We voerden een enquête uit onder mannelijke MyTransgenderCupid leden om erachter te komen waarom ze zoveel van transgendervrouwen houden.

We vroegen mannen die de site gebruiken ons tot 10 redenen te geven waarom ze zich bijzonder aangetrokken voelen tot transvrouwen. Om ons te vertellen wat volgens hen T-meisjes zo speciaal maakt.

De respons die we kregen was geweldig, in feite veel beter dan onze verwachtingen. Of mannelijke leden vertelden ons graag over hun leuke ervaringen met transvrouwen. Dus, na veel tijd en moeite, zijn we erin geslaagd om het volgende te distilleren en samen te vatten top 5 redenen waarom mannen op transgendervrouwen vallen.

Er zijn tientallen redenen waarom mannen van transseksuele vrouwen houden

In willekeurige volgorde zijn dit de top 5 redenen:

  • Transgender vrouwen lijken meer vrouwelijker en mooier dan genetische vrouwen. In veel gevallen zijn ze langer, slanker en behouden ze hun schoonheid langer. Genetische vrouwen hebben meestal kinderen, een gezinsleven en een carrière. Dit gaat gepaard met veel stress en spanningen die een negatieve invloed hebben op het verouderingsproces en hun algehele uiterlijk als ze eenmaal in de 30 zijn.

    Of T-meisjes hun schoonheid nu hebben verbeterd met cosmetische behandelingen of niet, buitenlandse mannen bewonderen hun slanke, aantrekkelijke figuur en het feit dat ze veel meer tijd besteden aan het verzorgen van hun uiterlijk.
  • Veel transvrouwen hebben een karakter dat veel sterker is dan dat van "gewone" vrouwen. Dit kan het resultaat zijn van het overwinnen van een groot aantal uitdagingen in hun leven, zoals de aanvankelijke afwijzing door hun familie omdat ze trans zijn. Of gediscrimineerd worden op school, op het werk of door de maatschappij in het algemeen.

    In de meeste landen bestaan nog steeds diepe vooroordelen tegen transvrouwen en er is een bepaald type persoon voor nodig om dergelijke problemen te overwinnen. En dan hebben we het nog niet eens over de fysieke uitdagingen waar een transvrouw mee te maken krijgt. Deze omvatten het blokkeren van hun puberteit of het ondergaan van grote operaties zoals borstimplantaten of een geslachtsveranderende operatie.
  • In combinatie met het bovenstaande zijn veel transvrouwen zeer gemotiveerd en gedreven om te slagen. Ze hebben het gevoel dat ze anderen moeten bewijzen dat ze op zijn minst gelijkwaardig, zo niet beter zijn dan zij. Dit komt vaak naar voren in termen van academische prestaties, waar veel T-meisjes een goede educatieve achtergrond hebben. Velen hebben een bachelor- of masterdiploma en/of hebben een eigen bedrijf.

    In sommige gevallen, Transgender vrouwen uit Europa of de VS een overeenkomst sluiten met hun familie. Ze willen hun ouders bewijzen dat ze, ook al zijn ze misschien Trans, toch goed kunnen presteren op academisch gebied. Vaak kan het behalen van een goede academische kwalificatie ertoe leiden dat hun ouders de operaties van het T-meisje betalen, dus er is een dubbele stimulans om het goed te doen.

Voor veel mannen zijn transgender vrouwen beter dan genetische vrouwen

  • Veel mannen meldden dat het samenzijn met een T-meisje net zo was als met een genetische vrouw; maar beter. Veel van de problemen die te maken hebben met humeurigheid of maandelijkse problemen met de menstruatie en hormonale veranderingen komen niet voor bij transgender vrouwen. Het lijkt erop dat veel vrouwen met een cis-gender uiteindelijk een vertroebelde kijk op mannen en het leven hebben of niet meer om hun uiterlijk geven als ze eenmaal een man hebben "veroverd". Transvrouwen lijken er om de een of andere reden veel meer op gebrand om er altijd goed of zelfs beter uit te zien dan andere vrouwen.

    Natuurlijk hebben transgendervrouwen wel eens slechte dagen of momenten, maar over het algemeen lijken ze beter in staat om te gaan met de uitdagingen van het leven (zoals hierboven vermeld). 
  • en, tot slot, seks. De meeste mannen zeiden dat seks met een transgender vrouw geweldig was. Niet alleen konden ze een verscheidenheid aan situaties en regelingen ervaren, maar velen zeiden dat T-meisjes een hogere seksdrive hadden dan cis-gender vrouwen die ze kenden. Dit zou kunnen komen doordat Trans vrouwen hogere testosteronniveaus hebben dan andere vrouwen. natuurlijk vrouwen. Of het is gewoon zo dat T-meisjes, die hun leven begonnen zijn als man, weten wat mannen lekker vinden op seksueel gebied. De transvrouw wil haar man gelukkig houden en daarom is het heel belangrijk om hem seksueel te plezieren.

    En dan, last but not least, waren er nog twee heel belangrijke andere dingen die met dit aspect te maken hadden. Transvrouwen hebben geen maandelijkse menstruatie en kunnen natuurlijk niet zwanger worden!

Laat je Trans-vrouw weten wat je van haar vindt

Het is goed mogelijk dat je je eigen mening hebt over de resultaten van deze peiling door MyTransgenderCupid. Je kunt waarschijnlijk nog 10 of meer redenen toevoegen waarom zoveel buitenlandse mannen op zoek zijn naar de transgender vrouw van hun dromen. Dus zorg ervoor dat je iets toevoegt in je TS dating profiel over waarom je Transvrouwen leuk vindt. Of, als je eenmaal begint te chatten met een van de vele transgendervrouwen op de site, laat haar dan weten waarom je hen zo bewondert!

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch