PWaarschijnlijk kennen velen van jullie zo'n situatie: je bent single, je probeert iemand te vinden die bij je past, maar het gebeurt niet zo snel als je misschien zou willen.

En alle mensen die betekenisvolle relaties hebben, lijken soms een geheim te bewaren over hoe ze geluk kunnen hebben in de liefde en een soulmate kunnen ontmoeten. In feite is het een veel voorkomende situatie, en meestal kost het iedereen die op zoek is naar ware en oprechte liefde enige tijd. En voor het geval je een paar tips nodig hebt om je transdatingervaring succesvoller te maken, hier zijn ze!

Transdating: Maak een goede eerste indruk

Soms TS online dating Het doet denken aan een soort auditie waarbij de eerste indruk veel kan betekenen! De manier waarop je jezelf presenteert op je profiel en verder tijdens het chatten of praten tijdens een videogesprek kan van invloed zijn op je kansen om je date te ontmoeten. Daar hoef je natuurlijk niet over in paniek te raken - gebruik gewoon wat kleine trucjes om jezelf in een gunstig daglicht te stellen. Ten eerste, stel je positief op. Geloof me, alle jongens houden van blije en goedlachse meisjes, want dat werkt aanstekelijk! Om meer aandacht naar je profiel te trekken, kies je de meest recente foto's waarop je er het meest vrolijk en ontspannen uitziet. Als je een videogesprek hebt, zorg er dan voor dat je er aantrekkelijk uitziet in een webcam - let op vanuit welke hoek je er het beste uitziet en vergeet de goede belichting niet. Natuurlijk kun je eerst oefenen om alles perfect te maken. Heren, deze kleine tips kunnen ook voor jullie nuttig zijn.

Een gesprek soepel laten verlopen

Het is zeker mogelijk dat je je de eerste keer een beetje bewust voelt en niet genoeg ontspannen om een gesprek natuurlijk en soepel te laten verlopen. In dit geval kun je, in plaats van over jezelf na te denken, beter je oprechte interesse tonen in de persoon met wie je praat. Stel je date bijvoorbeeld vragen over iets dat je is opgevallen op hun profiel. Vermijd om meteen in het begin al te persoonlijke dingen te vragen (vooral over transseksuele vrouwen). Denk liever aan vragen over algemene interesses, zoals hun favoriete restaurant/sport/film etc. Op deze manier vind je misschien iets gemeenschappelijks wat je gesprek naar een hoger niveau kan tillen. Probeer echter niet te liegen alleen maar om je date een plezier te doen en een leuk gesprek te houden, de laatste tijd kan dit alleen maar leiden tot misverstanden wanneer de waarheid aan het licht komt. Eerlijk en respectvol zijn is altijd een goed begin.

Consequent blijven

In de regel is een gebrek aan consistentie de belangrijkste factor die elke kans op succesvol online daten om zeep helpt. In principe lijkt het erop dat er "genoeg vis" is om te daten op TS dating site, en soms blader je gewoon door duizenden profielen zonder een idee te hebben waar je moet stoppen. In plaats van duizenden nietszeggende berichten te sturen, kun je beter meer aandacht besteden aan iemand die je echt leuk vindt. Als je een leuke chat met iemand hebt gehad, verdwijn dan niet voor een lange tijd. Houd gewoon contact zonder opdringerig of wanhopig te zijn, natuurlijk. Zelfs als je om de een of andere reden een tijdje niet met hem of haar hebt gecommuniceerd, in plaats van zomaar uit het niets op te duiken, probeer dan je afwezigheid uit te leggen en laat zien dat je je laatste gesprek nog herinnert.

En als je nog steeds op zoek bent naar een fatsoenlijke transgender datingneem dan eens een kijkje op MyTransgenderCupid! Hier vind je een veilige en vriendelijke sfeer, en natuurlijk duizenden singles!

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch