Ben je klaar om het beste van de LGBTQIA+-scene van New York City te ervaren? Kijk dan niet verder dan het bruisende en diverse aanbod van transgender- en gaybars in de stad. Van historische monumenten tot trendy hotspots, er is voor elk wat wils. Of je nu in de stad woont of er op bezoek bent, maak je klaar om te feesten alsof het 2024 is in de stad die nooit slaapt.

New York City staat bekend om zijn levendige LGBTQIA+ gemeenschap en de bars en clubs zijn een hoeksteen van die cultuur. In dit artikel verkennen we de beste transgender- en gaybars in de stad, van beproefde en echte favorieten tot opkomende hotspots. Als je verder wilt kijken dan de stad, bekijk dan onze gids voor de Beste Trans Bars in de VS. Of je nu op zoek bent naar een relaxte duikbar of een energieke dansclub, bij ons zit je goed. Dus grijp je vrienden en maak je klaar om het beste van de LGBTQ-scene van New York City te ervaren.

💡Vorige: Beste trans- en homobars in San Francisco

Loungen in het iconische West Village: Stonewall Inn en Cubbyhole

Beste trans bars in New York - Stonewall Inn
Beste trans bars in New York - Stonewall Inn

Klaar om te relaxen in een van de meest iconische buurten ter wereld? Ga met ons mee en verken de historische Stonewall Herberg en de gezellige Cubbyhole in de West Village. De Stonewall Inn is niet alleen een homobar, maar ook een historisch monument dat een centrale rol speelde bij de start van de homorechtenbeweging in 1969.

Het is een must-visit bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in LGBTQ geschiedenis. De bar biedt een mix van modern en vintage decor en een vriendelijke sfeer waar je kunt ontspannen met een drankje en de geschiedenis in je op kunt nemen.

Cubbyhole is nog zo'n must-visit plek in de West Village. Deze gezellige lesbische bar heeft gastvrij personeel en een relaxte sfeer waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen. De bar heeft een regenboog van gekleurde lichten, een jukebox en een verscheidenheid aan goedkope drankjes. Het is een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken. Nadat we hebben genoten van de historische Stonewall Inn en de gezellige Cubbyhole, gaan we naar Williamsburg voor wat grootstedelijke magie in de favoriete LGBTQ-plek in de omgeving.

Metropolitan Magic: tot rust komen in de beste LGBTQ-plek van Williamsburg

Beste trans bars in New York - Metropolitan
Beste trans bars in New York - Metropolitan

Kom tot rust in de beste LGBTQ-plek van Williamsburg, de Metropolitanvoor een ontspannen avondje uit. Deze hipsterhangplek is een must voor iedereen die op zoek is naar een leuke en gezellige bar met een achtertuinterras, perfect om te nippen van een cocktail en te kletsen met vrienden.

The Metropolitan organiseert wekelijks evenementen, waaronder open mic-avonden en veilingen van dragkleding. Hierdoor is het een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf onder te dompelen in het LGBTQ nachtleven.

Als een van de langstlopende gaybars in Williamsburg is het Metropolitan een vaste waarde in de LGBTQ-gemeenschap, met een gevarieerd publiek van queer people. Of je nu op zoek bent naar een relaxte hangplek of een plek om de hele nacht te dansen, in deze bar kun je terecht. Dus pak een drankje, geniet van de ontspannen sfeer en geniet van de gastvrije en zorgeloze sfeer van Metropolitan voordat je eropuit trekt om meer van de levendige LGBTQ-scene van Williamsburg te verkennen. En over legendarische bars gesproken, de volgende op je lijst van East Village escapades is de iconische homobar Boiler Room.

East Village Escapades: De legendarische Boiler Room Gay Bar

Beste trans bars in New York - Boiler Room
Beste trans bars in New York - Boiler Room

Bereid je voor op de iconische homobar Boiler Room in East Village, waar je een gevoel van nostalgie en opwinding krijgt als je deze historische LGBTQ-plek binnenstapt. Het schemerige interieur, bedekt met graffiti en stickers, geeft een gruizige en intieme sfeer die een gevarieerd publiek van zowel locals als bezoekers aantrekt.

Als je een drankje aan de bar pakt, valt de eclectische mix van muziek op de achtergrond op, van klassieke rock tot elektronische dancebeats. The Boiler Room staat bekend om de relaxte sfeer, het vriendelijke personeel en de betaalbare drankjes, waardoor het een populaire plek is voor een ontspannen avondje uit met vrienden.

Of je nu een vaste klant bent of voor het eerst komt, de Boiler Room verwelkomt iedereen met open armen, ook leden van de transgendergemeenschap. De bar is er trots op een veilige en inclusieve ruimte voor iedereen te zijn, en je zult vaak mensen van alle geslachten, seksuele geaardheden en achtergronden zien samenkomen. Terwijl je van je drankje nipt en een praatje maakt met andere gasten, voel je het gevoel van gemeenschap en saamhorigheid dat de Boiler Room zo'n speciale plek maakt. Maar blijf niet te lang, want de volgende halte op je LGBTQ kroegentocht in New York City wacht op je. De sfeer in Industry Bar is opwindend.

Het vuur aan de schenen leggen: de atmosfeer van de industriebar elektrificeren

Beste transbars in New York - Industry Bar
Beste transbars in New York - Industry Bar

Als je op zoek bent naar een levendige en energieke plek om te genieten van een avondje uit met vrienden, Industrie Bar's De opwindende sfeer zal zeker indruk maken, zelfs als je normaal geen fan bent van dansclubs. Deze populaire transgender- en gaybar ligt in Hell's Kitchen en staat bekend om zijn bruisende en inclusieve nachtleven.

Met een ruime dansvloer, neonverlichting en een top DJ die de nieuwste hits draait, is Industry Bar een must-visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar een goede tijd in New York City.

Als een van de populairste LGBTQIA+ bars van de stad biedt Industry Bar een gastvrije en veilige ruimte voor alle leden van de gemeenschap. Of je nu de hele nacht wilt dansen of gewoon wilt ontspannen met een cocktail en genieten van de levendige sfeer, deze trendy plek zal zeker voldoen. Dus waarom niet wat vrienden verzamelen, je dansschoenen aantrekken en naar Industry Bar gaan voor een avond die je niet snel zult vergeten? En als je nog niet helemaal klaar bent om afscheid te nemen van het nachtleven, brengt het volgende gedeelte je naar een andere geweldige plek in de stad: Boxers NYC.

Een dollarbiljet en een droom: De onvergetelijke ervaring bij Boxers NYC

Beste trans bars in New York - Boxers NYC
Beste trans bars in New York - Boxers NYC

Je mag de onvergetelijke ervaring die je te wachten staat bij Boxers NYC niet missen, waar je wordt ondergedompeld in een levendige en energieke sfeer die je doet terugkomen voor meer. Als een van de beste transgender- en gaybars in New York City biedt Boxers NYC een inclusieve en gastvrije omgeving waar iedereen van kan genieten.

Hier zijn een paar redenen waarom je Boxers NYC moet toevoegen aan je uitgaansroute:

  • De steenovenpizza is een aanrader en de drankjes zijn niet te versmaden.
  • De bar is uitgerust met meerdere HD-tv's, waardoor het een geweldige plek is om de wedstrijd te zien.
  • Het personeel is vriendelijk en attent, en het publiek is altijd levendig en divers.
  • Boxers NYC organiseert verschillende wekelijkse evenementen, waaronder karaoke, dragshows en themadansfeesten.

Boxers NYC is de perfecte plek om los te gaan en een goede tijd te hebben met oude en nieuwe vrienden. Maar als je op zoek bent naar een intiemere en meer inclusieve ervaring, dan moet je naar Club Lambda: waar inclusiviteit en entertainment samenkomen.

Club Lambda: Waar inclusiviteit en entertainment botsen

Beste trans bars in New York - Club Lambda
Beste trans bars in New York - Club Lambda

Stap Club Lambda binnen en ervaar de botsing van inclusiviteit en entertainment, waar transgender- en gaybars elkaar ontmoeten in New York City. Dit zwarte etablissement in East Williamsburg verwelkomt alle leden van de LGBTQ+-gemeenschap en daarbuiten met open armen.

De oversized bar, lounge en dansvloer bieden voldoende ruimte om te mengen en te dansen.

Bij Club Lambda is inclusiviteit niet alleen een modewoord - het is een kernwaarde. Het diverse publiek en de kenmerkende cocktails maken deze plek een must voor iedereen die op zoek is naar een leuke en tolerante sfeer. Van themadansavonden tot karaokewedstrijden, er is altijd entertainment in Club Lambda. Bereid je voor om je thuis te voelen in deze levendige en gastvrije ruimte.

Stijgen naar nieuwe hoogten: diversiteit vieren bij Rise Bar.

Stijgen naar nieuwe hoogten: Diversiteit vieren bij Rise Bar

Beste Trans Bars in New York - Rise Bar
Beste Trans Bars in New York - Rise Bar

Bereid je voor op de ultieme viering van diversiteit in Rise Bar, een van de beste transgender en New York gay bars in de stad. Zodra je binnenstapt, word je overspoeld door nieuwe opwindende muziek, levendige thema-avonden en een zorgeloze sfeer.

Of je nu op zoek bent naar een avondje uit met vrienden of om nieuwe mensen te ontmoeten, Rise Bar is de perfecte bestemming voor een leuke en inclusieve ervaring.

Bij Rise Bar vieren en omarmen ze diversiteit. Bekend om zijn gastvrije en inclusieve omgeving. De bar accepteert en viert iedereen om wie ze zijn. Met een breed scala aan evenementen en thema-avonden gebeurt er altijd wel iets nieuws en spannends in Rise Bar. Van karaoke tot drag-avonden, je verveelt je nooit in deze bruisende en energieke bar. Dus kom en ervaar de ultieme viering van diversiteit in Rise Bar en zie waarom het een van de beste transgender- en gaybars in New York City is. En als je op zoek bent naar meer spetterende uitgaansavonden, lees dan verder over de Ritz Bar waar glamour en plezier elkaar ontmoeten.

Oogverblindende nachten in de Ritz Bar: Waar glamour en plezier elkaar ontmoeten

Ritz Bar
Beste Trans Bars in New York - Ritz Bar

Kom en ervaar de glitter en glamour in de Ritz Bar, waar je kunt genieten van de ultieme avond vol plezier en opwinding. Deze trendy en moderne bar in Hell's Kitchen is een van de beste transgenderbars in NYC en is een must voor iedereen die zich wil uitleven en vermaken.

De Ritz Bar is de perfecte plek om je uit te leven en de hele nacht te dansen op hun ruime dansvloer, waar je je moves kunt laten zien op de maat van de muziek.

De barmannen van de Ritz Bar zijn de beste in hun vak en staan altijd klaar om een heerlijke cocktail te maken of een koud biertje voor je in te schenken. Maak zeker gebruik van hun Happy Hour-specials, waar je kunt genieten van drankjes met korting en je kunt mengen onder de andere gasten. In de Ritz Bar worden ook enkele van de beste dragshows van de stad opgevoerd, met getalenteerde artiesten die je zeker zullen verbluffen en vermaken. Dus kom naar de Ritz Bar en beleef de ultieme avond vol plezier en opwinding die je niet snel zult vergeten.

Op zoek naar meer LGBTQ-bars in NYC? Bekijk de definitieve gids voor LGBTQ-bars in NYC: West Village, East Village en verder, waar je de beste bars en clubs in de stad kunt ontdekken voor een avondje uit dat je nooit zult vergeten.

De definitieve gids voor LGBTQ-bars in NYC: West Village, East Village en daarbuiten

Je bent in voor een traktatie als we duiken in de definitieve gids voor het verkennen van de levendige LGBTQ-barscene in West Village, East Village en daarbuiten. Of je nu op zoek bent naar een avondje dansen, een rustige plek om nieuwe vrienden te ontmoeten of een historisch etablissement met diepe wortels in de gemeenschap, NYC heeft het allemaal. Van leren en donkere bars tot trendy en moderne plekken, er is voor elk wat wils binnen het gevarieerde aanbod.

Enkele van de bars in de stad die je beslist moet bezoeken zijn de geboorteplaats van de moderne LGBTQ+ rechtenbeweging, The Stonewall Inn, en de oudste homobar in NYC, Julius Bar. Voor degenen die op zoek zijn naar een gezellige sfeer zijn Cubbyhole en Henrietta Hudson twee van de beste lesbische bars in de stad. Andere bekende plekken zijn Club Cumming, Albatross Bar en Boxers NYC. Met zoveel opties om uit te kiezen, biedt het NYC LGBTQ nachtleven zeker een leuke en inclusieve ervaring voor iedereen. Laten we nu eens duiken in de wereld van LGBTQ-sportbars.

Teamgeest en inclusiviteit: Een thuis vinden in de beste LGBTQ-sportcafés van NYC

Nu je de beste LGBTQ-bars in NYC hebt verkend, is het tijd om een plek te vinden waar je kunt genieten van de wedstrijd en een drankje met gelijkgestemden. Gelukkig biedt de stad een plek voor de LGBTQ-sportbars die perfect zijn om een wedstrijd te kijken, nieuwe vrienden te ontmoeten en je opgenomen te voelen in de gemeenschap. Deze sportbars zijn geschikt voor alle soorten sportfans, van die-hard basketbalenthousiastelingen tot gewone voetbalkijkers.

Inclusiviteit is de naam van het spel in deze bars, waar je je op je gemak voelt om jezelf te zijn en je favoriete team aan te moedigen. Of je nu op zoek bent naar een plek om de Super Bowl of een reguliere seizoenswedstrijd te kijken, deze bars bieden een gastvrije omgeving voor iedereen. Dus grijp je vrienden, trek je teamkleuren aan en ga naar een van deze LGBTQ-sportcafés voor een leuk avondje uit. En maak je geen zorgen als je geen sportkenner bent - in deze bars draait alles om teamgeest en inclusiviteit, dus je zult je er zeker thuis voelen. Laten we nu een nacht induiken met Susi Villa: Trans Icoon en Showstopper.

Een avond met Susi Villa: transicoon en showstopper

Beleef een boeiende avond met Susi Villa, een opmerkelijk figuur in de LGBTQ-gemeenschap, en laat je meevoeren naar een wereld van glamour en entertainment. Susi Villa is een transgendericoon en showstopper die al meer dan 30 jaar actief is in het nachtleven. Haar gelijknamige club, Susi Villa TPlayground, is een vaste waarde in het queer nachtleven van New York City. TPlayground staat bekend om zijn levendige en inclusieve sfeer en is een must voor iedereen die op zoek is naar een avond vol plezier en opwinding.

Bij TPlayground kun je een verscheidenheid aan evenementen verwachten, zoals trans- en transgenderfeesten, dragoptredens en themadansavonden. De barmannen zijn vriendelijk en het publiek is altijd divers, waardoor het een geweldige plek is om nieuwe vrienden te maken en je welkom te voelen. Met zijn extravagante decor en levendige entertainment biedt TPlayground een unieke en onvergetelijke ervaring. Of je nu lid bent van de LGBTQ-gemeenschap of een bondgenoot, Susi Villa's TPlayground is een must-visit bestemming in de stad die nooit slaapt.

Omarm excentriciteit: onvergetelijke avonden in Club Cumming.

Excentriciteit omarmen: Onvergetelijke avonden in Club Cumming

Club Cumming - East Village - New York
Club Cumming - East Village

Als je op zoek bent naar een avond die excentriciteit, entertainment en inclusiviteit combineert, Club Cumming is de place to be. Deze East Village-bar, die eigendom is van acteur Alan Cumming, biedt een gevarieerd aanbod aan nachtelijke evenementen, van open mic-avonden en dragshows tot muzikale komedie en optredens van beroemdheden.

De sfeer is warm, gastvrij en pretentieloos, waardoor het een favoriet is onder de plaatselijke bevolking en bezoekers.

Club Cumming is niet alleen een homobar, maar ook een centrum voor de transgendergemeenschap. Het is er trots op dat het een veilige plek is voor iedereen, met een focus op het vieren van diversiteit en individualiteit. Of je er nu bent voor een ontspannen drankje of een avond vol entertainment, Club Cumming is een must-visit in het nachtleven van NYC. En als je zin hebt in iets anders, wacht het bijzondere 3 Dollar Bill in Brooklyn op je.

De buitengewone 3 dollar Bill: De belangrijkste LGBTQ-club van Brooklyn

3 dollar biljet
3 dollar biljet

Bereid je voor op groove en grind in de brutaalste en slimste queer club van Brooklyn, 3 dollar biljet. Deze duikbar die club is geworden verwelkomt alle leden van de queer gemeenschap met open armen en een leuke vibe.

Als je binnenkomt, word je getroffen door de neonlichten en kleurrijke decoraties die de sfeer bepalen voor een avond dansen en drinken. Zorg ervoor dat je profiteert van hun drankaanbiedingen, die je portemonnee zeker tevreden houden terwijl je losgaat op de dansvloer.

Maar de echte showstoppers bij 3 Dollar Bill zijn de optredens van dragqueens en transvrouwen. Je zult versteld staan van hun talent en charisma als ze het podium betreden en de zaal besturen. In deze club draait alles om het vieren van de diversiteit en creativiteit van de queer gemeenschap en je zult je meteen thuis voelen tussen het bruisende publiek. Dus kom om te feesten en omarm de excentriciteit van dit unieke juweeltje in Brooklyn. En als je op zoek bent naar nog meer spetterende optredens en gezelligheid, bekijk dan de beste clubs in NYC voor de LGBTQ-gemeenschap.

Spetterende optredens en goede tijden: Beste clubs in NYC voor de LGBTQ-gemeenschap

Op zoek naar een avond met onvergetelijke optredens en een gastvrije sfeer? Kijk dan niet verder dan deze topclubs in NYC voor de LGBTQ-gemeenschap. Zowel transgenderbars als queerbars, deze hotspots bieden een bruisend nachtleven met dragoptredens, vriendelijke barmannen en een inclusieve sfeer waarin je je meteen thuis voelt. Of je nu op zoek bent naar een rustige avond of een wilde avond uit, deze clubs hebben voor ieder wat wils.

In deze clubs vind je een divers publiek van LGBTQ-personen en -allochtonen, die allemaal samenkomen om hun identiteit te vieren en een leuke tijd te hebben. Van de legendarische Barracuda Lounge, waar elke donderdagavond de iconische dragwedstrijd Star Search wordt gehouden, tot het trendy Therapy in Hell's Kitchen, met wekelijkse dragshows en een bar op het dak, deze clubs zijn de perfecte plek om te feesten alsof het 2024 is. Dus haal je vrienden erbij, trek je dansschoenen aan en maak je klaar voor een avond om nooit te vergeten.

Overgang naar de volgende sectie: Terwijl de LGBTQ-scene in NYC zich blijft ontwikkelen, leggen deze clubs de lat hoger voor wat het betekent om een echt inclusieve en gastvrije ruimte te zijn. Maar het feest is nog lang niet voorbij - in het volgende gedeelte onderzoeken we hoe de beste gaybars in NYC voorop blijven lopen en de grenzen van het nachtleven blijven verleggen.

💡Volgende: Beste homo en trans bars en clubs in Fort Lauderdale

Conclusie: De lat hoger leggen in 2024 voor de beste gaybars in NYC en de LGBTQ-scene van New York

Het zal je misschien verbazen te horen dat de LGBTQ-scene in NYC voortdurend in ontwikkeling is, en nu we 2024 naderen, leggen de beste bars de lat nog hoger om een echt inclusieve en gastvrije ruimte te bieden. Met name transgenderbars krijgen steeds meer erkenning en zichtbaarheid in de stad, met iconische plekken als Club Lambda in Brooklyn voorop. Deze plekken bieden een veilige en ondersteunende omgeving voor de transgemeenschap om samen te zijn, contacten te leggen en feest te vieren.

Tegelijkertijd blijven de beste gaybars in NYC floreren, met een gevarieerd aanbod voor alle smaken en voorkeuren. Van trendy clubs als Therapy en Hardware in Hell's Kitchen tot historische etablissementen zoals de Stonewall Innis er geen tekort aan plaatsen om te feesten en nieuwe mensen te ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar een low-key duikbar of een high-energy dansclub, het LGBTQ nachtleven van NYC heeft alles voor je in petto. Dus als je zin hebt in een leuk avondje uit, ga dan naar de beste bars van de stad en omarm de levendige en inclusieve geest van de LGBTQ-gemeenschap.

blank
Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch