Het spreekt voor zich dat mensen lid worden van MyTransgenderCupid om een echt persoon te vinden en te daten als hun levenspartner. Zowel transgendervrouwen als transgender aangetrokken mannen hopen de liefde van hun leven te vinden.

Ze kunnen duizenden profielen van andere leden doorzoeken, op zoek naar degene die bij hen past. Sommige transvrouwen leren tijdens hun zoektocht een grote verscheidenheid aan mensen kennen. Sommigen hadden misschien niet de kans gehad om elkaar te ontmoeten als ze zich niet hadden aangemeld bij een online datingsite. Hetzelfde geldt voor mannen, online daten biedt een geweldige kans om ‘geestverwanten’ van alle andere leden online te ontmoeten.

Maar het is niet alleen dat. Als je erover nadenkt, geeft het gebruik van MyTransgenderCupid je een geweldige kans om meer over jezelf te leren, of je nu trans of trans geïnteresseerd bent.

Hoe? Lees onze tips hieronder om erachter te komen:

Je profiel kan heel onthullend zijn

Op elke datingsite is het, als je eenmaal lid bent geworden, nodig om een ​​profiel in te vullen en een primaire en verschillende andere foto’s te selecteren.

Voor de consistentie zal het profiel een reeks vaste vragen stellen over u, uw fysieke verschijning, uw opleidingsachtergrond en uw voorkeuren, antipathieën, hobby’s enzovoort. Het kan een sectie bevatten over je levensdoelen en doelen, zowel voor transvrouwen als de mannen die zich tot hen aangetrokken voelen.

Je hebt ook de kans om te overwegen en vast te leggen wat je zoekt in een partner. Hoe lang, welke lichaamsbouw en details over hun persoonlijkheid, voorkeuren en antipathieën enz.

Met andere woorden, u verplicht zich om dingen over uzelf en uw ideale potentiële partner af te drukken waar u voorheen misschien niet veel aandacht aan had besteed. Maar nu moet je de details opschrijven, het zal je aan jezelf laten denken.

Maak gebruik van deze uitstekende gelegenheid om goed na te denken over uw doelen en doelstellingen, niet alleen met betrekking tot datingkwesties. Je hebt hopelijk iets opgeschreven dat je objectief kan laten nadenken over je leven en je eigen verwachtingen. Plus, maak duidelijk wat je echt zoekt in een Transgender vrouw of Trans georiënteerde man;

Een boost voor je zelfvertrouwen

Terwijl het invullen van een profiel op een datingsite je kan helpen meer over jezelf te weten te komen, is dat slechts de eerste stap.

Als je profiel interessant is en je foto(‘s) aantrekkelijk zijn, ga je andere echte singles ontmoeten. Binnen de kortste keren zullen transvrouwen berichtverzoeken ontvangen om contact te leggen met allerlei geïnteresseerde mannen. En Transgender-aangetrokken mannen zullen ongetwijfeld beginnen te horen van een selectie van mooie Transgender-vrouwen.

Terwijl je chat met al deze nieuwe vrienden, zul je je geleidelijk aan bewust worden dat je gemakkelijk kunt communiceren met mensen uit je eigen stad, je eigen land en zelfs het buitenland. Je zelfvertrouwen zou een boost moeten krijgen en je zou bijvoorbeeld ineens kunnen ontdekken dat je helemaal niet zo verlegen of gereserveerd bent. Inderdaad, je bent eigenlijk veel boeiender en grappiger dan je dacht. Mensen praten graag met je. Transvrouwen vinden het leuk om met je te chatten. En tal van geïnteresseerde mannen blijven terugkomen voor chats en meer gedetailleerde discussies;

Vertel het zoals het is

Het is erg verleidelijk om je capaciteiten, eigenschappen of zelfs uiterlijk te overdrijven bij het gebruik van een datingsite zoals MyTransgenderCupid. Wie wil niet zeggen: “mooie transgendervrouw” of “knappe transgeoriënteerde man”? Of ‘semi-professioneel kunstenaar’ als je net begint met schilderen. Of “uitstekende ballroom (of moderne) danser” toen je pas vorige week met lessen begon?

Nog erger is het om flagrante leugens te vertellen. Over je leeftijd, je gewicht, je relatiestatus of zelfs de persoon op je foto (jij bent het niet!).

Of je nu overdrijft of liegt, je wordt op de een of andere manier gevonden. En meestal, zelfs voordat je die transvrouw hebt ontmoet met wie je zo goed kunt opschieten voordat ze ontdekte dat je niet de hele waarheid sprak! Maar als je elkaar ontmoet en de waarheid wordt onthuld, zie je er niet alleen dwaas uit, maar verlies je ook de kans om je perfecte match te ontmoeten!


Dus, zoals je nu weet, kan lid zijn van een transgender datingsite een tweeledig doel hebben. Het kan je de mogelijkheid bieden om mogelijk een levenspartner te vinden, vriendschap of misschien de ware de liefde van je leven op ons TS dating platform. Het is ook een uitstekende manier om jezelf beter te leren kennen.