YJe bent toch op zoek naar een transgender date of trans vriendin? Maak in dat geval eerst een account aan op MyTransgenderCupid en bekijk hier de profielen van talloze trans singles.

Maak in dat geval eerst een account aan op MyTransgenderCupid en bekijk de profielen van talloze trans singles hier. Je zult versteld staan als je ontdekt hoeveel trans dames op zoek zijn en open staan om een buitenlandse partner te ontmoeten op deze site! Tegelijkertijd heb je misschien een grote concurrentie als gevolg van vele andere mannen daar aangemeld. Daarom kun je je alleen maar voorstellen hoeveel berichten en complimenten deze trans dames krijgen. Maar geef niet op! Vandaag geven we je een paar tips om je aanpak van online dating te verbeteren en daarmee je kansen te vergroten om een charmante trans vriendin te ontmoeten op de site.

1. Maak je eigen online profiel

Nou, dat klinkt misschien banaal, maar het is natuurlijk zinvol om je eigen profiel aan te maken op My Transgender Cupiden hiermee bedoelen we het invullen. De meeste jongens die gewoon tijd verspillen en zelfs niet van plan om te voldoen aan een meisje in het echt meestal een minimum aan informatie over zichzelf. Maar het vertellen van alle basisgegevens op het profielformulier en jezelf introduceren in slechts een paar regels zou je serieuze bedoelingen laten zien in de richting van dating en zou je een fatsoenlijke vrijgezel onder anderen maken.

2. Laat jezelf zien

Hiermee bedoelen we - voeg een echte foto van jezelf toe. Sommige mannen geven er de voorkeur aan om eender welke foto te uploaden, maar niet hun eigen foto. Als je een foto van een ster of beroemdheid gebruikt, of als je helemaal niets toevoegt, kan het lijken alsof je niet serieus genoeg bent of je zelfs schaamt voor jezelf. De profielen met echte foto's krijgen veel meer aandacht en berichten, omdat ze geloofwaardiger overkomen. De kans dat je baas/familie/vrienden je zien op deze site is relatief klein. En ook al zou dit onwaarschijnlijke moment zich voordoen, je zult eerst aan hen vragen hoe ze er zelf zijn gekomen.

3. Ontvang uw lidmaatschap

Terwijl My Transgender Cupid 100% gratis is voor transgender vrouwen, is er voor heren een optie om een betaald lidmaatschap te krijgen.... Op MyTransgenderCupid kunt u beginnen met het contacteren transgender singles meteen nadat u zich hebt aangemeld op uw profiel gratis. Echter, betaald lidmaatschap heeft zijn voordelen die is niet zo duur, maar een goede investering. Je hebt meer vrijheid, zodra je ten minste 1 maand abonnement, het geeft je een onbeperkt aantal berichten die u kunt sturen naar meisjes en, bovenal, zal uw profiel worden gemarkeerd in de bovenste balk en vooruit andere jongens in search.

4. Kwaliteit is beter dan kwantiteit

In plaats van honderden copy/paste berichten te sturen naar elk lekker transgender meisje dat je ziet, kun je beter de tijd nemen en een paar regels individueel schrijven naar de meisjes die je echt leuk vindt. Besteed aandacht aan haar profiel, wat ze over zichzelf vertelt en vermeld in je bericht iets bijzonders dat je aan haar hebt opgemerkt. Deze aanpak zal je oprechte interesse tonen en de kwaliteit van je antwoorden soms verhogen.

5. Wees geduldig en respectvol

Veel jongens die net beginnen te chatten met een transmeisje maken een veelgemaakte fout door te veranderen in een ondeugend gesprek. In feite geven trans meisjes de voorkeur aan echte dingen en elke poging om een gesprek om te zetten in cyberseks zal alleen maar tot een teleurstelling leiden. Blijf koel, toon je interesse in dingen die ze leuk vindt (zeker niet gerelateerd aan seks) en bewaar ondeugende spelletjes voor de echte ontmoeting.

Deze tips werken echt, geloof daar maar in. Dus maak een absoluut 100% gratis profiel aan op MyTransgenderCupid en je zult de resultaten zien!

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch