Ter is de laatste jaren een aanzienlijke toename van de belangstelling voor transvrouwen.

Trans datingsites zoals MyTransgenderCupid meer bekend geworden. Daarom vragen steeds meer mannen: Waar vind ik een transgender vrouw om mee uit te gaan?

Deze interesse in Transvrouwen is deels ontstaan door de regelmatige aandacht voor deze vrouwen via de algemene media of sociale mediakanalen. Er zijn transgendervrouwen die naam maken op tv, in films of op sociale media zoals YouTube, Twitter, Facebook of Instagram.

Meer bewustzijn over transgendervrouwen

Het grotere bewustzijn over de betekenis van de "T" in het LGBTI acroniem heeft zeker geleid tot meer nieuwsgierigheid, vragen en vragen over Transgender vrouwen. Het heeft ook geleid tot een beter begrip van wat het betekent om een transgender vrouw te zijn en tot het besef dat transvrouwen gewoon vrouwen zijn!

Dus, nu de interesse van steeds meer mannen in transvrouwen gewekt is, zijn de volgende logische vragen en stappen voor de meesten van hen het vinden en daten van zo'n vrouw.

Er zijn twee manieren waarop mannen transgender vrouwen kunnen ontmoeten.

Op zoek naar een T-meisje om op een "conventionele manier" mee uit te gaan

Mannen kunnen wat onderzoek doen en in hun eigen stad uitzoeken waar T-meisjes samenkomen, waar ze elkaar ontmoeten. Ze kunnen dan de tijd nemen om zich voor te bereiden en naar zo'n bestemming te reizen, wat een bar of nachtclub kan zijn. Dit alles is natuurlijk speculatief. Er zijn misschien weinig of zelfs geen transvrouwen op zulke plaatsen of, als die er wel zijn, zijn er misschien geen T-meisjes die de man in kwestie aanspreken.

Het volgende probleem is dat zelfs als een man een Transgender vrouw ontmoet die hem aanspreekt, ze misschien niet beschikbaar is om mee uit te gaan of hem niet eens leuk vindt. Net als bij conventionele dating, moet er een zekere wederzijdse aantrekkingskracht of chemie tussen de partijen zijn. Elkaar leren kennen kost tijd en moeite. Het kan zelfs zo zijn dat zodra beide partijen meer over de ander te weten komen, de ontluikende relatie stokt.

De beste manier om een transgender vrouw te vinden en te ontmoeten om mee uit te gaan

De andere manier om een transgender vrouw te ontmoeten is veel eenvoudiger en effectiever:

Mannen kunnen zich aansluiten bij een populaire TS dating site zoals MyTransgenderCupid die gespecialiseerd is in het koppelen van transgendervrouwen aan mannen die hen bewonderen en met hen willen daten.

Lid worden van zo'n date kan worden bereikt in een kwestie van minuten, door een gebruikersnaam aan te maken, het gewenste lidmaatschapspakket te kiezen en in te loggen. In plaats van tijd te verspillen in de hoop een T-meisje "op spec" te ontmoeten in een bar of club, kunnen leden van een Trans dating site hun zoektocht vrijwel direct beginnen nadat ze lid zijn geworden.

Maar het beste moet nog komen. Leden kunnen de profielen van tientallen, zo niet honderden, mooie transvrouwen bekijken. Allemaal zijn ze op zoek naar een echte man om mee te daten en een relatie mee op te bouwen. Er zijn transvrouwen van over de hele wereld. Meisjes uit Europa, Groot-Brittannië, de VS en natuurlijk de beroemde transvrouwen uit verschillende landen in Azië: Ladyboys van Thailand en Trans-pinay van de Filippijnen.

Dus voor een echte man die op zoek is naar een transgender vrouw, betekent een gespecialiseerde datingsite dat hij niet beperkt is tot het zoeken naar transvrouwen in zijn woonplaats of stad. De wereld is letterlijk zijn oester!

Het is zelfs mogelijk voor leden om 5, 6 of 10 of meer transgendervrouwen tegelijkertijd te leren kennen door berichten te sturen naar alle vrouwen die hun aandacht trekken. Dan, als de man in kwestie de verschillende T-meisjes beter leert kennen, kan hij het aantal meisjes waarmee hij praat verminderen en zich richten op een "korte lijst" van schoonheden. Uiteindelijk kan hij 2 of 3 Trans-vrouwen selecteren die hij wil ontmoeten en daar zijn planning op afstemmen.

Transgendervrouwen sluiten zich aan bij transgeoriënteerde datingsites

Elke dag komen er nieuwe transvrouwen bij, dus er is altijd een nieuwe lichting transvrouwen op de site. MyTransgenderCupid voor leden om te bekijken. Voor elke man is het moeilijk om te beslissen welke mooie dame geschikt voor hem is.

Mannelijke leden en Transgender-leden kunnen alles over elkaar te weten komen voor de eigenlijke ontmoeting. Ze kunnen meer te weten komen over elkaars hobby's, voorkeuren of antipathieën, carrièrepaden of doelen in het leven. Ze kunnen meer te weten komen over elkaars standpunten over een breed scala aan onderwerpen, zoals de favoriete woonplek als ze een stel worden, of misschien zelfs hoe ze hun familie moeten informeren over hun relatie, bijvoorbeeld. Elkaar goed kennen voor de ontmoeting kan natuurlijk enorm veel tijd besparen. Aan de slag gaan met daten vanachter een computertoetsenbord is oneindig veel beter dan de "hit and miss" conventionele aanpak!

Een ander groot voordeel van online datingsites is dat ze de kans op misverstanden tussen de partijen wegnemen. De man weet dat de vrouw Trans is en het T-meisje weet dat de man oprecht geïnteresseerd is in Transgender vrouwen. De risico's van fouten of problemen die ontstaan doordat de ene partij de andere niet kent, worden weggenomen.

Samengevat is er maar één antwoord. Als een man serieus geïnteresseerd is in het vinden van een transvrouw om mee uit te gaan en misschien zelfs mee te trouwen, moet hij lid worden van een site als MyTransgenderCupid is echt de enige effectieve manier. Waarom zou je je tijd en moeite verspillen door een andere manier te proberen?

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch