Als je serieus op zoek bent naar een transgender vrouw om mee uit te gaan, denk dan goed na. In werkelijkheid, en wees eerlijk, waar ga je haar vinden?

Of als je een Trans vrouw bent, wil je uren en uren doorbrengen in de hoop dat je misschien een Trans man tegenkomt in je woonplaats? Waarom word je niet gewoon lid van MyTransgenderCupid en maak je het jezelf gemakkelijk? Voor Trans vrouwen is het immers gratis om lid te worden en voor mannen zijn er slechts bescheiden kosten aan verbonden.

Maar er is veel meer dan dat. Een transgender datingsite heeft veel voordelen

Internetdating is nu mainstream

In tegenstelling tot vroeger, toen online dating misschien een stigma of vooroordelen had, is het tegenwoordig heel gewoon om online een levenspartner te vinden. Het is een volkomen acceptabele manier om iemand te zoeken om mee te daten en een relatie mee te ontwikkelen.

Het aanbod van datingsites is gevarieerd en er zijn nu sites die voor elk wat wils bieden. Vooral voor niche dating zoals Transgender dating, waar dergelijke sites ideaal zijn om gelijkgestemden bij elkaar te brengen.

Bovendien hebben online datingsites met hun wereldwijde dekking een veel groter publiek, dus is de kans veel groter dat je een Trans vrouw of Trans georiënteerde man vindt die bij je past. Veel meer kansen dan iemand ontmoeten op het werk, in een bar, nachtclub of een andere openbare plaats.

Uit onderzoek blijkt zelfs dat tegenwoordig zo'n 30 procent van alle relaties online is begonnen.

Neem je tijd met "daten"

Misschien is een van de beste dingen aan TS online daten is dat je dit in je eigen tempo kunt doen. Wanneer je wilt en hoe je wilt. Er is geen druk om onmiddellijk te antwoorden op berichten van Trans mannen of Trans vrouwen. Sterker nog, als je ervoor kiest om niet te antwoorden, is dat ook jouw voorrecht.

Een ander groot voordeel is dat je zoveel te weten kunt komen als je wilt over de Trans man met wie je praat voordat jullie elkaar ontmoeten. Of een echte man kan alles te weten komen over de voorkeuren en antipathieën van de Trans vrouw die hij online heeft "gedate" om te zien of er enige "chemie" tussen hen is voordat ze afspreken elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Je weet al dat je iets gemeen hebt voordat je elkaar ontmoet

Er is niets erger dan op date gaan en erachter komen dat je niet bij elkaar past, al die verspilling van tijd en energie.

Maar als je al veel weet over je transgender date, kun je vooruit plannen en ergens gaan eten waar jullie allebei van houden. Of ga naar de bioscoop om een film te zien die jullie allebei leuk vinden. Tenslotte hebben jullie online genoeg gepraat om al veel over elkaar te weten!

Er is iemand voor iedereen

Er zijn zoveel verschillende soorten transvrouwen van zoveel verschillende plaatsen op de wereld. MyTransgenderCupid dat je keuze te over is. Hetzelfde geldt voor Trans-vrouwen: er zijn mannelijke leden van over de hele wereld.

Maar het beste is misschien wel dat je je zoekopdracht kunt verfijnen en parameters kunt instellen, zodat je je alleen kunt richten op de profielen van singles die je het meest aanspreken. De profielen die je minder interessant vindt, kun je overslaan.

Als je je dating zoektocht beperkt tot je woonplaats, is de kans dat je een leuke, geschikte, Trans vrouw vindt erg klein. Maar online datingsites hebben leden van over de hele wereld. Verschillende mensen, verschillende culturen en meer kans om je "Miss" of "Mr" Right te vinden!

Je zult zeker mensen ontmoeten die je anders nooit ontmoet zou hebben als je je niet had aangemeld.

ANDERE MOGELIJKHEDEN MET ONLINE DATING SITE

Als je om wat voor reden dan ook met een tot Trans aangetrokken man hebt gepraat en het lijkt erop dat het misschien niet de relatie is die je wilt, dan zijn er andere opties. Je kunt gewoon goede vrienden worden en af en toe afspreken. Of samen gaan sporten, of gewoon rondhangen met een groep andere vrienden.

Je vriendenkring is net groter geworden!

Download onze TS dating app van Google Play:

MyTransgenderCupid Dating app
MyTransgenderCupid Dating app

Online Trans dating sites werken echt

blank

Misschien omdat er zo'n grote toename is in interesse in het daten met Transgender vrouwen, maar er gaat bijna geen dag voorbij dat je geen nieuws hoort over Trans vrouwen die echte mannen online hebben ontmoet en nu een langdurige relatie hebben.

Zulke succesverhalen komen steeds vaker voor. En meestal gaat het om mannen en transvrouwen die elkaar ontmoeten uit andere steden dan waar ze wonen. Tenminste, als ze zich niet hadden aangesloten bij MyTransgenderCupid zouden de kansen om de nieuwe liefde van hun leven buiten hun eigen buurt of stad te ontmoeten klein zijn geweest.

Maar nu hebben ze een nieuwe partner, iemand om lief te hebben en te koesteren en voor de lange termijn bij hen te zijn. En dat allemaal dankzij online TS dating!

blank
Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch