Er is veel concurrentie voor transgendervrouwen van alle bewonderende mannen die zich aanmelden voor gespecialiseerde transdating, in de hoop de T-girl van hun dromen te vinden.

Je hoeft alleen maar te kijken naar het steeds toenemende aantal mannen dat lid wordt van TS dating site om te beseffen hoe populair het daten met een transgendervrouw is geworden.

Natuurlijk hebben sociale media, evenals reguliere media zoals tv, een grote rol gespeeld in dit fenomeen. Transvrouwen zijn overal. Je kunt ze zien op You Tube, Instagram, Facebook en Tik Tok. Je kunt ze zien op tv-programma's, in documentaires of bestanden; bekijk ze zelfs op hun eigen v-blogposts

Transvrouwen zijn in de openbaarheid

In tegenstelling tot de "vroegere" tijd waarin transgendervrouwen werden gemarginaliseerd, verborgen en er werd niet over gepraat, zijn ze nu veel op pad. Ja, vooroordelen en discriminatie tegen transgenders bestaan ​​nog steeds, maar zoals al het andere zal dit met de tijd veranderen. De jongere millenniumgeneratie is veel opener en accepterender, en veel meer bewust van genderdiversiteit dan zelfs de generatie ervoor.

Dus, als je een man bent die op zoek is naar een date met een transvrouw, moet je echt "op de top van je kunnen" zijn om de juiste dame voor je te pakken te krijgen. Als je op zoek bent naar een langdurige relatie met een Trans-schoonheid, moet je ervoor zorgen dat je "haar vakjes aanvinkt" over wat ze zoekt in een man.

Nog niet zo lang geleden waren er tot nu toe veel minder mannen op zoek naar transgendervrouwen dan andersom. Een man kan inloggen op de door hem gekozen Trans-datingsite en een scala aan schoonheden zien die allemaal op zoek zijn naar een man om een ​​relatie mee op te bouwen. Ja, er zijn nog steeds genoeg transvrouwen in de buurt, maar hun keuzes zijn ook verbeterd. Evenals hun criteria in wat ze zoeken in een man.

Hoe maak je indruk op een transgender vrouw

Laten we u enkele tips geven om u te helpen de transgendervrouw te "vangen" die u het meest wenst:

  1. haar behandelen als een vrouw: klinkt verstandig, toch? Dat wil zeggen, behandel niet alsof ze een transvrouw is. Transgender vrouwen zijn in wezen vrouwen. Ja, ze hebben misschien mannelijke kenmerken of zelfs mannelijke lichaamsdelen, maar ze wil gezien worden als een vrouw. Emotioneel en fysiek;
  2. begrijp dat ze veel heeft meegemaakt, waardeer haar: of de transvrouw met wie je online praat uit Europa, de VS, het VK of elders komt, onthoud dat ze veel heeft meegemaakt om te komen waar ze is is vandaag. Druk in de vroege kinderjaren van ouder of familie om te voldoen aan haar aangewezen geboortegeslacht. Misschien plagen en pesten op school omdat ze anders was dan andere "jongens". Uitdagingen na haar studie in haar carrière om zelfs maar een baan te krijgen zonder dat er latente vooroordelen in de hoofden van de werkgever sluipen;
  3. Besef dat ze misschien meer gedreven is dan je denkt: om enkele van de moeilijkheden te overwinnen die transvrouwen ondervinden van minder dan empathische mensen, zijn veel transgendervrouwen zeer gedreven. Gedreven om de beste van de klas te zijn, de beste examenresultaten te behalen. Doe het goed in alles wat ze doet om haar ouders en familie (en zichzelf ook) te bewijzen dat trans zijn geen belemmering is; dat ze iemand is waar ze trots op kunnen zijn;
  4. neem de tijd voordat je persoonlijke vragen stelt: je zou een genetische vriendin niet vragen naar al te persoonlijke dingen als je haar voor het eerst ontmoet. Dus waarom zou je het aan een transvrouw vragen? Totdat je een relatie hebt opgebouwd en dingen in beweging zijn, is het eigenlijk het beste om geen vragen te stellen over een operatie die ze al dan niet heeft ondergaan. Als je de transgendervrouwen waar je mee praat ziet als een soort fetisj of droom/fantasie die je niet echt van plan bent door te voeren, gaat het jou niet echt aan hoe ze was voordat ze je ontmoette. Je zou de persoon moeten zien voor wat ze nu is; en als dat iemand is die je echt leuk vindt, kan de persoonlijke vraag later volgen;
  5. zorg voor haar en behandel haar met respect en waardigheid: elke vrouw verwacht dat een man er voor haar is als ze hulp nodig heeft. Om haar op te halen als ze beneden is. Om te laten zien dat hij om haar geeft en van haar houdt. Om aan haar zijde te staan ​​als haar verliefde partner. Om te genieten van hun langdurige relatie en misschien zelfs van het huwelijk.

Transgendervrouwen zijn niet anders, dus toon ze de juiste hoeveelheid respect en waardigheid.

3. Wees eerlijk tegen de transvrouw(en) waarmee je online aan het daten bent

Wees niet alleen eerlijk tegen jezelf, maar misleid de transvrouw met wie je online aan het daten bent niet.

Ten eerste, als je "op het veld speelt" en meerdere transvrouwen tegelijkertijd hebt, neem dan niet te serieus met degene die laag op je prioriteitenlijstje staat. Doe geen beloftes die je niet van plan bent te houden en ga zeker niet naar haar ouders als je niet van plan bent een langdurige relatie aan te gaan.

Geef haar ook niet de indruk dat je rijk genoeg bent om haar te kunnen onderhouden als je dat niet kunt. En beweer niet dat je een groot huis of appartement hebt in de stad waar je woont, waar je in werkelijkheid werkloos bent en bij je moeder woont! Als je echt een langdurige relatie met een Trans-schoonheid wilt, wees dan vanaf het begin direct en duidelijk.

Geloof ons, als je deze geweldige tips kunt volgen, ben je precies wat een Transgender-vrouw zoekt; en je zult zeker de juiste Transgender-vrouw voor jou vinden!