"Hey Julie, heb je nog steeds je profiel op Transgender dating site?" vroeg Fabio, mijn vriend.

"Het is nieuwjaar en we zijn al zes maanden samen."

"Hmm, eigenlijk weet ik het niet zeker. Ik heb ze wel verteld dat ik nu een langdurige relatie heb. Dus ik zei dat ze mijn profiel als "niet beschikbaar" kunnen markeren of het kunnen verwijderen. Ik zal het even nakijken. Maar waarom vraag je dat?"

"Niet echt een reden. Ik las gisteravond een artikel waarin stond dat het aantal mannen dat op zoek is naar transgenders om mee uit te gaan exponentieel groeit. Het is zelfs de grootste groeisector in online dating. Het lijkt erop dat iedereen wil daten met een Trans vrouwVooral rond Nieuwjaar," lachte Fabio. "Ik denk dat ik een geluksvogel ben dat ik je heb gevonden toen ik dat deed."

Transvrouwen zijn echt heel bijzonder

"Dat zei ik je in het begin ook," glimlachte ik en ging bij Fabio op schoot zitten. "Transvrouwen zijn heel bijzonder weet je. We zijn door en door vrouwen, maar kunnen soms denken als een man. Plus, zoals je weet, weten we echt wat mannen lekker vinden," voegde ik eraan toe, terwijl ik mijn hand tussen Fabio's dijen liet glijden en zijn lichaam voelde reageren toen mijn hand over zijn bovenbenen wreef.

"Mmm..., lekker," mompelde Fabio. "Blijf dat doen...." Hij kuste mijn wang en ik voelde een sensatie door mijn lichaam gaan, net als de eerste keer dat hij me had aangeraakt. "Ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet, Julie. Jij bent de perfecte Trans vrouw voor mij!"

"Wat stond er nog meer in het artikel?"

"Oh, alleen dat er bijna elke dag meer en meer online transgender datingsites verschijnen. Mannen hebben tegenwoordig keuze te over. Maar waarom ben je lid geworden van MyTransgenderCupid en niet een van de andere sites?" vroeg Fabio.

Er zijn talloze voordelen om lid te worden van een Trans dating site

"Nou, het was echt een makkelijke keuze. Ik zal je een paar van de beste redenen geven:

  • drie of vier van mijn Trans-vrienden hadden het me aangeraden omdat ze allemaal leuke, oprechte mannen op de site hadden ontmoet;
  • het was snel en gemakkelijk om lid te worden. Letterlijk binnen een paar minuten na het invullen van mijn gebruikersnaam en wachtwoord was ik lid. Het laden van mijn profiel duurde iets langer, maar dat was alleen omdat ik niet kon beslissen welke foto's ik wilde weergeven;
  • Ik wist zeker dat alle mannen op de site wisten dat ze naar T-meisjes keken. Er was dus geen kans dat iemand later naar me terug zou komen en zou klagen "Je hebt me niet verteld dat je transgender bent";
  • In combinatie met dit laatste punt voelde ik me veiliger en zekerder in de wetenschap dat ik een man als jij redelijk goed kon leren kennen voordat we elkaar ontmoetten. Ik leerde veel over jou, over je carrière, hobby's, voorkeuren en antipathieën nog voordat we elkaar ontmoetten. Voor jou geldt hetzelfde. Je zei dat je het gevoel had dat je me al lang kende voordat we elkaar fysiek ontmoetten;
  • Ik denk dat we het er allebei over eens zijn hoeveel tijd het bespaart om lid te worden van een online transgender datingsite. Stel je voor dat we in clubs en bars hadden moeten rondhangen op zoek naar elkaar. Ha..., dan hadden we elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet! De kans dat je iemand ontmoet die ook maar enigszins leuk of interessant is in een club is klein;
  • Wat ik ook leuk vind, is dat de meeste mannen op de site Trans-vrouwen lijken te begrijpen. Ik denk dat de meesten wat huiswerk of onderzoek hebben gedaan en begrijpen dat Transvrouwen zijn fundamenteel vrouwen. Dat sommigen van ons een extra lichaamsdeel hebben of geen borsten, betekent niet dat we geen vrouwen zijn. En als veel transgendervrouwen eenmaal alle noodzakelijke operaties hebben ondergaan, is het moeilijk om ons fysiek te onderscheiden van genetische vrouwen;
  • Er zijn ook heel weinig nepprofielen waarvan ik weet dat het een probleem is bij sommige andere datingsites. Mensen voegen profielen toe alleen om te proberen andere leden weg te lokken om andere dingen te doen of misbruik van ze te maken. Ik ken MyTransgenderCupid heeft hier een strikt beleid voor. Maar het lijkt er ook op dat ze elke dag nieuwe leden hebben en dat nieuwe transvrouwen heel snel mannen vinden. En omgekeerd. Denk aan ons. Ik gaf mijn profiel op en binnen 7 dagen had ik meer dan 20 reacties. Jij nam de tweede dag al contact met me op en tegen het einde van de eerste week waren we aan het "daten". Echte transgender vrouwen zijn op zoek naar echte mannen, het is eigenlijk heel eenvoudig!
  • Tot slot is de beheerder van de datingsite ook belangrijk. Er is iemand tot wie je je kunt wenden als er een probleem of een vraag is en ze reageren normaal gesproken heel snel. In feite zal ik controleren of mijn profiel nog steeds op de site staat. Ik kan me echt niet herinneren of ik ze verteld heb dat ik een leuke man gevonden heb of niet. Ik word vast oud als ik steeds dingen vergeet!"

My Transgender Cupid

 "Hmm, misschien eens informeren bij de TS Dating site MyTransgenderCupid Admin later. Ik genoot van wat je eerder met je hand deed. Laten we dat eerst afmaken," zei Fabio, terwijl hij beide armen om mijn nek sloeg en me stevig naar zich toe trok. "Het kan ons nieuwjaarsvoornemen zijn om dit elke dag te doen!"

Ik smolt in zijn armen en we rolden over de vloer....

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch