Heb je het oude jaar als single afgesloten omdat je geen speciaal iemand hebt gevonden? Geef niet op! My Transgender Cupid laat zien wat de voordelen zijn van single zijn en hoe je opnieuw kunt beginnen in je zoektocht naar liefde.

We hebben allemaal vrienden of familieleden die snel hun perfecte soulmate lijken te vinden, terwijl de rest van ons maar wat strompelt en nooit vindt wat we zoeken. Hoe komt dat? Net als bij veel andere dingen in het leven, gaat het erom dat je op het juiste moment op de juiste plaats bent. Dat betekent niet dat je zomaar moet opgeven, je moet geduld hebben en misschien je "eisen" aan een trans-partner opnieuw definiëren.

TS-Dating: Het is tijd om je op jezelf te richten

We hebben allemaal een druk leven, maar als we een solide relatie willen, moet er ruimte in ons leven zijn om dat mogelijk te maken. Zit je nog op de universiteit of heb je je opleiding afgerond? Heb je een carrière waar je van houdt en die je wilt blijven uitoefenen? Hoe breng je je weekenden door? Ben je met familie of vrienden of werk je 24/7? Je moet je levensstijl onder de loep nemen en kijken of dit het ideale moment is om een serieuze relatie aan te gaan met een transgender partner of een man.

Doe wat je wilt doen

Als single kun je meer tijd besteden aan zelfontwikkeling en ontdekken wat je echt wilt in je leven. Misschien wil je een extra cursus fotografie of schilderen volgen. Dit is de perfecte tijd om te doen wat je wilt. Dat betekent niet dat je liefde en genegenheid hoeft op te geven.

Heb je wat tijd alleen nodig?

Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig. Het helpt je te ontspannen, na te denken over wat je hebt bereikt, over doelen die je wilt bereiken en gewoon wat tijd met jezelf door te brengen. Het is goed voor de ziel!

Herzie je eisen en ga dan naar een datingservice:

Ga zitten en herbekijk je TS-dating eisen. Wil je iemand in je leven die je echt gelukkig maakt en dezelfde interesses heeft? Zo ja, dan moet je misschien nog eens goed nadenken over waar je echt naar op zoek bent. Hou je van wandelen en wil je iemand die ook van de natuur houdt? Zoek je iemand die van dieren houdt en graag tijd doorbrengt in de plaatselijke dierentuin? Als je eenmaal hebt uitgezocht wat echt belangrijk voor je is, schrijf je dan in bij onze Transgender dating service en begin met het ontmoeten van nieuwe mensen.

Als je uitkijkt naar deelname aan onze online Trans dating serviceHeb enthousiasme in je hart! Wees bereid om contact te leggen met andere leden. Beantwoord elkaars e-mails en neem deel aan de chatrooms. Dit is een van de beste manieren voor mensen om elkaar te leren kennen en het is de aangewezen weg voor drukbezette mensen.

Als je transgenders en mannen vindt die dezelfde doelen en interesses hebben als jij, zul je bereid zijn hemel en aarde te bewegen om samen tijd door te brengen.

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch