel is vrij beperkt, er zijn veel bronnen en plaatsen voor, maar niets is zo goed als hier. Dit is niet alleen je nieuwe plek waar je kunt zeggen: “Ik heb mijn partner daar ontmoet!” Maar het is je datinghuis. Vergeet te zeggen dat je de vrouw van je dromen hebt ontmoet bij Starbucks, we houden hier van vintage, maar zelfs we mogen zeggen “2000 is veel?”

Online daten met transgender vrouwen

Nogmaals ter zake, het is beperkt. Dus u bent hier, en wij zijn hier om u te voorzien van precies wat u nodig heeft. Je bent nog maar één stap verwijderd van een ontmoeting met hem of haar. Persoonlijk is het meest beperkte online datinggebied transmannen, ik ben zelf een transvrouw en ik zal zeggen dat veel transgenders transmannen zijn. Ik zeg niet dat transmannen niet bestaan, ik zie ook veel!

Maar hier zijn we gefocust om alles minder beperkt te maken. We zijn tegengehouden door de beperkingen van websites die discrimineren, niemand die de kruk neemt om een ​​plek te maken waar alleen transgenders de liefde van hun leven kunnen vinden. Maar nu is hij er.

Mensen zeggen: “We zijn nu in de toekomst!” Een flink bedrag (of zoiets, we zijn geen clichéfilm), en weten ze eigenlijk wel wat de toekomst is? Nou, misschien zijn de loopkoelkasten van Panasonic de toekomst, maar meerdere dingen zijn dat wel. We kunnen ons niet alleen concentreren op cyber-starbucks of het kopen van digitaal land, we moeten ons concentreren op wat de mensen willen! En als een groep ontwikkelaars zullen we luisteren naar de belangrijke suggesties van de mensen. Je hoeft geen berichten meer op tinder te krijgen van erotische mannen die denken dat je een vrouw bent, zelfs niet als er “transgender” staat omdat ze 45 jaar oud zijn en op zoek zijn naar jongere volwassenen. Als je hier bent, weet je dat je berichten zullen komen van mensen die weten wie je bent. Je hoeft niet meer op Twitter te daten, want we hebben het al eerder gezegd en we zeggen het nog een keer: we zijn hier en we blijven!

De schoonheid van TS dating

Transgender volwassenen zijn een schoonheid van TS dating, dat moeten we ons realiseren. En nadat ik de hoofdontwikkelaar van deze groep heb ontmoet, kan ik je verzekeren dat kwaliteit naar je toe wordt gebracht. En klaag me aan als ik ongelijk had.

Sommigen zeggen dat het een verplichting is om mensen online te laten daten; er zijn online oplichters actief op datingsites, mensen die alleen maar op je geld uit zijn in plaats van liefde en relatie. Maar wees gerust, we hebben moderators die elk profiel handmatig controleren voordat het op de site wordt toegestaan. En mocht er toch een kwaadwillende persoon binnenglippen, dan staat er op elk profiel een meldknop. Onze moderators nemen meldingen van onze leden zeer serieus en we handelen ze snel af. Dit maakt MyTransgenderCupid niet alleen een van de beste datingsites van TS, maar ook een van de veiligste.

Over transgender vrouwen

Transgender-vrouwen werden genetisch mannelijk en biologisch mannelijk geboren. Maar ze identificeren zich als vrouwelijk, sommigen scheren zich niet of hebben lang haar, maar veel wel. Sommigen hebben geen borsten, sommigen hebben geen hogere stem, maar niettemin zijn dit allemaal nog steeds vrouwen. Uiteindelijk mag een vrouw niet beoordeeld worden omdat ze geen borsten heeft.

Toen ik een jong meisje was, misschien 11, ging ik trick or treat. Ik was al 2 jaar trans en iedereen dacht dat ik een meisje was. Maar ik ging naar een huis en zei “Trick or treat”. Ze keken naar me en hoorden mijn stem en gaven me geen snoep. Mensen discrimineren kleine meisjes. Het is triest, maar ik ben nog steeds een vrouw, nietwaar? Dat is wat een transgendervrouw is, en daar zijn ze trots op. En we verzekeren je dat de meeste vrouwen die je hier ontmoet, de vrouwen van je dromen zullen zijn. Misschien niet iedereen, we kunnen slechte bedoelingen niet tegenhouden; maar dat mag ook een goede ervaring niet tegenhouden. Stop de slechte tijden en laat de goede tijden rollen.

We zijn hier allemaal volwassenen (dat hopen we tenminste) en daten is een schoonheid, net als liefde. Dus vind vandaag nog je transgendervrouw en creëer een leven voor jezelf.

Over transgender mannen

Wat ik eerder zei blijft hetzelfde, maar transgender mannen zijn echt iets speciaals. Ik heb er nog nooit een slechte ervaring mee gehad, en het is heel fascinerend om te zien dat ze als vrouw zijn geboren, en nu kunnen ze een 7-11 shirtloos binnenlopen. Afhankelijk van waar je woont, denk ik. Maar daarbuiten zijn deze mensen meestal gewoon zo aardig en zorgzaam. Ze verdienen veel respect, net als elke andere vrouw of man, en het zijn ook mannen.

Transgender mannen en vrouwen passen zo goed bij elkaar, daarom zou je ons platform moeten gebruiken. Jij kunt het sluitstuk zijn in een mooie puzzel. We zien je graag op het platform, en voor de belangrijkste onderwerpen die dat concluderen!


Feiten over transgenders

  • De meeste transvrouwen worden niet geopereerd, meer transmannen worden geopereerd!
  • De reproductie tussen een transvrouw en een man is mogelijk!
  • Sommige landen staan ​​het homohuwelijk niet toe, maar als je eenmaal geopereerd bent en je trouwt met het geslacht dat je oorspronkelijk was, is het toegestaan!

Samenvatting: TS Dating Community

De cliff-notes hiervan zijn: daten in de transgendergemeenschap is interessant, ruw en soms moeilijk. Maar we maken het gemakkelijk, nu is het nog steeds niet het gemakkelijkste “oppakken en klaar” ding, maar het maakt het toegankelijker, gemakkelijker en over het algemeen een betere ervaring dan iemand ontmoeten met wie je niet wilt daten, maar misschien gewoon vrienden zijn met. De dagen van twitter-dating zijn voorbij, tinder is goed, maar je kunt het laten.

Extra cliff-notities:

Het transgender datingspel is vrij beperkt, er zijn veel bronnen en plaatsen voor, maar niets is zo goed als hier. Dit is niet alleen je nieuwe plek waar je kunt zeggen: “Ik heb mijn partner daar ontmoet!” Maar het is je datinghuis. Vergeet te zeggen dat je de vrouw van je dromen hebt ontmoet bij Starbucks, we houden hier van vintage, maar zelfs we mogen zeggen “2000’s veel?”

Transgender-vrouwen werden genetisch mannelijk en biologisch mannelijk geboren. Maar ze identificeren zich als vrouwelijk, sommigen scheren zich niet of hebben lang haar, maar veel wel. Sommigen hebben geen borsten, sommigen hebben geen hogere stem, maar niettemin zijn dit allemaal nog steeds vrouwen. Uiteindelijk mag een vrouw niet beoordeeld worden omdat ze geen borsten heeft.