AGa je uit met iemand die je moedertaal niet vloeiend spreekt? Denk je er wel twee keer over na of je de relatie moet voortzetten of dat het überhaupt de moeite waard is?

My Transgender Cupid is hier om je eraan te herinneren dat liefde alle barrières kan overwinnen die je denkt te hebben in je relatie. Als je de persoon met wie je uitgaat echt leuk vindt, zul je altijd een manier vinden om bij hem of haar te zijn.

Ga ervoor en als bonus volgen hieronder een paar tips om sterk te blijven in je relatie.

1. Spreken is niet de enige vorm van communicatie om je liefde te tonen

Communicatie is zoveel meer dan alleen woorden. Je kunt door je daden laten zien hoeveel je om elkaar geeft, hoeveel je van elkaar houdt, hoeveel je vreest, wat je leuk vindt, wat je niet leuk vindt en nog veel meer. Het kan ook betekenen dat je je geduld al aan het oprekken bent omdat je weet dat er nog veel meer moet gebeuren om jullie relatie te laten werken.

Probeer gezichtsuitdrukkingen en gebaren te gebruiken. Doe je best door handgemaakte cadeaus mee te nemen of iets te bestellen dat je partner leuk vindt. Druk genegenheid uit zonder woorden te gebruiken. Dat kan zijn door haar te omhelzen, haar handen vast te houden of haar te kussen. Wees gewoon oprecht in het tonen van je liefde. Daarnaast kan een moment van stilte tussen jullie twee ook geen kwaad. Soms gewoon bij elkaar zijn is al genoeg.

2. Begrijp de cultuur van je transpartner, maar deel ook je eigen cultuur.

Of je het nu hebt meegemaakt of niet, sommige stellen krijgen te maken met een rand in hun relatie wanneer ze het gevoel hebben dat ze gewoon zoveel dingen gemeen hebben. Dit is waar verschillen goed kunnen zijn. Er kunnen zich culturele botsingen voordoen, maar je kunt dankbaar zijn dat je nooit zonder dingen komt te zitten om met je partner te delen.

Ervaringen kunnen goed en slecht zijn, maar je weet tenminste dat de activiteiten die je gaat voorbereiden altijd zo niet bijna de eerste ontmoeting voor je partner zullen zijn. Bovendien zal het voor jou ook een nieuwe reeks ervaringen zijn zodra je beau je introduceert in zijn of haar cultuur.

3. Richt je eerst op het leren van de basiswoorden

Een eenvoudig hallo in de taal van je transgender partner of man kan echt een ontroerend gesprek tussen jullie twee tot stand brengen. Je interesse tonen in zijn of haar taal betekent dat je echt nadenkt over je toekomst met degene van wie je houdt. Als je nog worstelt met het leren van de taal, kun je een vertaalprogramma in je telefoon gebruiken dat je overal kunt gebruiken.

Bovendien zijn er verschillende GRATIS referenties die je kunt vinden op het internet. De taal niet begrijpen is niet altijd een excuus. Het kan echter wel tijd kosten en die tijd zal de moeite waard zijn, want liefde kent geen grenzen.

Transgender dating met My Transgender Cupid

Vond je dit artikel bijzonder? Wil je meer soortgelijke artikelen lezen? Wij staan voor je klaar. My Transgender Cupid is bezig om meer artikelen voor je te delen. Als je nog geen geregistreerd lid bent op onze site, kun je gemakkelijk zich aanmelden op MyTransgenderCupid GRATIS.

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch