Welkom bij onze gids voor de beste transvriendelijke bars en nachtclubs in Las Vegas! Als lid van de LGBTQ+ gemeenschap weet ik hoe belangrijk het is om veilige en gastvrije plekken te vinden waar we onszelf kunnen zijn en contact kunnen maken met anderen. Daarom hebben we deze uitgebreide gids voor het nachtleven van de stad samengesteld, met daarin de beste plekken voor transpersonen om te genieten van een avondje uit in de stad.

Las Vegas staat bekend als de stad die nooit slaapt, en het bruisende nachtleven is daarop geen uitzondering. Van dragshows tot zwembadfeesten, er is voor elk wat wils. Maar voor de transgemeenschap kan het een uitdaging zijn om een veilige en gastvrije ruimte te vinden.

Daarom hebben we onderzoek gedaan en een lijst samengesteld van de beste transvriendelijke bars en nachtclubs in Las Vegas, zodat je je zelfverzekerd en comfortabel kunt voelen terwijl je geniet van alles wat de stad te bieden heeft. Dus laten we er eens induiken en de beste plekken ontdekken voor transpersonen om de regenboog te omarmen in het nachtleven van Las Vegas!

Intro tot Las Vegas: De stad die nooit slaapt

Als je op zoek bent naar een eindeloze reeks entertainmentopties die tegemoet komen aan alle levensstijlen en voorkeuren, dan kun je niet verkeerd gaan met een bezoek aan de bruisende stad die nooit slaapt. Las Vegas staat bekend om zijn bruisende nachtleven en de LGBTQ+ gemeenschap is daarop geen uitzondering. Als transgender kan ik bevestigen dat er genoeg transvriendelijke bars en nachtclubs zijn, zowel op als buiten de beroemde Las Vegas Strip.

Van dragshows tot dansfeesten, er is voor elk wat wils in het nachtleven van de stad. Transvrouwen kunnen zich veilig en welkom voelen bij verschillende gelegenheden, waaronder Fun Hog Ranch, The Garden en The Phoenix. Deze bars en clubs bieden een scala aan evenementen en activiteiten, van karaoke en bingo tot live optredens en themafeesten.

En als je op zoek bent naar een meer relaxte sfeer, dan zijn er ook genoeg bars en lounges om uit te kiezen. Met zoveel opties is het niet moeilijk om te zien waarom Las Vegas een topbestemming is voor iedereen die op zoek is naar een leuk en inclusief uitgaansleven. Nu we het daar toch over hebben, laten we het eens hebben over Fun Hog Ranch: een begrip in het gay nachtleven van Las Vegas.

Fun Hog Ranch: Een hoofdbestanddeel van het homoseksuele nachtleven in Vegas

Trans-vriendelijke bars in Las Vegas - Funhog Ranch
Trans-vriendelijke bars in Las Vegas - Funhog Ranch

Bekijk ook eens Fun Hog Ranch, een homoduik met een lange traditie die een veilige en inclusieve omgeving biedt voor de LGBTQ+ gemeenschap in Vegas.

Deze transvriendelijke bar ligt ten oosten van de Strip en is een vast onderdeel van het gay nachtleven van Vegas. Je kunt er goedkoop drinken, videopoker spelen en er zijn dagelijkse specials.

Het is geen wonder dat zowel de lokale bevolking als toeristen massaal naar deze plek komen, waar een vriendelijke en gastvrije sfeer hangt.

Bij Fun Hog Ranch heb je het gevoel dat je onder vrienden bent, of je nu een vaste klant bent of voor het eerst komt. Het personeel is vriendelijk en attent en de gasten zijn altijd in voor een leuke tijd. Met zijn pretentieloze sfeer en ontspannen sfeer is Fun Hog Ranch de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een drankje met vrienden. Maar geloof ons niet op ons woord - kom zelf kijken waarom deze gay duikbar een must is in het nachtleven. En nu we het toch hebben over hoog eindigen in de homoscene, laten we nu eens een kijkje nemen bij de Phoenix Bar.

Pro Tip:
Wist je dat Las Vegas niet de enige stad is met een bruisend transvriendelijk nachtleven? Verken de scène in de stad van de Gouden Poort met onze gids over Trans Dating in San Francisco.

Phoenix Bar: Hoog in de homoscene van Las Vegas

Trans-vriendelijke bars in Las Vegas - Phoenix Bar
Trans-vriendelijke bars in Las Vegas - Phoenix Bar

Bereid je voor op een ontdekkingstocht door de rijzende ster van gaybars in Las Vegas. de Phoenix-bar! Deze hippe alternatieve bar ligt in het hart van het Arts District en wint snel aan populariteit onder de plaatselijke bevolking en toeristen.

Met zijn eclectische mix van drag-lesque shows, Broadway-producties met volledige bezetting en karaoke-avonden biedt de Phoenix Bar voor elk wat wils.

De bar is een voorvechter van inclusiviteit en verwelkomt regelmatig vrouwen op ladies nights. Het nodigt vrouwen ook uit om deel te nemen aan ondergoedavonden, een historisch mannelijke traditie. Happy hour in de Phoenix Bar moet je beslist proberen, met geweldige drankdeals en heerlijke barhapjes. Til je ervaring naar een hoger niveau door te genieten van de patio buiten, perfect om mensen te kijken en de sfeer van Vegas op te snuiven.

Vergeet niet om een van de beroemde dragshows van de bar bij te wonen en getuige te zijn van de beste artiesten van de stad. Met al deze geweldige aanbiedingen is het geen wonder dat de Phoenix Bar snel naar de top van de Las Vegas gay scene stijgt. En als je op zoek bent naar nog een iconische bar om aan je lijst toe te voegen, laten we dan naar de Las Vegas Eagle gaan: where the community soars.


Las Vegas Adelaar: Waar de gemeenschap zweeft

Trans-vriendelijke bars in Las Vegas - Las Vegas Eagle
Trans-vriendelijke bars in Las Vegas - Las Vegas Eagle

Als je door de gayscene van Las Vegas zweeft, mag je het iconische Las Vegas Adelaarwaar de gemeenschap samenkomt om te genieten van sterke drankjes, gok- en pooltoernooien en energieke dragoptredens.

Deze bar is al lange tijd een favoriet onder de plaatselijke bevolking en bezoekers en biedt een gastvrije en inclusieve sfeer waarin de LGBTQ+-gemeenschap wordt gevierd.

Hier zijn drie redenen waarom de Las Vegas Eagle op je lijstje moet staan:

  1. Thema-avonden: Van leeravonden tot berenavonden, de Las Vegas Eagle biedt een verscheidenheid aan thema-evenementen die inspelen op verschillende interesses binnen de gemeenschap.
  2. Patio: De bar heeft ook een ruim buitenterras waar je kunt genieten van je drankjes en kunt socializen met vrienden.
  3. De hele dag happy hour: De happy hour specials die de hele dag geopend zijn, maken het makkelijk om een avondje uit te gaan zonder dat het veel geld kost.

Als je de gayscene van Las Vegas verkent, is de Las Vegas Eagle nog maar het begin. De volgende keer duiken we in de hartslag van het gay nachtleven van Las Vegas - de nachtclubs en lounges die het feest de hele nacht door laten gaan.

💡Volgende lezenTrans daten in San Francisco: De ultieme gids voor transseksuele singles

Nachtclubs en lounges: De hartslag van het gay nachtleven in Vegas

Stap in het bruisende en levendige ritme van de gayscene in Vegas en dompel je onder in de hartveroverende energie van de nachtclubs en lounges die je de hele nacht aan het dansen houden. De stad is de thuisbasis van enkele van de populairste gayclubs en bars van het land en biedt een gevarieerd aanbod voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een duikbar of een themabar, een gamebar of een poolparty, er is voor elk wat wils in deze woestijnoase.

Bekijk de onderstaande tabel voor een snelle gids over de populairste nachtclubs en lounges in de gayscene van Vegas. Van de weelderige en energieke Piranha Nightclub tot de relaxte en chille QUADZ Video Bar, deze locaties bieden een scala aan ervaringen die inspelen op verschillende smaken. Dus trek je dansschoenen aan, pak een drankje en maak je klaar om de hele nacht door te feesten in een van de spannendste steden ter wereld!

Nachtclub/LoungeSfeerSpeciale functie
Nachtclub PiranhaWeelderig en energiekDrie verschillende dansvloeren en go-go danseressen
QUADZ VideobarRelaxed en chillBetaalbare drankjes en wekelijkse pokertoernooien
FreeZoneNachtclub en barOpen dansvloer en volledig restaurant
De garageBar met autothemaOp bestelling gemaakt bar eten en wekelijkse drank specials
De tuinChique en intieme bar en loungeBuitenpatio en VIP-tafels
Charlies Las VegasEnergierijke barCowboy go-go danseressen en natte woensdagen

Badlands Las Vegas: jouw oase in de gay bar woestijn.

Pro Tip:
Als je graag verder wilt kijken dan de felle lichten van Vegas, bekijk dan ons overzicht van de De beste plaatsen om offline transgendervrouwen te ontmoeten in de VS.

Badlands Las Vegas: Jouw oase in de Gay Bar-woestijn

Trans-vriendelijke bars in Las Vegas - Badlands Las Vegas
Trans-vriendelijke bars in Las Vegas - Badlands Las Vegas

Als je op zoek bent naar een verfrissende en levendige plek om je dorst te lessen midden in de woestijn, kijk dan niet verder dan Badlands Las Vegas, de oase van gaybars die aan al je behoeften op het gebied van nachtleven voldoet.

Met zijn saloon-thema, sterke drankjes en BOGO Happy Hour biedt Badlands een gastvrije sfeer voor alle leden van de LGBTQ+ gemeenschap.

Of je nu de hele nacht wilt dansen of ontspannen met een koud biertje op de patio, Badlands heeft het voor je.

Op zaterdag biedt Badlands een aantal van de beste drankjes in de stad, waaronder $5 Long Island Iced Teas en $3 PBR's. Er is ook een speelruimte waar je kunt sjoelen, poolen en videopoker spelen. De locatie heeft ook een speelruimte waar je kunt sjoelen, poolen en videopoker spelen, of gewoon lekker achterover leunen en naar sport kijken op een van de vele tv's.

Als je op zoek bent naar een plek om met vrienden rond te hangen, is de buitenpatio van Badlands de perfecte plek om bij te kletsen en te genieten van het warme weer in Vegas. Met zijn vriendelijke personeel en gastvrije sfeer is Badlands Las Vegas een must voor iedereen die op zoek is naar een gezellig avondje uit.

Laten we bij de volgende sectie eens kijken naar FreeZone, de all-inclusive plek in Fruit Loop.

Freezone: De all-inclusive plek in Fruit Loop

Freezone

Je zult genieten van FreeZonede inclusieve plek in de levendige wijk Fruit Loop, met een nachtclubsfeer en een volledig restaurant. In deze all-inclusive bar en nachtclub is iedereen welkom, ongeacht genderidentiteit of seksuele geaardheid.

FreeZone staat bekend om de levendige dansvloer, waar je de hele nacht kunt dansen op de nieuwste hits van top-DJ's.

De bar biedt flessenservice, dagelijkse drankjes en een volledig restaurant dat heerlijk eten serveert om aan elke trek te voldoen.

Als u op zoek bent naar een meer ontspannen avond, heeft FreeZone ook videopoker, pooltafels en wekelijkse toernooien om u te vermaken. Deze hotspot in de buurt richt zich ook op de latin-gemeenschap, met latin-avonden met de beste muziek en dans. Met zijn gezellige sfeer en dagelijkse specials is FreeZone de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een avondje uit in Las Vegas Valley. Ga dus snel naar FreeZone voor een avond vol plezier en inclusiviteit.

Piranha Nightclub zwemt in diversiteit en inclusiviteit en is een andere must-visitspot in de buurt van Fruit Loop.

Nachtclub Piranha: Zwemmen in diversiteit en inclusiviteit

Nachtclub Piranha

Op zoek naar een leuke plek om de hele nacht te dansen in de levendige wijk Fruit Loop? Ga dan naar Nachtclub Piranhawaar diversiteit en inclusiviteit elke avond worden gevierd.

Als een van de meest transvriendelijke bars en nachtclubs in Las Vegas, biedt Piranha Nightclub een gastvrije ervaring voor alle leden van de homogemeenschap.

De weelderige nachtclub voor homo's heeft drie verschillende dansvloeren, energieke dragshows en go-go danseressen, waardoor het een must-visit is voor iedereen die op zoek is naar een avond vol plezier en opwinding.

Maar Piranha Nightclub is meer dan alleen een plek om te feesten. De club is trots op haar diversiteit en inclusiviteit en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en veilig voelt. Bovendien biedt de club op bepaalde avonden drankvrije toegang of korting voor mensen die zich identificeren als trans, waardoor het een nog toegankelijkere en bevestigende ruimte wordt. Dus waarom wachten? Ga met je vrienden naar Piranha Nightclub voor een avond die je niet snel zult vergeten.

Klaar voor meer LGBTQ+ entertainment in Las Vegas? Ga dan naar QuadZ Video Bar: Vermaak je zintuigen in het hart van Vegas, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer, betaalbare drankjes en wekelijkse pokertoernooien.

Quadz Videobar: Vermaak uw zintuigen in het hart van Vegas

Quadz videobalk

Dompel jezelf onder in het hart van Vegas en ervaar een relaxte sfeer, betaalbare drankjes en wekelijkse pokertoernooien bij Quadz videobalkEen van de beste transvriendelijke bars en nachtclubs in Vegas.

Deze bar is de perfecte plek voor een chill avondje uit met vrienden of een gezellige avond met de plaatselijke bevolking.

Met de relaxte sfeer en het vriendelijke personeel voel je je meteen thuis zodra je binnenkomt.

Bij Quadz Video Bar kun je je zintuigen vermaken met de nieuwste muziek en video's terwijl je nipt van je favoriete drankje. De bar biedt een brede selectie bieren, wijnen en sterke dranken tegen betaalbare prijzen. En als je geluk hebt, kun je meedoen aan de wekelijkse pokertoernooien.

Quadz Video Bar is een must-visit plek voor iedereen die op zoek is naar een leuke avond uit in Vegas. Maar stop hier niet, want we gaan door naar de volgende plek op onze lijst, Spotlight Lounge: schittert in de gaybars van Las Vegas.

Spotlight Lounge: Bright Shining in Las Vegas Gay Bars

Spotlight Lounge

Als je op zoek bent naar transvriendelijke bars en nachtclubs in Las Vegas, Spotlight Lounge is er een om uit te proberen.

Deze chille homobar is een bekende favoriet voor de plaatselijke bevolking en bezoekers.

Het is een gezellige plek met een ontspannen sfeer en een gastvrije ambiance.

Bij Spotlight Lounge kun je genieten van dagelijkse drankjes, poolen of darten en luisteren naar muziek op de jukebox. Behalve dat het een geweldige plek is voor de LGBTQ+ gemeenschap, is de bar ook huisdiervriendelijk, dus neem gerust je harige vriend mee. Het barpersoneel is vriendelijk en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt, ongeacht geslacht, seksualiteit of identiteit.

Het is een geweldige plek om rond te hangen en nieuwe mensen te ontmoeten, en de wekelijkse karaoke-avonden zijn altijd een hit. Of je nu op zoek bent naar een rustig avondje uit of een levendige avond, Spotlight Lounge is een goede keuze voor transvriendelijke bars en nachtclubs in Las Vegas.

Laten we het nu hebben over de Phoenix Bar en Piranha Nightclub, het uitgaansduo dat je niet mag missen.

De Phoenix Bar en nachtclub Piranha: Het uitgaansduo dat je niet mag missen

De Phoenix Bar en Nachtclub Piranha zijn twee must-visit LGBTQ+ hotspots in Sin City, met een gevarieerd aanbod aan entertainment en ervaringen voor feestgangers.

De Phoenix Bar is een populaire homobar die zich inzet voor inclusiviteit en iedereen verwelkomt, inclusief leden van de transgemeenschap.

Deze hippe alternatieve bar staat bekend om zijn drag-lesque shows en Broadway-producties met volledige bezetting, die je de hele nacht zullen vermaken. De Phoenix viert ook Las Vegas Pride met Pride-lesque diners, afterparties en andere evenementen.

Aan de andere kant is Piranha Nightclub een weelderige nachtclub voor homo's die een ander soort ervaring biedt. Deze nachtclub heeft drie verschillende dansvloeren, energieke dragshows en go-go danseressen. Het is een populaire bestemming in de Fruit Loop en verwelkomt iedereen, ook leden van de transgemeenschap.

Piranha Nightclub is de perfecte plek om los te gaan en de hele nacht te dansen. Of je nu in Las Vegas woont of er net op bezoek bent, deze twee transvriendelijke bars moeten zeker op je uitgaansgids staan.

De volgende keer bespreken we de Garden Las Vegas, de perfecte mix van natuur en nachtleven.

Tuin Las Vegas: De perfecte mix van natuur en nachtleven

Tuin Las Vegas

Je wilt niets missen van de tuin Las Vegaswaar je een weelderige oase kunt binnenstappen en de hele nacht kunt dansen onder de sterren.

Deze chique en intieme bar en lounge is de perfecte mix van natuur en nachtleven, met een buitenpatio omgeven door groen en VIP-tafels voor een exclusievere ervaring.

The Garden is een gastvrije plek voor iedereen, inclusief de transgemeenschap, met zijn inclusiviteit en acceptatie van alle genders en seksuele geaardheden.

The Garden staat bekend om zijn bodemloze drag brunches en thema-evenementen, maar ook om zijn nachtelijke drankaanbiedingen en energieke sfeer. Deze populaire homobar in het DTLV Arts District is een must voor iedereen die op zoek is naar een leuk avondje uit in Las Vegas.

En als je klaar bent om te ontspannen na een avond dansen en socializen, kun je naar buiten gaan naar de serene patio en een moment nemen om te genieten van de schoonheid van de natuur in het hart van de stad. Nu we het toch over brunch hebben, laten we eens kijken naar de beste gay bar opties voor je zondagochtend in Vegas.

Brunchtijd in Vegas: Beste Gay Bar-opties voor je zondagochtend

Bereid je voor op mimosa's en heerlijke brunchgerechten terwijl we de beste LGBTQ+ plekken voor je zondagochtend in Sin City verkennen. Of je nu op zoek bent naar bodemloze drankjes of een dragshow, Las Vegas heeft genoeg opties om uit te kiezen. Hamburger Marys is een populaire keuze voor hun heerlijke hamburgers en wekelijkse dragbrunch, terwijl The Garden een chique en intieme sfeer biedt met zijn buitenpatio en VIP-tafels.

Als je zin hebt in een Latijns tintje, ga dan naar BackDoor, de enige Latino gaybar in de buurt in Vegas, voor hun heerlijke brunch en evenementen zoals Latin Night elke vrijdag.

Maar daar houden de brunchopties niet op - er zijn evenementen zoals mimosa's zonder limonade in The Phoenix Bar & Lounge, karaoke brunches bij Fun Hog Ranch en zelfs een brunchbuffet in The Garage. Het maakt niet uit wat je zondagochtendvoorkeuren zijn, er is een plek in Vegas voor jou. En het beste deel?

Deze opties zijn niet alleen beperkt tot zondag - veel van deze bars hebben evenementen die elke dag van de week plaatsvinden, dus je kunt naar hartenlust brunchen op elke dag die je maar wilt. Met zoveel opties om uit te kiezen is Vegas ongetwijfeld de perfecte bestemming voor je volgende Sunday Funday.

Als je over de ranch zwerft, vergeet dan niet het bruisende deel van de Vegas gay scene te verkennen dat bekend staat als de Fruit Loop. Deze groep homobars en nachtclubs omvat Piranha Nightclub, QuadZ Video Bar en FreeZone, die allemaal hun eigen unieke evenementen en drankaanbiedingen hebben. Maar die details bewaren we voor het volgende gedeelte - bereid je voor op een duik in de kleurrijke wereld van de Fruit Loop en alles wat deze te bieden heeft.

Beste transvriendelijke bars en nachtclubs in Las Vegas
Beste transvriendelijke bars en nachtclubs in Las Vegas

De Fruit Loop: Een levendig onderdeel van de homoseksuele scene in Vegas

Ontdek het bruisende en diverse LGBTQ+ nachtleven van Vegas door de kleurrijke wereld van de Fruit Loop te ontdekken. Deze groep homobars en nachtclubs ligt net ten oosten van de Strip en biedt voor elk wat wils. Elke dag van de week zijn er evenementen zoals karaoke, bingo en dragshows in gelegenheden als Piranha Nightclub, QuadZ Video Bar en FreeZone.

The Fruit Loop is ook de thuisbasis van BackDoor, de enige Latino gaybar in de buurt, en Badlands Las Vegas, een gaybar met saloonthema en sterke drankjes en BOGO Happy Hour. Zwerf rond op de Ranch bij Fun Hog Ranch, een pretentieloze homobar met dagelijkse specials en videopoker. Wat je voorkeur ook is, de Fruit Loop is een must-visit bestemming voor elke LGBTQ+ reiziger naar Las Vegas.

Naast de bars en nachtclubs zijn er ook tal van evenementen, waaronder Liquid Drag Brunch bij Señor Frogs en Temptation Sundays in Luxor Hotel and Casino, de langstlopende LGBTQ+ poolparty die wordt gehost door lokale persoonlijkheid J.Son.

De Fruit Loop is ook de thuishaven van de jaarlijkse Las Vegas Pride parade en festival, evenals andere evenementen zoals Pride on the Cone After Party en Body Work Queer Dance Party. Met zijn Latijnse smaak en gevarieerde aanbod is de Fruit Loop een uniek en opwindend onderdeel van de Vegas gay scene.

Verken samen met ons alles wat deze bruisende buurt te bieden heeft. En nu we het toch over spannende evenementen hebben, laten we het eens hebben over de dragrace-avonden in Vegas: waar glamour en competitie elkaar ontmoeten.

💡Volgende lezenDe beste transvriendelijke en gaybars in de VS

Drag Race-avonden in Vegas: Waar glamour en competitie elkaar ontmoeten

Nu we de kleurrijke en levendige Fruit Loop hebben verkend, laten we het hebben over een ander opwindend aspect van het nachtleven in Vegas: Drag Race Nights. Las Vegas is de thuisbasis van een levendige en competitieve dragscene en verschillende bars en nachtclubs organiseren elke dag van de week Drag Race Nights.

Tijdens deze evenementen kunnen lokale dragqueens hun talenten tonen en het tegen elkaar opnemen, terwijl er een onderhoudende en glamoureuze sfeer heerst voor de bezoekers.

Om je te helpen bij het plannen van je volgende avondje uit, hebben we een lijst samengesteld met de beste transvriendelijke bars en nachtclubs in Vegas die Drag Race Nights en andere evenementen organiseren, zoals karaoke, bingo en livemuziek.

Of je nu inwoner of toerist bent, deze locaties bieden een gastvrije en inclusieve omgeving voor alle leden van de LGBTQ+ gemeenschap. Dus verzamel je vrienden, pak een drankje en maak je klaar voor een avond vol energieke optredens en felle competitie.

Overgang: Nu we de spannende wereld van Drag Race Nights hebben besproken, gaan we over op een ander geliefd evenement in de LGBTQ+-scene van Vegas: Temptation Sundays in Vegas gay bars.

Pro Tip:
Als transpersoon deelnemen aan de datingscene is niet altijd een makkie. Ontdek meer over de reis met ons verhelderende artikel over De uitdagingen van transdating in de VS ontmaskerd.

Verleidingszondagen in Gaybars in Vegas: het wekelijkse evenement dat je niet mag overslaan

Het heetste wekelijkse evenement in Vegas wil je niet missen: Temptation Sundays in gaybars. Het is een evenement als geen ander, waar je kunt genieten van de zon, kunt nippen aan verfrissende drankjes en de hele dag kunt dansen met je mede-LGBTQ+-gemeenschapsleden.

Dit evenement vindt tijdens de zomermaanden elke zondag plaats in het Luxor Hotel and Casino, en het is de perfecte manier om je week af te sluiten of een nieuwe te beginnen. Of je nu op zoek bent naar een opkikkertje halverwege de week of elke dag van de week over de ranch wilt zwerven, er gebeurt altijd wel iets op Temptation Sundays.

Het evenement trekt een gevarieerd publiek aan, inclusief Latijns-Amerikanen en andere etniciteiten, en het is de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Met geweldige muziek, heerlijke drankjes en een levendige sfeer is het geen wonder dat Temptation Sundays is uitgegroeid tot een favoriete bestemming voor de transgendergemeenschap in Las Vegas.

Dus trek je beste badpak aan en ga deze zondag naar het Luxor Hotel and Casino voor een onvergetelijke ervaring. En als je op zoek bent naar een perfect begin van je zondag in Vegas, mis dan niet onze volgende rubriek over 'bodemloze drag brunch: het perfecte begin van je zondag in Vegas'.

drag brunch zonder bodem met optredens van Drag Race sterren en Vegas drag artiesten bij Señor Frogs
Bodemloze dragbrunch met optredens van Drag Race-sterren en Vegas dragartiesten bij Señor Frogs

Flessenloze Drag Brunch: De perfecte start van je zondag in Vegas

Als je op zoek bent naar een leuke en unieke manier om je zondag in Vegas te beginnen, ga dan naar de drag brunch zonder bodem met optredens van Drag Race-sterren en Vegas drag artiesten bij Señor Frogs; wist je dat de brunch inclusief mimosa's en Bloody Marys zonder bodem is?

Dit is de perfecte manier om je dag te beginnen met geweldig entertainment en heerlijke drankjes. Hier zijn nog een paar redenen waarom je de bodemloze drag brunch aan je Vegas reisschema zou moeten toevoegen:

  • De brunch wordt gehouden in een levendige en tropische sfeer die je meeneemt naar een strandfeest.
  • De artiesten zijn getalenteerd en innemend, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
  • De bodemloze drankjes maken het gemakkelijk om los te gaan en een goede tijd te hebben.
  • De brunch is redelijk geprijsd, waardoor hij toegankelijk is voor een breed scala aan bezoekers.

Nu je weet van de bodemloze drag brunch bij Señor Frogs, is het tijd om je Sunday Funday in Vegas te gaan plannen! Maar laten we voordat je dat doet even stilstaan bij het inclusieve en gastvrije LGBTQ+ nachtleven in Las Vegas.

Conclusie: De regenboog omarmen in het nachtleven van Las Vegas

Omarm de regenboog en ontdek een levendige LGBTQ+ scene in Sin City, met dragshows, themafeesten en bodemloze brunches in levendige bars en nachtclubs in de hele stad. Las Vegas heeft een lange weg afgelegd op het gebied van LGBTQ+ acceptatie en inclusiviteit, met veel gelegenheden die de gemeenschap verwelkomen en dagelijkse drankjes, video poker, keno, slots, pooltafels en meer aanbieden.

Om je wegwijs te maken in de beste transvriendelijke bars en nachtclubs in Las Vegas, hebben we hieronder een tabel samengesteld met een aantal van de beste locaties in de stad. Of je nu op zoek bent naar een high-energy bar met cowboy go-go dansers, een chique en intieme lounge met een terras, of een weelderige nachtclub met high-energy dragshows en go-go dansers, er is voor ieder wat wils in Sin City. Dus kom naar buiten en feest mee, en laat de regenboog schijnen in het nachtleven van Las Vegas.

Bar/NachtclubKenmerkenSpecialsEvenementen
AchterdeurEnige Latino homobar in de buurtDagelijkse drankjesDragshows, karaoke
De tuin Las VegasChique en intieme bar en lounge met buitenterras en VIP-tafelsBodemloze drag brunch, themafeestenPerformatieve dragshows
Phoenix Bar & LoungePopulaire gaybar met heerlijk bareten en kijkfeestenLadies nights, Pride-lesque dinersDrag-lesque shows, Broadway-producties
Nachtclub PiranhaWeelderige nachtclub voor homo's met drie verschillende dansvloeren, energieke dragshows en go-go danseressenFlesenservice, open dansvloer, volledig restaurantThemafeesten, beroemde gasten, DJ's
blank
Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch