Het spreekt voor zich dat mensen zich aansluiten bij MyTransgenderCupid om een echt persoon te vinden en te daten als hun levenspartner. Zowel Transgender vrouwen als Trans aangetrokken mannen hopen de liefde van hun leven te vinden.

Ze kunnen duizenden profielen van andere leden doorzoeken, op zoek naar degene die bij hen past. In de loop van hun zoektocht leren sommige Trans vrouwen een grote verscheidenheid aan mensen kennen. Sommigen hadden misschien nooit de kans gehad om elkaar te ontmoeten als ze niet lid waren geworden van een online datingsite. Hetzelfde geldt voor mannen: online daten biedt een geweldige kans om "geestverwanten" te ontmoeten tussen alle andere leden online.

Maar dat is het niet alleen. Als je er even bij stilstaat, is het gebruik van MyTransgenderCupid geeft je een geweldige kans om meer over jezelf te leren, of je nu Trans of Trans-geïnteresseerd bent.

Hoe? Lees onze tips hieronder om erachter te komen:

Je profiel kan veel onthullen

Op elke datingsite moet je, zodra je lid wordt, een profiel invullen en een primaire en verschillende andere foto's selecteren.

Voor de consistentie stelt het profiel een reeks vaste vragen over jou, over je fysieke verschijning, je opleidingsachtergrond en je voorkeuren, antipathieën, hobby's enzovoort. Het kan een sectie bevatten over je levensdoelen en doelen, zowel voor Trans vrouwen als voor de mannen die zich tot hen aangetrokken voelen.

Je hebt ook de kans om te bedenken en vast te leggen wat je zoekt in een partner. Hoe lang, welke lichaamsbouw en details over hun persoonlijkheid, sympathieën en antipathieën enz.

Met andere woorden, je verplicht jezelf om dingen over jezelf en je ideale potentiële partner af te drukken waar je eerder misschien niet zo bij stil hebt gestaan. Maar nu je de details moet opschrijven, zal het je denk aan jezelf.

Grijp deze uitstekende gelegenheid aan om eens goed na te denken over je doelen en doelstellingen die niet alleen met daten te maken hebben. Hopelijk heb je iets opgeschreven waardoor je objectief kunt nadenken over je leven en je eigen verwachtingen. Maak bovendien duidelijk wat je echt zoekt in een Transgender vrouw of Trans georiënteerde man;

Vergroot je kansen op het vinden van ware liefde BIJ ONS AANSLUITEN

Een boost voor je zelfvertrouwen

Hoewel het invullen van een profiel op een datingsite je kan helpen om meer over jezelf te weten te komen, is dat slechts de eerste stap.

Als je profiel interessant is en je foto('s) aantrekkelijk, ga je andere echte singles ontmoeten. Binnen de kortste keren zullen Trans vrouwen berichtverzoeken ontvangen om contact te leggen met allerlei geïnteresseerde mannen. En mannen die zich aangetrokken voelen tot Trans zullen, zonder twijfel, beginnen te horen van een selectie mooie Transgender vrouwen.

Terwijl je met al deze nieuwe vrienden kletst, zul je je er geleidelijk van bewust worden dat je gemakkelijk kunt omgaan met mensen uit je eigen stad, je eigen land en zelfs het buitenland. Je zelfvertrouwen zal een boost krijgen en je zult bijvoorbeeld ontdekken dat je helemaal niet zo verlegen of gereserveerd bent. Sterker nog, je bent veel innemender en grappiger dan je dacht. Mensen praten graag met je. Trans vrouwen praten graag met je. En veel geïnteresseerde mannen blijven terugkomen voor chats en meer gedetailleerde gesprekken;

Zeg het zoals het is

Het is heel verleidelijk om je vaardigheden, eigenschappen of zelfs je uiterlijk te overdrijven als je een datingsite zoals MyTransgenderCupid. Wie wil niet zeggen: "mooie transgender vrouw" of "knappe trans georiënteerde man"? Of "semi-professionele kunstenaar" als je net bent begonnen met schilderen. Of "uitstekende ballroom (of moderne) danser" als je pas vorige week met lessen bent begonnen?

Nog erger is het om schaamteloze leugens te vertellen. Over je leeftijd, je gewicht, je relatiestatus of zelfs de persoon op je foto (jij bent het niet!).

Of je nu overdrijft of liegt, je zult er hoe dan ook achter komen. En meestal zelfs voordat je die Trans-vrouw ontmoet van wie je weet dat ze het zo goed met je kon vinden voordat ze ontdekte dat je niet de hele waarheid vertelde! Maar als je haar ontmoet en de waarheid komt aan het licht, sta je niet alleen voor schut, maar verlies je misschien ook de kans om je transvrouw te ontmoeten. perfecte match!


Dus, zoals je nu weet, kan lid zijn van een Transgender datingsite een tweeledig doel hebben. Het kan je de mogelijkheid bieden om mogelijk een levenspartner vinden, vriendschap of misschien de ware liefde van je leven op onze TS dating platform Het is ook een uitstekende manier om kennis te maken met jezelf beter.

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch