"WHoe is het echt om met een transgender vrouw uit te gaan?"

is een vraag die veel mannen zich stellen voordat ze besluiten lid te worden van een bekende TS datingsite zoals MyTransgenderCupid. Eigenlijk beginnen de meeste mannen door in eerste instantie simpelweg nieuwsgierig over transvrouwen. De meesten hebben verschillende vragen. "Hoe zijn T-meisjes echt als je ze leert kennen?" of "Hoe verschillen ze van genetische vrouwen?" zijn twee andere veelgestelde vragen.

Het zal geen verrassing zijn, maar met het toenemende bewustzijn en de toenemende zichtbaarheid van transvrouwen in het VK, de VS en andere Europese landen, zijn veel meer mannen geïnteresseerd geraakt in T-meisjes. Ze hebben van alles gehoord over T-meisjes in de media, hebben mogelijk een paar beroemde Trans vrouwen gezien op TV of in films en hebben bijna zeker gelezen over Transgender kwesties op het internet.

With the benefit of such information and have found out other details of interest on specialized Transgender dating sites, many men now know a lot about Trans women. They truly know about the challenges T-girls face or read about the necessary physical changes Trans women often undergo to be seen as “complete” women. But what they don’t know is what happens when they meet someone they like on MyTransgenderCupid and want to get to know them better. How will it be when they start to Uitgaan met een transgender vrouw? Zijn er bepaalde dingen waar ze zich bewust van moeten zijn of die ze bijvoorbeeld moeten doen of laten?

De realiteit is dat daten met een transgender vrouw in de meeste gevallen hetzelfde is als daten met een genetische vrouw.

Laat ons je informeren over het daten met Transgender vrouwen

Waarom? Nou, transvrouwen zijn emotioneel en, voor het grootste deel, fysiek vrouwen. Ze hebben misschien een extra aanhangsel (als ze geopereerd zijn) of kunnen op natuurlijke wijze geen kinderen krijgen. Ze worden door sommige onverlichte mensen misschien als radicaal anders beschouwd, maar in alle opzichten zijn ze net als andere vrouwen.

Net als bij andere vrouwen:

  • De meeste Trans-vrouwen hebben een echte, zorgzame man nodig die voor hen zorgt; ze hebben iemand nodig die van hen houdt en hen door de moeilijke tijden heen helpt en die er is om samen van de goede tijden te genieten.
  • T-meisjes hebben stemmingswisselingen, net als genetische vrouwen. Dit kan komen door de hormonen die ze de rest van hun leven moeten slikken, maar zulke stemmingswisselingen kunnen ook gewoon deel uitmaken van hun algemene karakter;
  • Sommige transgendervrouwen kunnen jaloers en snel van streek zijn, maar alleen als ze veel geven om de man met wie ze een relatie hebben;
  • De meeste T-meisjes zullen trouw en liefdevol zijn aan een man die hen met respect behandelt en toewijding biedt;
Evolutie van transgendervrouwen

Enkele belangrijke dingen om te weten over het daten met Transgender vrouwen

Dit alles gezegd hebbende, zijn er natuurlijk enkele verschillen between dating Trans women and dating other women. If you are looking to date and enjoy a long-term relationship with a Trans beauty, it is important to be aware of issues such as the following:

  • Transvrouwen zijn opgegroeid met talloze uitdagingen en hebben in hun leven vaak te maken gehad met discriminatie en vooroordelen. En dat allemaal omdat ze proberen hun leven te leiden zoals het bedoeld is. Elke man die een T-meisje wil daten en van een langdurige relatie wil genieten, moet zich hiervan bewust zijn. Zulke voorvallen of incidenten kunnen invloed hebben gehad op de manier waarop een transvrouw zich gedraagt en hoe ze tegen het leven aankijkt. Het is positief voor elke relatie om zoveel mogelijk te weten te komen over bijzonder negatieve ervaringen en je best te doen om de effecten daarvan op je transvrouw te verzachten;
  • T-meisjes kunnen erg veerkrachtig en mentaal sterk zijn, maar kunnen ook erg gevoelig lijken te zijn voor bepaalde zaken. Je moet erachter komen over welke kwesties je je zorgen maakt en hoe je daar op de juiste manier mee om kunt gaan. De meeste kwesties waarover een transgender vrouw zich zorgen maakt, hebben te maken met vragen over haar ware geslacht;
  • Veel T-meisjes hebben van jongs af aan hormoonbehandelingen ondergaan. Ze zijn misschien geopereerd om hun borsten te vergroten of hebben a ingrijpende operatie om hun penis te verwijderen en een vagina te creëren. Onderschat de stress en spanningen niet die dergelijke behandelingen of operaties met zich meebrengen voor transseksuele vrouwen. Toon wat empathie en leef mee met hun benarde situatie. De transvrouw heeft er niet om gevraagd geboren te worden met een lichaam en geest die niet bij elkaar passen;
  • Een ander belangrijk ding om te onthouden is dat het altijd verstandig is om de juiste voornaamwoorden te gebruiken als je naar een T-meisje verwijst, zelfs als ze een nieuwe vriendin is of zelfs iemand met wie je geen relatie hebt. Zeg niet "hij" of "hem", maar gebruik altijd "zij" of "haar". Dit heet misgendering en het is heel belangrijk voor elke transvrouw dat je dit goed doet;
  • geassocieerd hiermee is het onjuiste gebruik van termen en namen die regelmatig gebruikt worden voor Transgender vrouwen. Voor veel transvrouwen is het niet langer acceptabel om "transseksueel" of "she-male" of "meid met een pik" te zeggen, tenzij je uitgaat met iemand om wie je niet echt geeft. En als je wel om haar geeft, blijf je misschien niet in de buurt als je niet de juiste terminologie gebruikt!

Wil je meer weten? Log dan in op de TS dating site MyTransgenderCupid en deel je ervaringen met onze leden en kom alles te weten over transvrouwen!

blank
Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch