Frank, een man die ik had ontmoet op MyTransgenderCupid, en ik was net klaar met eten in een heel leuk vegetarisch restaurant in Londen .

Het was de derde keer dat we elkaar ontmoetten en het ging goed. Hij was knap en charmant en vertelde me dat ik de eerste transgendervrouw was met wie hij ooit had gedate.

Volgens Frank heeft hij transvrouwen altijd al van ver bewonderd. Het was echter pas toen hij lid werd van MyTransgenderCupid dat hij zich realiseerde dat er zoveel transgendervrouwen waren in Londen en de nabijgelegen gebieden.

Transgender datingsites zijn van onschatbare waarde

We hadden elke dag online gechat sinds we elkaar zo’n drie weken geleden voor het eerst ontmoetten. Het gebruik van een gespecialiseerde transgender datingsite had ons de mogelijkheid gegeven elkaar te leren kennen voordat we elkaar daadwerkelijk ontmoetten. Het leek erop dat we veel dingen gemeen hadden. We hadden een aantal vergelijkbare voorkeuren en antipathieën en beiden hadden doelen in ons leven. Ik had Frank eerst veel vragen gesteld. Ik vroeg of hij op zoek was naar een langdurige relatie. Of wilde hij een kortetermijnoplossing voor zijn nieuwsgierigheid naar transmeisjes? Met andere woorden, had hij een fetisj voor een wijf met een lul. Of droomde hij ervan de liefde te bedrijven met een transvrouw die haar penis nog had (zoals ik)?

Zoals je je kunt voorstellen, worden de meeste transvrouwen overspoeld met vragen en berichten wanneer ze lid worden van een datingsite. En ik was geen uitzondering. Ik moet in de eerste twee weken meer dan 30 reacties hebben gehad. Ik ben blij te kunnen zeggen dat de meeste van mannen waren die oprecht op zoek waren naar een date met een transgendervrouw. Ze zeiden dat ze geen echt verschil zagen tussen ons, een genetische vrouw.

Je krijgt echter altijd een paar vreemde en ik had er een of twee. Eén man in het bijzonder wilde afspreken en met me vrijen toen hij gekleed was in damesondergoed. Het lijkt erop dat hij een fetisj had voor het dragen van kousen en bretels en een beha en slipje. Hij dacht dat een transgendervrouw misschien wel het beste soort vriendin was om mee te doen aan dergelijke activiteiten. Toch is er van alles nodig, en die man was eigenlijk heel aardig om mee te kletsen.

Transgender vrouwen weten dat ze trans zijn, maar weten het ook niet!

Frank had mij ook veel vragen gesteld, zij het op een aardige, niet-opdringerige manier. Hij wist dat ik mijn penis nog steeds heb en zal hem graag gebruiken als dat nodig is. Hij weet dat ik borstimplantaten heb gehad en een paar kleine cosmetische ingrepen aan mijn neus, wenkbrauwen enz. We hebben het eigenlijk over allerlei dingen gehad, niet alleen over Trans-zaken. We bespraken bijvoorbeeld hoe goed het was om een ​​gespecialiseerde datingsite zoals MyTransgenderCupid te vinden, puur voor T-girls en geïnteresseerde mannen. We waren het erover eens dat de site misverstanden elimineert die vaak voorkomen in bars of clubs wanneer mannen op zoek zijn naar transvrouwen en vice versa. We spraken over onze carrières en onze toekomstplannen. We hebben wat gepraat over onze hobby’s en sporten die we leuk vinden, enzovoort.

Misschien hadden we verrassend genoeg niet veel over onze vorige levens gesproken. Ik vermoedde dat het slechts een kwestie van tijd was voordat Frank me naar mijn verleden zou vragen. Inderdaad, bijna precies op het juiste moment, zette hij zijn glas sap neer en keek me in de ogen. ‘Kathy, mag ik je vragen wanneer je voor het eerst wist, zonder enige twijfel dat je Trans was? Als je het me niet wilt vertellen, is dat prima, maar ik ben geïnteresseerd’, zei hij.

Transgender datingsites

Ik glimlachte naar de man. “Ik vind het echt niet erg om het je te vertellen,” antwoordde ik. “Maar ik denk dat ik ongeveer hetzelfde ben als de meeste andere transgendervrouwen. We weten dat we Trans zijn, maar we weten het ook niet. Als dat logisch is?

Frank fronste zijn wenkbrauwen. “Een soort van, maar kun je wat meer uitleggen?”

‘Nou,’ zuchtte ik. “Het is een beetje zoals dromen, waarbij je verschillende gebeurtenissen door elkaar kunt halen die bijvoorbeeld de afgelopen twee weken zijn gebeurd. Sommige delen van je droom zijn logisch en andere niet. Maar je weet echt niet waarom.”

Frank keek verbaasd. “Je bedoelt…”

“Laat me je in twee minuten een overzicht geven van wanneer en hoe ik me realiseerde dat ik Transgender was, dat zal het duidelijk maken…. “Toen ik opgroeide, zag ik op een dag uit het niets een panty van mijn zus rondslingeren in de badkamer. Om de een of andere reden deed ik ze aan en genoot ik echt van het gevoel dat ik kreeg. Ik weet niet waarom ik dit deed en of ik het ooit nog eens zou doen. Maar in de komende 3 of 4 jaar, nu en zij, zou ik dameskleding passen. Je weet wel, jurken, bars en slipjes of rokken en tops. Af en toe en onregelmatig, maar wist nog steeds niet waarom. Ik hield eigenlijk van meisjes, maar ik wist niet zeker of het kwam door wat ze droegen en hoe ze zich gedroegen of omdat ik me tot hen aangetrokken voelde.>

Frank knikte en luisterde aandachtig.

Op een dag, toen ik ongeveer 13 was, kondigde mijn moeder aan dat het gezin volgend weekend een weekendje weg zou gaan naar de kust. Ik kon met ze meegaan of thuis blijven en voor mezelf zorgen. Mijn hersenen gingen overuren en ik kon mezelf nauwelijks inhouden. Thuisblijven was het. Wachten tot ze weg waren, leek op marteling.

Binnen een uur na hun vertrek had ik gedoucht en mezelf lekker laten ruiken met wat parfum en talk. Ik droeg een witte bh en panty, een petticoat of onderjurk en een van de jurken van mijn zus die ik altijd had bewonderd. Voor borsten gebruikte ik rijst verpakt in de afgesneden voetgedeelten van panty’s. Om mijn heupen breder te laten lijken, gebruikte ik wat schuimvulling uit de naaikast van mijn moeder. Ik wist dat mijn moeder een pruik had en die leende. Ik deed bijna een uur over mijn make-up en herinnerde me hoe mijn moeder en zus die van hen deden.

Dit was de eerste keer dat ik me volledig als vrouw kleedde. En toen ik in de spiegel keek en het vrouwelijke beeld bewonderde dat ik had gecreëerd, begon ik te huilen. Dit was de echte ik! Dit was hoe ik bedoeld was te zijn. Op dit moment wist ik dat ik Trans was. Geen twijfel daarover. En ik wed dat als je veel van de andere T-girls op MyTransgenderCupid vraagt, ze je een soortgelijk verhaal zullen vertellen.

Frank stak zijn hand uit en kneep in mijn arm in een gebaar van tederheid, en een verdwaalde traan rolde over mijn wang. De emotie van die dag verlaat me nooit!