I moet toegeven dat toen ik voor het eerst bij MyTransgenderCupidwaarschijnlijk de beste transgender datingsite op het internet, heb ik aan geen van mijn vrienden verteld.

Ik ben altijd gefascineerd geweest door transseksuele vrouwen. Maar sommige van mijn vrienden zouden het gewoon niet begrijpen. Ik denk niet dat ze transfoob zijn, of zelfs homofoob. Maar zoals je weet, kunnen mannen de indruk wekken dat ze dat wel zijn. Het is triest om te zeggen, maar sommige mannen denken nog steeds negatief over transvrouwen.

Transvrouwen worden vaak gestereotypeerd

Vooral in westerse landen laten veel mensen zich leiden door stereotype beelden over transgendervrouwen. Je weet hoe dat gaat: "het is gewoon een man in een jurk" of "een meid met een pik" of, nog erger: "een she-male".

Dus toen ik eenmaal lid was geworden van de site, hield ik het voor mezelf.

Ik had mijn eigen onderzoek gedaan naar wat het betekent om Transgender te zijn en dat gaf me een voordeel bij het praten met T-meisjes op de site. Ik weet dat Trans-zijn geen keuze is voor een levensstijl of welke keuze dan ook. Het is iets dat ingebouwd zit in deze vrouwen, net zoals het hebben van een lichte huid of blauwe ogen dat is. Het feit dat T-meisjes bij de geboorte bepaalde delen hebben die mannelijk lijken, betekent niet dat ze mannelijk zijn. Sterker nog, naar mijn mening zijn veel van de transgendervrouwen die ik heb ontmoet veel vrouwelijker dan genetische vrouwen. Dit is vooral waar in deze tijd waarin veel natuurlijke vrouwen in broeken leven en kortgeknipt haar hebben of dagelijks afzien van make-up.

Binnen een paar dagen na toetreding tot de TS dating site MyTransgenderCupidIk had verschillende T-meisjes ontmoet die ik leuk vond. Toch wilde ik er de tijd voor nemen, want ik was op zoek naar een langetermijnrelatie met een transgendervrouw. Ik wilde iemand die woonde in of uiteindelijk kon verhuizen naar Duitslandmijn thuisland en mijn vrouw worden. Dus praatte ik een paar weken met verschillende transvrouwen om zoveel mogelijk te weten te komen over hun voorkeuren en afkeuren. Ik kwam meer te weten over hun educatieve en sociale vaardigheden. En ik vroeg ook hoe ze zich voelden als ze uit hun eigen land zouden moeten verhuizen.

Op mijn beurt liet ik elk van de T-meisjes met wie ik praatte weten dat ik echt op zoek was naar een transgender vrouw om mee uit te gaan. Als ze vragen stelden, gaf ik eerlijk antwoord. Als iemand van hen te opdringerigIk trok me terug en liet de communicatie een paar dagen op zijn beloop.

Ik weet zeker dat sommige meisjes meerdere gesprekken voerden met mannen, net als ik met verschillende T-meisjes. Maar mijn boodschap was altijd hetzelfde: ik ben echt en wil graag een relatie met een transgendervrouw.

De juiste transgender vinden

Na een paar weken kwam ik tot het besef dat een van de eerste dames met wie ik contact had opgenomen, de ware voor mij was. Een T-meisje genaamd Nina uit Portugal. Ze was 27 en had een geweldig figuur en dat soort sexy uitstraling dat je niet altijd goed in woorden kunt beschrijven. Ze zag er gewoon zo vrouwelijk uit. Haar Engels was geweldig en ze was afgestudeerd met een BA Hons in business, en was haar studie voor een Masters Degree aan het afronden.

Geleidelijk aan stopte ik met chatten met andere transvrouwen op de site en concentreerde ik me op Nina. We chatten elke dag en skypen om de dag, totdat ik ongeveer twee jaar geleden een grote beslissing nam. Ik plande een reis en boekte een vlucht naar Portugal, alleen om Nina persoonlijk te ontmoeten.

Ze was nog beter in het echt dan ik had gedacht en als ik al twijfels had, dan zijn die verdampt in de eerste twee dagen dat ik bij haar was. Ze is gewoon een en al vrouwelijkheid. Haar kijk op het leven is vrouwelijk, haar emotionele toestand is vrouwelijk en, ik ben blij dat ik het kan zeggen, haar fysiek is vrouwelijk. Ze vertelde me dat ze borstimplantaten had gehad toen ze ongeveer 17 was en een geslachtsveranderende operatie toen ze 21 was, net na haar afstuderen. Eerlijk gezegd is haar fysieke staat voor mij niet zo belangrijk en met of zonder operatie zie ik Nina gewoon als een complete vrouw. Geen twijfel mogelijk!

Transvrouwen verhuizen vaak naar het buitenland

Gelukkig kon ze me vergezellen in Duitsland binnen ongeveer zeven maanden na mijn bezoek aan Portugal. Ik ging twee keer terug om haar te zien in de tijd dat we wachtten tot ze klaar was met haar studie, want ik was echt smoorverliefd (of verliefd als je wilt dat ik het toegeef!).

Onnodig te zeggen dat Nina een grote hit is in mijn woonplaats en veel van mijn vrienden waren zo jaloers dat ze me vroegen waar ik haar gevonden had. Sommigen weten zelfs niet eens dat ze transgender is, omdat je niet aan haar kunt zien dat ze als vrouw is geboren.

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch