Frang, een man die ik had ontmoet op MyTransgenderCupid, en ik had net gegeten in een heel leuk vegetarisch restaurant in Londen.

Het was de derde keer dat we elkaar ontmoetten en het ging goed. Hij was knap en charmant en vertelde me dat ik de eerste transgender vrouw was waar hij ooit mee uitging.

Volgens Frank heeft hij Trans-vrouwen altijd van veraf bewonderd. Maar pas toen hij lid werd van MyTransgenderCupid dat hij zich realiseerde dat er zoveel transgendervrouwen in Londen en omgeving waren.

Transgender datingsites zijn van onschatbare waarde

We hadden elke dag online gechat sinds we elkaar zo'n drie weken geleden voor het eerst hadden ontmoet. Met behulp van een gespecialiseerde transgender datingsite had ons de kans gegeven om elkaar te leren kennen voordat we elkaar echt ontmoetten. Het leek erop dat we veel dingen gemeen hadden. We hadden dezelfde voorkeuren en antipathieën en allebei hadden we doelen in ons leven. Ik had Frank in het begin veel vragen gesteld. Ik vroeg of hij op zoek was naar een relatie voor de lange termijn. Of wilde hij een kortstondige "fix" voor zijn nieuwsgierigheid naar Trans-meisjes? Met andere woorden, had hij een fetisj voor een meid met een pik. Of droomde hij ervan om te vrijen met een transvrouw die haar penis nog had (zoals ik)?

Zoals je je kunt voorstellen, worden de meeste transvrouwen overspoeld met vragen en berichten als ze lid worden van een datingsite. En ik was geen uitzondering. Ik moet meer dan 30 reacties hebben gehad in de eerste twee weken. Ik ben blij te kunnen zeggen dat de meeste waren van mannen die echt op zoek zijn naar een date met een transgender vrouw. Ze zeiden dat ze geen echt verschil zagen tussen ons en een genetische vrouw.

Maar je hebt altijd wel een paar vreemde types en ik had er een of twee. Eén man in het bijzonder wilde me ontmoeten en met me vrijen terwijl hij gekleed was in vrouwenondergoed. Het leek erop dat hij een fetisj had voor het dragen van kousen en jarretels en een beha en slipje. Hij dacht dat een transgender vrouw de beste vriendin zou zijn om zulke activiteiten mee te doen. Maar er zijn allerlei soorten en die man was eigenlijk heel aardig om mee te kletsen.

Transgender vrouwen weten dat ze Trans zijn, maar weten het ook niet!

Frank had me ook veel vragen gesteld, maar op een aardige, niet opdringerige manier. Hij wist dat ik mijn penis nog steeds heb en dat ik blij ben om gebruik indien nodig. Hij weet dat ik borstimplantaten heb gehad en een paar kleine cosmetische ingrepen aan mijn neus, wenkbrauwen enz. In feite spraken we over van alles en nog wat, niet alleen over Trans-zaken. We bespraken bijvoorbeeld hoe goed het was om een gespecialiseerde datingsite te vinden zoals MyTransgenderCupid puur voor T-meisjes en geïnteresseerde mannen. We waren het erover eens dat de site een einde maakt aan misverstanden die vaak ontstaan in bars of clubs wanneer mannen op zoek zijn naar transvrouwen en vice versa. We spraken over onze carrières en onze toekomstplannen. We spraken een beetje over onze hobby's en sporten die we leuk vinden enzovoort.

Misschien, verrassend genoeg, hadden we niet veel gepraat over onze vorige levens. Ik dacht dat het slechts een kwestie van tijd was voordat Frank me naar mijn verleden zou vragen. Inderdaad, bijna precies op tijd zette hij zijn glas sap neer en keek me in de ogen. "Kathy, mag ik je vragen wanneer je voor het eerst zonder enige twijfel wist dat je Trans was? Als je het me niet wilt vertellen is dat prima, maar ik ben geïnteresseerd," zei hij.

Transgender datingsites

Ik glimlachte naar de man. "Ik vind het echt niet erg om het je te vertellen," antwoordde ik. "Maar ik denk dat ik hetzelfde ben als de meeste andere transgender vrouwen. We weten dat we Trans zijn, maar weten het zelf niet. Als dat logisch is?

Frank fronste. "Zoiets, maar kun je wat meer uitleggen?"

"Nou," zuchtte ik. "Het is een beetje zoals dromen waarin je verschillende gebeurtenissen van bijvoorbeeld de afgelopen twee weken door elkaar kunt halen. Sommige delen van je droom zijn logisch en andere delen niet. Maar je weet echt niet waarom."

Frank keek verbaasd. "Bedoel je..."

"Laat me je in twee minuten een overzicht geven van wanneer en hoe ik me realiseerde dat ik transgender was, dat zal het duidelijk maken.... "Toen ik opgroeide, zag ik op een dag uit het niets een panty van mijn zus in de badkamer liggen. Om de een of andere reden trok ik ze aan en genoot echt van het gevoel dat ik kreeg. Ik weet niet waarom ik dit deed en of ik het ooit weer zou doen. Maar de volgende 3 of 4 jaar probeerde ik af en toe vrouwenkleding. Je weet wel, jurken, bars en slips of rokken en topjes. Onregelmatig en onregelmatig, maar ik wist nog steeds niet waarom. Ik vond meisjes eigenlijk wel leuk, maar ik wist niet zeker of het kwam door wat ze droegen en hoe ze zich gedroegen of omdat ik me tot ze aangetrokken voelde.>

Frank knikte en luisterde aandachtig.

Op een dag toen ik ongeveer 13 was, kondigde mijn moeder aan dat de familie volgend weekend een weekendje weg zou gaan naar de kust. Ik kon met hen meegaan of thuisblijven en voor mezelf zorgen. Mijn hersenen gingen in de hoogste versnelling en ik kon mezelf nauwelijks inhouden. Thuisblijven werd het. Wachten tot ze gingen was een marteling.

Binnen een uur na hun vertrek had ik gedoucht en mezelf lekker laten ruiken met wat parfum en talk. Ik kleedde me aan in een wit beha-panty setje, een petticoat of onderrok en een van de jurken van mijn zus die ik altijd had bewonderd. Voor de borsten gebruikte ik rijst in de afgeknipte voetgedeelten van een panty. Om mijn heupen breder te laten lijken, gebruikte ik wat schuimvulling uit de naaikast van mijn moeder. Ik wist dat mijn moeder een pruik had en leende die. Ik deed bijna een uur over mijn make-up, terwijl ik me herinnerde hoe mijn moeder en zus hun make-up deden.

Dit was de eerste keer dat ik me volledig als vrouw kleedde. En toen ik in de spiegel keek en het vrouwelijke beeld dat ik had gecreëerd bewonderde, begon ik te huilen. Dit was de echte ik! Dit was hoe ik bedoeld was om te zijn. Op dat moment wist ik dat ik een trans was. Geen twijfel mogelijk. En ik durf te wedden dat als je het veel van de andere T-meisjes op MyTransgenderCupidzullen ze je een soortgelijk verhaal vertellen.

Frank stak zijn hand uit en kneep in mijn arm in een gebaar van tederheid, en een verdwaalde traan rolde over mijn wang. De emotie van die dag verlaat me nooit!

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch