Hhoeveel maanden ben je al lid van My Transgender Cupid of een online ts dating platform? Denk je dat je inspanningen niets opleveren? Is het zover gekomen dat je nu al twijfelt of virtueel daten wel mogelijk is?

Jouw sprookje is ons doel hier en we bestaan om dit te vervullen in een snel tempo en beter dan traditionele dating. Onze zekerheid is gekoppeld aan ons algoritme meesterwerk dat dient om u de beste matches op basis van uw voorkeuren. Dus, waarom zelfs als alles zo perfect lijkt heb je nog geen resultaten gevoeld?

Hier is een overzicht van de mogelijke oorzaken die je tegenhouden om die leuke en liefdevolle relatie te krijgen:

1. Het verleden is nog steeds je heden

Was het te lang geleden dat je het hebt uitgemaakt met je transvrouw vriendin of heer? Denk je nog steeds dat jullie misschien goed bij elkaar passen? Misschien denk je dat terugkomen op wat je gekwetst heeft nog steeds mogelijk is, maar wil je jezelf niet de kans geven om iets nieuws te beginnen?

Het verleden kan terugkomen, maar dat weet je niet. Er is geen zekerheid en ben je bereid om dat risico te nemen alleen maar om jezelf te redden voor iemand die er misschien niet is aan het einde van de weg? Je moet mensen ontmoeten en jezelf een kans geven om mensen te ontmoeten en te leren kennen Je weet maar nooit, de ONE is misschien maar een berichtje van je vandaan.

2. Er is geen follow-up van je eerste date

Alles was perfect, maar waarom had je transgender date of gentleman geen follow-up na jullie date? Jullie connectie verdween in het niets en je hebt het gevoel dat het tijdverspilling is om opnieuw te beginnen. Wees niet te gefixeerd op de teleurstelling!

Als iemand je niet leuk vindt en plotseling de geest heeft gegeven, is het tijd om iemand anders te zoeken. Het is niet jouw schuld en het is eigenlijk een grote hulp voor je dat hij of zij is weggestreept van de lijst met mogelijke partners die je kunt hebben. Als tip kun je een andere e-mail maken, alleen voor je zoektocht naar afspraakjes. Het zal je helpen om je datingleven, persoonlijke en zakelijke bestanden en berichten beter te filteren.

3. Je bent getrouwd met je carrière

Je wilt uitblinken in je carrière en er zijn gewoon zoveel dingen te doen. Uiteindelijk belemmert dit je om online met mensen te praten en met hen om te gaan. Net als bij elke andere relatie of activiteit moet je tijd maken om mensen te leren kennen.

We hebben het hier over je liefdesleven. Op een dag zal je werk er niet meer voor je zijn en hoewel het heel belangrijk is om voor je carrière te zorgen, zal een zoektocht naar liefde je niet veel pijn doen. Wees gewoon voorzichtig met het beheren van je tijd en prioriteiten. Met een goede organisatie kom je altijd een heel eind.

4. Verwacht niet te veel

Een ridder op het witte paard of een jonkvrouw in nood... Is dat wat je zoekt in je partner? Heb je een lange lijst van dingen die je zoekt in een zielsverwant?
Misschien zijn je eisen te hoog. Het is aan te raden om je verwachtingen op een rijtje te zetten. Je moet je verwachtingen echter zo goed mogelijk houden. Je moet jezelf afvragen of er echt iemand is die aan jouw eisen kan voldoen.

Als je antwoord nee is, is het nodig om je lijst opnieuw te maken en een nieuwe te maken. Behoud de eigenschappen waarvan je denkt dat je ze niet kunt opgeven en verwijder de dingen die absoluut niet mogelijk zijn. Daarnaast kun je nog een categorie eigenschappen toevoegen waarover onderhandeld kan worden. Hij of zij hoeft bijvoorbeeld geen getalenteerde schilder te zijn (ook al zou je het geweldig vinden als je partner zo is).

Wil je hier meer van zien? Als je meer nuttige datingartikelen wilt lezen, blijf dan onze blog volgen. Terwijl je wacht op nieuwe artikelen, kun je je GRATIS aanmelden op onze website en vandaag nog profiteren van de voordelen.
Misschien weet je het niet, maar misschien zie je hier wel je droompartner. We wachten op je hier bij My Transgender Cupid.

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch