Plan je een reis naar Fort Lauderdale in 2024 en ben je op zoek naar de beste trans- en top gaybars en clubs in de stad? Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de levendige scene in het hele land, bekijk dan onze Beste Trans Bars in de VS gids. Voor Fort Lauderdale hoef je niet verder te kijken dan het levendige Wilton Manors, dat is uitgegroeid tot een hotspot voor LGBTQ+ reizigers. Met een scala aan opties, van verfijnde lounges tot iconische leren bars, is er voor elk wat wils in de homoscene van Fort Lauderdale.

Het Manor Complex is een must voor elke LGBTQ+ reiziger en biedt een eersteklas uitgaansgelegenheid met meerdere bars en dansvloeren. Ondertussen is de Ramrod een oude favoriet onder de ledergemeenschap, bekend om zijn donkere en intieme sfeer. En voor wie op zoek is naar entertainment voor volwassenen en liveshows is Boardwalk een populaire bestemming. Wat je ook zoekt in een avondje uit, de gayscene van Fort Lauderdale is ongeëvenaard in 2024.

💡Vorige: Beste trans- en homobars in New York

Fort Lauderdale: De ultieme LGBTQ+ bestemming

Op zoek naar de ultieme LGBTQ+ bestemming met een sterke pride scene en uitstekende opties voor resorts, nachtleven en attracties? Kijk dan niet verder dan Fort Lauderdale, Florida. Deze bruisende stad is een knooppunt geworden voor LGBTQ+ reizigers, met een bloeiende gayscene voor alle smaken en interesses. Van dragshows tot dansclubs, Fort Lauderdale heeft het allemaal.

Fort Lauderdale, waar veel van de beste gay en transgender bars en clubs te vinden zijn, is een hotspot voor het LGBTQ+ nachtleven. De homoscene van de stad is goed gevestigd, met veel opties voor homoresorts en Airbnb. De blog voor homoreizen, Nomadic Boys, beveelt Fort Lauderdale zelfs aan als topbestemming voor LGBTQ+ reizigers. Met zijn zonnige stranden, spannende attracties en inclusieve gemeenschap is Fort Lauderdale de ultieme bestemming voor iedereen die op zoek is naar een leuke en gastvrije LGBTQ+ ervaring. En als het gaat om het hart van de homoscene van Fort Lauderdale, kijk dan niet verder dan Wilton Manors.

Wilton Manors: Het hart van de homoscene in Fort Lauderdale

Als u het bruisende hart van de LGBTQ+ gemeenschap in Fort Lauderdale wilt ervaren, kijk dan niet verder dan Wilton Manors. Deze buurt staat bekend als het transgenderdorp en is de thuisbasis van een overvloed aan transvriendelijke bars en clubs. U vindt hier alles van intieme lounges tot epische nachtclubs. Een populaire plek is The Pub, waar een van de beste dragshows van Fort Lauderdale wordt gehouden en lokale goede doelen worden gesteund. Ga zeker langs tijdens happy hour voor de dagelijkse specials.

Een andere geweldige optie is The Drynk, een chille bar met een mooie patio en gemiddeld geprijsde drankjes. Deze plek is perfect voor een rustig avondje uit met vrienden. En als je op zoek bent naar een jonger publiek, ga dan naar Georgies Alibi/Monkey Bar waar je meerdere dansruimtes en betaalbare drankjes vindt. Vergeet niet te kijken bij happy hour en in het weekend 's avonds, wanneer het er behoorlijk druk kan zijn. Over geweldige nachtclubs gesproken, laten we het hebben over het Manor Complex: een eersteklas uitgaansgelegenheid voor homo's.

Manor Complex: Een eersteklas homo-entertainmentlocatie

Beste trans-vriendelijke bars in Fort Lauderdale - The Manor Complex
Beste trans-vriendelijke bars in Fort Lauderdale - The Manor Complex

Het Manor Complex is de plek waar je wilt zijn op een weekendavond als je op zoek bent naar de ultieme gay party-ervaring in Zuid-Florida. Deze eersteklas uitgaansgelegenheid voor homo's ligt aan Wilton Drive en beschikt over drie dansruimtes, een weelderige VIP-ruimte en een bar op het dak met een prachtig uitzicht over de stad. De dansvloer is altijd vol met enthousiaste inwoners en bezoekers, die allemaal op zoek zijn om los te gaan en een goede tijd te hebben.

Het Manor Complex staat bekend om zijn energieke sfeer en topentertainment, met DJ's die de beste nummers draaien en live optredens van de beste dragqueens in de business. Of je nu in de stemming bent voor een wild avondje uit met vrienden of gewoon de hele nacht wilt dansen met een paar lokale homo's, het Manor Complex is de plek waar je moet zijn. En als je toe bent aan een verandering van tempo, ga dan naar het volgende gedeelte om meer te weten te komen over de iconische leerbar van Fort Lauderdale, de Ramrod.

De Ramrod: Fort Lauderdale's Iconische Leren Bar

Beste trans-vriendelijke bars in Fort Lauderdale - De Ramrod
Beste trans-vriendelijke bars in Fort Lauderdale - De Ramrod

Maak je klaar om een van de meest iconische plekken in de transgender & gay scene van Zuid-Florida te verkennen. de laadstok. Deze bar met lederthema ligt in Fort Lauderdale en belooft een onvergetelijke avond uit voor leden van de LGBTQ+ gemeenschap. Met zijn donkere, stemmige sfeer en strikte dresscode richt de Ramrod zich op een specifiek publiek dat op zoek is naar hun meer kinky kant. Deze bar is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de leerscene en op zoek is naar gelijkgestemden.

Als je van plan bent om de Ramrod te bezoeken, zijn hier een paar tips om het meeste uit je ervaring te halen:

  • Kleed je om indruk te makenDe Ramrod heeft een strikte dresscode, dus zorg ervoor dat je leren, rubberen of andere fetisjkleding draagt.
  • Bekijk hun thema-avonden: de Ramrod organiseert verschillende thema-avonden door de week, waaronder ondergoedavond, lederavond en zelfs een maandelijkse puppy-speelavond.
  • Geniet van live entertainmentt: de Ramrod heeft vaak live entertainment, waaronder mannelijke dansers en burleske optredens.

Nu je meer weet over de Ramrod, is het tijd om naar de volgende plek in de gayscene van Fort Lauderdale te gaan: Boardwalk: entertainment voor volwassenen en liveshows.

Boardwalk: Volwassenen amusement en live shows

Nu is het tijd om je te verdiepen in het entertainment voor volwassenen en de liveshows bij Boardwalkwaar je kunt genieten van een avondje uit met een verscheidenheid aan mannelijke exotische dansers en populaire Latin Nights, allemaal binnen de levendige LGBTQ+ gemeenschap van Wilton Manors. Boardwalk is een homobar die een unieke ervaring biedt met zijn exotische mannelijke dansers en een levendige sfeer. Het is een geweldige plek om te bezoeken als je op zoek bent naar entertainment voor volwassenen en een avondje uit met het plaatselijke publiek.

De bar staat bekend om zijn populaire Latin Nights, waar je kunt dansen op het ritme van Latijnse muziek en kunt genieten van verschillende drankjes. Daarnaast biedt Boardwalk karaoke en andere speciale evenementen, waardoor het een leuke en onderhoudende plek is om te bezoeken. Je kunt ook naar buiten gaan en ontspannen op de patio, waar je kunt genieten van een drankje en het warme weer van Florida.

Laten we naar de volgende plek gaan en Alibi verkennen, een homobar in het hart van Wilton Manors.

Alibi - De Apenbar: Eten, plezier en nachtleven in het hart van Wilton Manors

Beste trans-vriendelijke bars in Fort Lauderdale - Alibi
Beste trans-vriendelijke bars in Fort Lauderdale - Alibi

Je bent in voor een traktatie bij Alibiwaar je kunt genieten van heerlijk eten, een leuke sfeer en een bruisend nachtleven in het hart van Wilton Manors. Dit lesbische etablissement is al meer dan 20 jaar een begrip in de homogemeenschap van Fort Lauderdale. Of je nu langskomt voor een snelle hap of op zoek bent naar een leuke avond uit, Alibi heeft voor ieder wat wils.

Alibi biedt niet alleen heerlijk eten en drinken, maar ze organiseren ook regelmatig evenementen en feesten, waardoor het een go-to spot is voor de LGBTQ+ gemeenschap. Met het gastvrije en vriendelijke personeel voel je je meteen thuis bij Alibi. Dus kom langs, eet een hapje en maak je klaar voor een leuke avond uit.

De Apenbar: Relaxte sfeer en ambachtelijke cocktails

Laten we naar de Monkey Bar gaan voor wat chill vibes en lekkere cocktails in het hart van Wilton Manors. Deze homobar in Fort Lauderdale is een favoriete plek voor de lokale bevolking en toeristen en staat bekend om zijn relaxte sfeer en ambachtelijke cocktails. Of je nu op zoek bent naar een casual avondje uit met vrienden of een low-key date ter plekke is de Monkey Bar een geweldige optie.

Hier zijn drie redenen waarom de Monkey Bar een bezoek waard is:

  • Creatief drankenmenu: The Monkey Bar is trots op zijn ambachtelijke cocktails, met unieke melanges en creatieve presentaties. Van fruitig en verfrissend tot sterk en rokerig, er is voor elk wat wils.
  • Zitplaatsen buiten: Geniet van het warme weer in Florida op de buitenpatio van de Monkey Bar, compleet met comfortabele stoelen en een ontspannen sfeer.
  • Vriendelijk personeel: Het personeel van de Monkey Bar staat bekend om hun gastvrije en vriendelijke houding, waardoor je je meteen thuis voelt zodra je binnenkomt.

Laten we nu naar de Hunters Nightclub gaan en ons klaarmaken om de hele nacht door te dansen in Wilton Manors.

Nachtclub Hunters: Dans je hart uit in Wilton Manors

Beste trans-vriendelijke bars in Fort Lauderdale - Hunters Nightclub
Beste trans-vriendelijke bars in Fort Lauderdale - Hunters Nightclub

Maak je klaar om te bewegen en los te gaan bij Nachtclub Huntersis een van de hipste gaybars in Wilton Manors in Fort Lauderdale. Deze levendige locatie is perfect voor mensen die houden van dansen en de hele nacht door feesten. Met thema-avonden en shows bruist Hunters altijd van energie en opwinding.

Bekijk de onderstaande tabel voor een snel overzicht van wat je kunt verwachten bij Nachtclub Hunters.

FeitDetails
LocatieWilton Manors, Fort Lauderdale
SfeerLevendig en energiek
SpecialsThema-avonden en shows

Mis het plezier niet bij Hunters Nightclub, waar je naar hartenlust kunt dansen en genieten van de bruisende gayscene van Fort Lauderdale. Hierna nemen we een kijkje bij Drynk, een chique lounge die perfect is voor verfijnde nachtbrakers.

Drynk: Een chique lounge voor verfijnde nachtbrakers

Drynk
Drynk

Als je op zoek bent naar een chique en verfijnde lounge in Fort Lauderdale, dan ben je bij Drynk aan het juiste adres. Dit trendy etablissement biedt een prachtige patio aan de achterkant en een ruime keuze aan ambachtelijke cocktails die je smaakpapillen zullen bevredigen. Of je nu op zoek bent naar een rustig avondje uit of een levendige sfeer, Drynk heeft het allemaal.

Drynk ligt in het hart van Wilton Manors en is een populaire plek onder de LGBTQ+ gemeenschap. De lounge trekt een gevarieerd publiek van lokale bewoners en toeristen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele plek om te socializen. Met gemiddeld geprijsde drankjes en een prachtige ambiance is Drynk de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een avondje uit in Fort Lauderdale. Dus als je op zoek bent naar een ontspannen avondje uit, voeg Drynk dan zeker toe aan je lijst van transvriendelijke bars en clubs in Fort Lauderdale die je zeker moet bezoeken.

De volgende keer verkennen we de beste gay sportbars in Fort Lauderdale, waar je je liefde voor atletiek en kameraadschap kunt combineren.

Fort Lauderdale Gay Sport Bars: een combinatie van atletiek en kameraadschap

Beste trans-vriendelijke bars in Fort Lauderdale - Scandals Saloon
Beste trans-vriendelijke bars in Fort Lauderdale - Scandals Saloon

Klaar voor wat plezier en kameraadschap? Bekijk de gay sportbars in Fort Lauderdale waar je je liefde voor atletiek kunt combineren met een levendige sfeer en nieuwe vrienden kunt ontmoeten. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of gewoon wat plezier wilt maken, deze bars bieden een gastvrije omgeving voor iedereen.

Hier zijn een paar van de beste gay sportbars in Fort Lauderdale die je met je vriendengroep kunt bezoeken:

  1. Sportbar: Met een gezellige sfeer en themafeesten is Gym Sportsbar de perfecte plek om een wedstrijd te kijken en nieuwe mensen te ontmoeten.
  2. Sidelines Sport- en Videobar: Sidelines biedt een grote verscheidenheid aan sporten op de vele tv's en een pooltafel voor wie zelf een spelletje wil spelen.
  3. Rosie's bar en grill: Rosie's heeft een informele sfeer met een groot buitenterras en veel sport op de tv's.
  4. Schandalen: Scandals Saloon staat bekend om zijn linedancelessen en livemuziek en biedt ook sport op tv en een gezellige sfeer.

Na het uitzweten in de sportbars is het tijd om naar de gayclubs aan het strand te gaan. Geniet van de zeebries met een cocktail in de hand en dans de hele nacht door in een van de beste clubs die Fort Lauderdale te bieden heeft.

Gayclubs aan het strand: Geniet van de oceaanbries met een cocktail in de hand

Weg van de sportbars, tijd om naar het strand te gaan en te genieten van een aantal gay clubs aan het strand. Het warme weer van Zuid-Florida en de zeebries maken dit de perfecte plek om te ontspannen met een cocktail in de hand. Miami is snel te bereiken, maar Fort Lauderdale heeft zijn eigen fantastische strandscene met gaybars en -clubs voor elke smaak.

Een van de beroemdste en meest geliefde homobars in Fort Lauderdale is Georgies Alibi Monkey Bar. Deze club aan het strand heeft meerdere zalen om in te dansen en betaalbare drankjes die een jonger publiek aantrekken. Als je op zoek bent naar iets geraffineerders, dan biedt Infinity Lounge bekroonde cocktails en een sfeer zonder attitude. Bekijk de onderstaande tabel voor meer opties voor gayclubs aan het strand in Fort Lauderdale, met dank aan GayCities. Terwijl de zon ondergaat en de oceaangolven beuken, begint het nachtleven in Fort Lauderdale pas net.

NaamTypeBeschrijving
Georgies Alibi ApenstangBar/ClubMeerdere zalen om te dansen, betaalbare drankjes, jonger publiek
Infinity LoungeBarBekroonde cocktails, sfeer zonder attitude
Het Manor ComplexNachtclubEnorme club voor LGBTQ-gemeenschap met meerdere podia
BoardwalkBarExotische mannelijke dansers, populaire Latin Nights, Beefcake Grill eetgelegenheden
De kroegBarDagelijkse specials, dragshows, steun aan goede doelen

Terwijl de nacht doorgaat en de drankjes blijven vloeien, is het tijd om naar de daken te gaan voor een prachtig uitzicht en stijlvolle sfeer.

Lounges op het dak: Verhoogd uitzicht en stijlvolle sfeer

Sparrow Lounge op het dak
Sparrow Lounge op het dak

Bereid je voor op een avondje uit met lounges op daken in Fort Lauderdale in 2024. Geniet van het prachtige uitzicht en de geraffineerde sfeer die deze stijlvolle locaties te bieden hebben. Of je nu op zoek bent naar een romantische date spot of een trendy plek om af te spreken met vrienden, deze rooftop lounges zullen zeker indruk maken.

Hier zijn vier must-visit lounges op daken in Fort Lauderdale in 2024:

  1. Sparrow Rooftop Lounge biedt een chique en moderne sfeer met een panoramisch uitzicht op de skyline van de stad. 
  2. Rooftop @ 1WLO is een trendy plek met een ontspannen sfeer en een prachtig uitzicht op de New River en het centrum van Fort Lauderdale. 
  3. De Wilder, een verborgen juweeltje met een weelderige buitentuin en unieke cocktails. 
  4. Sky Bar is een chique lounge op het dak met een prachtig uitzicht over de oceaan en de stad. Mis de kans niet om te genieten van het adembenemende uitzicht en te nippen aan heerlijke drankjes in deze verhoogde hotspots.

Laten we nu verder gaan met de beste bars voor cocktails van hoge kwaliteit en entertainment in Fort Lauderdale.

De beste homobars voor cocktails en entertainment van hoge kwaliteit

Je bent in voor een traktatie met de beste plekken voor kwaliteitscocktails en entertainment in de levendige LGBTQ+-scene van Wilton Manors. Begin je avond in The Manor Complex, een epische gayclub met drie dansruimtes, een weelderige VIP-ruimte en een bar op het dak. De schemerige sfeer en bekroonde cocktails in Infinity Lounge zijn perfect voor een meer verfijnd avondje uit. Als je op zoek bent naar een gezellige buurtbar, ga dan naar Mona's Cocktail Bar, waar het barpersoneel ervoor zorgt dat je je meteen thuis voelt.

Voor dagelijkse happy hour specials ga je naar The Drynk, terwijl Georgies Alibi Monkey Bar de perfecte plek is voor een jonger publiek met betaalbare drankjes. En vergeet niet naar Hunters te gaan, de belangrijkste gayclub in de stad met thema-avonden en shows. Of je nu de hele nacht wilt dansen of wilt genieten van een ontspannen avond met vrienden, de LGBTQ+ scene in Wilton Manors heeft voor elk wat wils. Maar luister voordat je naar de bars gaat eerst even naar Lady Gaga om in de stemming te komen!

Nu je weet waar je de beste cocktails en entertainment kunt vinden, is het tijd om naar het strand te gaan. Je gids voor de beste LGBTQ+-vriendelijke stranden van Fort Lauderdale is maar een paar stappen verwijderd.

Uw gids voor de LGBTQ+-vriendelijke stranden van Fort Lauderdale

LGBTQ+ vriendelijke stranden - Fort Lauderdale
LGBTQ+ vriendelijke stranden - Fort Lauderdale

Nu is het tijd om naar het zand te gaan en wat zon op te zoeken op de LGBTQ+-vriendelijke stranden in Fort Lauderdale - wij hebben alle details voor je. Of je nu wilt relaxen en een boek wilt lezen of mee wilt doen aan strandactiviteiten, deze stranden zijn de perfecte hangplek voor de regenbooggemeenschap.

  1. Sebastian Straat Strand: Dit is het populairste homostrand in Fort Lauderdale, met een vriendelijke sfeer en een prachtig uitzicht op de oceaan. Het strand ligt in de buurt van veel gay bars en restaurants, waardoor het een handige plek is om je dag te beginnen of te eindigen.
  2. Haulover Strand: Hoewel dit strand technisch gezien in Miami ligt, staat het bekend om zijn sterke LGBTQ+ aanwezigheid en kledingvrije gedeelten. Het barpersoneel van Haulover Beach is gastvrij en creëert een leuke, inclusieve sfeer voor alle bezoekers.
  3. Birch State Park Strand: Dit strand ligt iets meer afgelegen dan de andere, maar biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en een meer ontspannen sfeer. Het is een geweldige plek om aan de drukte te ontsnappen en te genieten van wat rust en stilte.

Nu je je stranddag hebt gepland, is het tijd om een paar van de meer inclusieve plekken in de LGBTQ+-scene van Fort Lauderdale te verkennen.

Inclusieve ruimten: Ontdek de transvriendelijke wereld van Fort Lauderdale

De kroeg
De kroeg

Wandel met ons mee en ontdek de gastvrije en inclusieve ruimtes die Fort Lauderdale te bieden heeft voor de LGBTQ+ gemeenschap, in het bijzonder voor de transgemeenschap. De gayscene van Fort Lauderdale is niet alleen levendig maar ook inclusief, met veel bars en clubs die zich richten op de transgemeenschap. Of je nu op zoek bent naar een leuke avond uit of naar een veilige en gastvrije ruimte om te socializen, in Fort Lauderdale ben je aan het juiste adres.

Enkele van de beste transvriendelijke bars en clubs in Fort Lauderdale zijn De kroegGeorgie's Alibi Monkey Bar en Hunters. Deze bars bieden een gastvrije en inclusieve ruimte voor iedereen, ongeacht genderidentiteit of seksuele geaardheid. Dus verzamel je vrienden en ga naar deze levendige gelegenheden voor een onvergetelijk avondje uit. De gayscene van Fort Lauderdale is ongeëvenaard in 2024 en je zult niet teleurgesteld zijn in de gastvrije en inclusieve ruimtes die deze stad te bieden heeft.

💡Volgende: Trans Dating in Fort Lauderdale - Ontmoet Single Transgender Vrouwen in Florida

Conclusie: De homoscene van Fort Lauderdale is ongeëvenaard in 2024

De levendige en inclusieve LGBTQ+ gemeenschap van Fort Lauderdale is een must-visit bestemming in 2024, met een ongeëvenaarde gay scene die een onvergetelijk avondje uit belooft voor iedereen. Met een overvloed aan gaybars en clubs in de gaywijk Wilton Manors is Fort Lauderdale de perfecte plek voor een avond dansen, drinken en nieuwe vrienden maken. Georgies Alibi Monkey Bar, Hunters en DrYnk zijn maar een paar van de populaire plekken die thema-avonden en unieke ervaringen bieden. Of je nu op zoek bent naar een chique cocktailbar of een levendige dansvloer, Fort Lauderdale heeft het allemaal.

Naast de trans-vriendelijke bars en clubs biedt Fort Lauderdale ook een verscheidenheid aan andere LGBTQ+ vriendelijke locaties en evenementen. Van Pride Fort Lauderdale tot het World Aids Museum, er gebeurt altijd wel iets in deze bruisende stad. Dus of je nu inwoner of toerist bent, voeg Fort Lauderdale toe aan je reisplannen in 2024 en ervaar een ongeëvenaarde gayscene die je onvergetelijke herinneringen zal opleveren.

blank
Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch