Als je hebt besloten om met een transgender vrouw uit te gaan, zorg er dan voor dat je het op de juiste manier aanpakt. Natuurlijk is het je doel om de ware liefde van je leven te vinden. Maar ben je er echt klaar voor om op zoek te gaan naar de Trans vrouw van je dromen? Iedereen die zich aansluit bij een Transgender datingsite heeft dezelfde bedoelingen, dus je moet "a cut above the rest" zijn. Je moet je onderscheiden van de andere mannen die op zoek zijn naar een echte Trans vrouw om hun levenspartner te worden.

Hoe doe je dit? Volg gewoon een paar van onze geweldige tips over daten met transgender vrouwen en je zult het zeker ver schoppen:

1. Bereid je goed voor als je aan Transdating begint:

Sommige mannen die op zoek zijn naar een date met een transvrouw zijn zich niet echt bewust van wat dit inhoudt. Bovendien zijn ze misschien niet op de hoogte van het sociale of maatschappelijke milieu waarin sommige van deze transvrouwen opgroeien.

In werkelijkheid, Uitgaan met een transvrouw is niet zo verschillend van het daten met genetische vrouwen. Transvrouwen zijn in wezen vrouwen, vaak met hetzelfde karakter en temperament als "gewone" vrouwen. Wees je hiervan bewust zodat je weet hoe je om moet gaan met stemmingswisselingen of zwakheden van je transvrouw.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat veel transvrouwen veel uitdagingen vanuit hun familie hebben overwonnen om te komen waar ze nu zijn.

Tot slot zijn Aziatische transvrouwen zoals Ladyboys (een geaccepteerde naam in de Aziatische wereld) uit Thailand of Trans-pinay uit de Filippijnen veel zichtbaarder in het dagelijks leven dan in westerse landen zoals Groot-Brittannië, de Verenigde Staten of Nederland. Sommigen zeggen dat Aziatische transvrouwen beter "passen" dan Europese man-naar-vrouw transgenders en dat ze zich daardoor beter aanpassen. Dit komt deels door de relatief kleine gestalte van veel Aziaten, plus de gezichtskenmerken zoals hoge jukbeenderen.

Maar hoewel Aziatische transen zichtbaarder zijn, worden ze in hun eigen land nog steeds niet door iedereen geaccepteerd. Noch, helaas, in veel delen van Europa of, vooral, in de VS. In Azië worden ze getolereerd, ja: ondubbelzinnig geaccepteerd, niet echt. Zolang je dit weet, kun je omgaan met vooroordelen die een van jullie of jullie beiden kunnen tegenkomen, in je eigen land of in dat van hen.

2. Wees eerlijk tegen jezelf en manage je eigen verwachtingen

Natuurlijk wil je een prachtige transgender aan je zijde vinden. Om de vrouw van je dromen te zijn. Om je langdurige trans-partner te zijn. Allemaal goed en wel, maar vergeet niet dat een goed uiterlijk slechts een deel van de vergelijking is. Het leeftijdsverschil is een andere factor.

Natuurlijk kunnen relaties met grote leeftijdsverschillen werken, of het nu om hetero- of transrelaties gaat. Maar als je transvrouw bijvoorbeeld <25 is en jij ouder dan 60, dan zul je extra hard moeten werken om haar geïnteresseerd en loyaal aan je te houden.

Voor elke buitenlandse man die uitgaat met een Aziatische transvrouw is de grootste verleiding om verleid te worden door haar schoonheid, haar lange zwarte, vloeiende haar en haar geweldige lichaam.

Maar denk ook eens na over de opleidingsachtergrond van je potentiële transgender partner in vergelijking met die van jou. Heeft ze een diploma of niet? Heeft ze haar middelbare school afgemaakt? Heeft ze vaardigheden die overdraagbaar zijn naar een ander land? Kan ze goed genoeg converseren in een taal die jullie allebei spreken (waarschijnlijk Engels)?

En tot slot, onder deze tip, bedenk hoe je Trans dame het zal doen in een van de Europese landen of de VS, terwijl ze misschien haar hele leven tussen haar eigen mensen heeft gewoond. Taalproblemen, de mogelijkheid om te werken en culturele verschillen om er maar een paar te noemen. Als je van plan bent om in Thailand of de Filippijnen te gaan wonen is het vaak gemakkelijker, tenzij je nog steeds van plan bent om te werken, wat in sommige gevallen problematisch kan zijn.

3. Wees eerlijk tegen de Trans vrouw/vrouwen die je online "datet".

Wees niet alleen eerlijk tegen jezelf, maar misleid de Trans vrouw waarmee je online date ook niet.

Ten eerste, als je "op het veld speelt" en verschillende Trans-vrouwen tegelijk hebt, word dan niet te serieus met degene die laag op je prioriteitenlijstje staat. Maak geen beloftes die je niet van plan bent na te komen en ga zeker niet naar haar ouders als je niet van plan bent een langdurige relatie te hebben.

Also, don’t give her the impression that you are rich enough to be able to support her when you can’t. And don’t claim have a big house or apartment in the city you live, where in reality you are unemployed and living with your mother! If you truly want a long-term relationship with a Trans beauty, be straightforward and up front from the beginning.

Je zult zien dat onze tips praktisch en ons advies verstandig zijn. Toch weet alleen jij in je hart of je echt op zoek bent naar een langdurige relatie met een Transgender vrouw uit Thailand of de Filippijnen. Als je dat bent dan zal het volgen van ons datingadvies je zeker helpen om je doelen te bereiken! Schrijf je in en begin Trans Dating vandaag!

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch