PMisschien heeft bijna elke transvrouw wel eens te maken gehad met de situatie dat de man met wie ze uitgaat lastige vragen stelde of gênante dingen zei of zich gewoon op een bepaalde manier onwetend gedroeg.

Misschien heeft bijna elke transvrouw wel eens te maken gehad met de situatie dat de man met wie ze uitgaat een paar lastige vragen stelt of gênante dingen zegt of gewoon onwetend doet op een bepaalde manier. Sommige mensen zouden zeggen dat het daten van transgendervrouwen een speciale behandeling voor henzelf vereist, maar laten we eerlijk zijn, we proberen allemaal aardig en beleefd te zijn als we andere mensen ontmoeten. Dus waarom vergeten sommige mannen hun manieren om met transgender vrouwen om te gaan?

Hier zijn een paar eenvoudige regels om in gedachten te houden... en hé, zo streng zijn ze niet! Niet strenger dan wanneer je vleiende zinnen zegt om indruk te maken op een cisgender meisje.

1. Noem ze geen "tranny", "transgender" is altijd goed om naar te verwijzen.

Het is een beledigende, grove slang die in principe wordt gebruikt in de LGBT-gemeenschap, soms als grap, maar nooit op een respectvolle manier.

2. Geef ze dezelfde hoeveelheid respect als je een cisgender meisje zou geven.

De meeste mannen kunnen echte heren zijn tegenover transvrouwen - ze openen de deur voordat ze binnenkomt en vragen naar haar interesses - maar helaas gebeurt dit allemaal totdat ze erachter komen dat ze trans is. Dan gaat het gesprek van "Welke plaats zou je de volgende keer bezoeken?" naar "Wat zijn je voorkeuren in bed?". Deze aanpak veroorzaakt geen gevoelens behalve frustratie en teleurstelling. Mensen moeten duidelijk maken dat transvrouwen een echte liefde en betekenisvolle relatie waard zijn.

3. De meesten schreven geen scriptie over genderidentiteit

Vaak denken mensen die een transgender ontmoeten dat ze met een expert op het gebied van transkwesties praten. Ze vinden het gepast om te vragen naar het standpunt van die persoon over de wereldwijde behandeling van transvrouwen en hoe zij de manier vinden om dit probleem op te lossen. Nou, het is normaal om zulke vragen te stellen als je meisje een genderstudiedocent is. Anders heeft ze daar niets mee te maken. Als je meer informatie nodig hebt over transkwesties, "google het dan" - er zijn veel artikelen over dit onderwerp.

4. Interesse tonen in hun familie in plaats van in hun seksuele vaardigheden

Sommige meisjes vinden zo'n onderwerp gevoelig en gevoelig, vooral als hun familie hen niet steunt. Anderen, van wie de familie met begrip en aanmoediging op hun overgang heeft gereageerd, zouden graag hun verhaal delen. Hoe dan ook, als je dit onderwerp aansnijdt, laat je zien hoe echt en oprecht je interesse in dat meisje is.

5. Vermijd vragen over hun operaties

Het is haar eigen recht en beslissing om jou te vertellen of haar borsten implantaten zijn of gegroeid door hormonen. Echt, is dat belangrijk om te weten als ze er zo charmant en aantrekkelijk uitziet? Ontspan je gewoon! Ze zal je vertellen wanneer ze zich op haar gemak voelt om openhartig over dit onderwerp te praten.

6. Vraag naar hun passie

Nog een comfortabel en ontspannen onderwerp voor een gemakkelijk gesprek zijn hobby's. Iedereen is bereid om urenlang te praten over dingen die hun ziel gelukkig maken. Bovendien is het een niet-gendergerelateerd onderwerp dat je meer op één lijn brengt met een transmeisje!

Nou, nu weet je een paar dingen die je beter kunt bespreken en wat je beter kunt overslaan. Kijk ook eens naar TS dating om onze adviezen in de praktijk uit te proberen. En vergeet niet het volgende deel van transgender datingtips dat binnenkort verschijnt!

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch