We dachten dat we een aantal opmerkingen en citaten die we hebben ontvangen over de ervaringen van onze leden met MyTransgenderCupid.

Onze leden komen van over de hele wereld en uit alle lagen van de bevolking. Toch hebben ze allemaal één ding gemeen. Al onze mannelijke leden zijn op zoek naar een transgender vrouw om van te houden en een langdurige relatie mee op te bouwen. Onze vrouwelijke leden zijn allemaal op zoek naar een man om mee uit te gaan, iemand die van hen zal houden en hen zal koesteren voor wat ze zijn: vrouwen.

In de loop der jaren hebben we veel koppels geholpen elkaar te ontmoeten en te beginnen met daten. Veel van deze koppels zijn getrouwd en blijven voor langere tijd bij elkaar. De populariteit van transvrouwen neemt nog steeds toe, dus we verwachten dat het aantal liaisons tussen T-meisjes en buitenlandse mannen de komende jaren zal blijven toenemen.

Maar voor nu volgt hier een selectie van commentaren en citaten van enkele van onze transgenderleden en de mannen die van hen houden:

Onze Trans-leden hebben dezelfde behoeften als genetische vrouwen

In de eerste week dat mijn profiel op de website stond, kreeg ik meer dan 30 berichten van mannen die meer over me wilden weten. Sommigen kwamen uit Zweden, maar de overgrote meerderheid kwam uit de VS en andere landen in Europa.

Irene uit Zweden

Ik had moeite om een echte transvrouw te vinden in mijn eigen land. Toen vond ik MyTransgenderCupid en was verbaasd over de verscheidenheid aan T-meisjes. Er zijn profielen van transgendervrouwen uit landen die ik me nooit had kunnen voorstellen.

Jose uit Spanje

Ik was al eerder lid geworden van andere sites voor Ladyboys en Trans-vrouwen, maar merkte dat de mannen op die sites alleen op zoek waren naar kortstondige relaties. Sommigen waren gewoon op zoek naar nieuwsgierigheid. Ik ontmoette mijn toekomstige man op MyTransgenderCupid dus ik moet zeggen dat het echt werkte voor mij. 

Pim uit Thailand

Ik heb veel Transvrouwen in New York maar niets kan tippen aan, vooral, de Aziatische schoonheden van De Filippijnen en Thailand op MyTransgenderCupid. Veel van de Trans-Pinay vrouwen en Ladyboys zijn van schoonheidswedstrijdkwaliteit. Ik zou trots zijn om elk van hen als partner te hebben.

John uit New York

Transgender vrouwen moeten zich bewust zijn van hun veiligheid

Riza uit Londen: Mijn favoriete aspect van de site is dat de meeste mannen transgendervrouwen al lijken te begrijpen. Ze weten dat we emotioneel en, met kleine variaties, fysiek ook vrouwen zijn. Dat helpt echt om een relatie op de juiste manier te beginnen.

Alberto uit Brazilië: Mijn thuisland staat bekend om mooie transvrouwen. Het is gewoon moeilijk om ze op openbare plaatsen of via conventionele dating te ontmoeten. Gebruik MyTransgenderCupid neemt het risico van misverstanden weg en stelt je in staat om online te praten voordat je elkaar ontmoet. Zo kun je je potentiële partner beter leren kennen.

Sacha uit Roemenië: Het gebruik van een Trans online dating site geeft me een beter gevoel over mijn persoonlijke veiligheid. Het is niet altijd veilig om als T-meisje in Roemenië rond te lopen. Bovendien weet ik zeker dat de man met wie ik praat al weet dat ik transgender ben. Mannen houden niet van verrassingen en kunnen gewelddadig worden als ze denken dat je ze hebt misleid.

Transvrouwen zijn erg gewild op TS Dating sites

Wilma uit San Francisco: Teddy stuurde me een bericht op de eerste dag dat mijn profiel werd vermeld op MyTransgenderCupid en we ontmoetten elkaar drie weken later. Toevallig woonde hij maar een uur vliegen verderop, dicht bij waar ik opgroeide. Het klikte meteen en het is nu twee jaar geleden dat we zijn gaan samenwonen. Hij zegt dat hij me niet als Trans ziet, maar gewoon als een vrouw!

Johannes uit Denemarken: Ik had een aantal Ladyboys en Trans-pinay ontmoet toen ik zo'n tien jaar geleden in Azië woonde. Ik was altijd al op zoek naar een Trans-vrouw voor een langdurige relatie, maar toen ik terug naar Kopenhagen werd gestuurd, dacht ik dat mijn kans verkeken was. Nu, dankzij deze gespecialiseerde Transgender dating site, heb ik mijn eigen T-meisje.

Saburah van Bali: Veel buitenlandse toeristen komen naar Bali en hebben relaties met Wariah (transgenders). Maar de meeste zijn gewoon vakantieromances die eindigen zodra de buitenlander vertrekt. Ik was echter op zoek naar een echte man die een verbintenis op langere termijn wilde, net als elke andere vrouw. Ik heb Kurt gevonden en woon nu in Duitsland al 10 maanden met hem.

Maarten uit Nederland: Sila en ik hebben elkaar ontmoet op de TS Dating site MyTransgenderCupid ongeveer twee tranen geleden en dit jaar reisde ik naar haar huis in het noordoosten van Thailand waar we trouwden. Ik was zo verbaasd om te zien hoe zichtbaar en geaccepteerd Ladyboys zijn in Thailand. Het leek alsof er bijna overal waar ik keek Transgender vrouwen waren. Volgend jaar ga ik met pensioen en ik ben van plan om daarheen te verhuizen en meer tijd met mijn mooie vrouw door te brengen.

We hopen dat je het leuk vond om enkele van deze fragmenten en uittreksels van een kleine selectie van onze leden te lezen op MyTransgenderCupid. Denk maar eens dat jij de volgende gelukkige man of Trans vrouw zou kunnen zijn die jouw perfecte match op onze site vindt. Het eerste wat je moet doen is lid worden!

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch