NNu is het tijd om te kijken naar een van de belangrijkere en intiemere onderdelen van transgender dating. Gezien het feit dat seks een belangrijk onderdeel is van elke relatie, hebben de meeste trans dating sites een sectie gewijd aan het kiezen van een seksuele rol voorkeur (top, bottom, of veelzijdig). Deze keuze is er om vragen te beantwoorden en dingen vanaf het begin te verduidelijken, maar soms kan het beide partijen een gevoel van twijfel geven. Loopt een man die zegt dat hij veelzijdig is het risico afgewezen te worden door potentiële transgenderpartners? Wat als een pre-op transvrouw moeite heeft om de juiste partner te vinden?

Wat betekent "Veelzijdig" zijn?

Simpel gezegd betekent het dat je van rol kunt wisselen tijdens de geslachtsgemeenschap. Een transvrouw speelt over het algemeen liever de meer passieve vrouwelijke rol waarmee ze over het algemeen wordt geassocieerd. Aan de andere kant nemen mannen over het algemeen een actievere en dominantere rol aan, zoals in een relatie tussen mannen en cisgender vrouwen. De kwestie is echter enigszins dubbelzinnig. Veelzijdig zijn" kan inhouden dat je zowel orale als penetrerende seks kunt geven en ontvangen, en daarom is het beter om de details op te helderen voordat je een overhaaste beslissing neemt.

Wat vinden transvrouwen ervan om veelzijdige mannen te ontmoeten?

Als je op een trans datingsite kijkt, vind je veel profielen van veelzijdige mannen. Een transgender zou ook veel vragen in zijn hoofd kunnen hebben als hij hoort dat een man veelzijdig is als hij met hem praat. Ze kunnen zich afvragen of de man seksuele ontmoetingen heeft gehad met mannen of hoe actief ze moeten zijn tijdens het daten.

Het kan ertoe leiden dat de transvrouw zich minder vrouw voelt dan ze wil zijn. Dit is voor jullie dames echter nog geen reden om gefrustreerd te raken!

De realiteit is dat zelfs sommige mannen die beweren veelzijdig te zijn, dat niet zijn. Ze beweren soms van wel in de hoop meer transvrouwen naar hun profiel te lokken, vooral als ze nieuw zijn in de wereld van transgender dating. Er zullen natuurlijk mannen zijn die de voorkeur geven aan de meer passieve (onder) rol, net zoals er transvrouwen zijn die het echt leuk vinden om actiever (boven) te zijn. Iedereen heeft zijn eigen individuele voorkeuren, dus de feitelijke seksuele rollen en compatibiliteit van het stel kunnen het beste door het stel zelf worden bepaald.

Moeten transvrouwen veelzijdige mannen afwijzen?

Het is waar dat mannen die geïnteresseerd zijn in het daten met transgenders niet per se homo zijn. Er zijn gewoon mannen met een dergelijke seksuele voorkeur. Als je een transvrouw bent die als vrouw behandeld wil worden, dan hoef je er geen twee keer over na te denken om een veelzijdige man wel of niet af te wijzen. Toch zijn er verschillen tussen iemand leuk vinden en van iemand houden. Een gezonde relatie draait om kunnen geven en ontvangen in elke zin van het woord.

Dit is waarom je, als je de veelzijdige man met wie je uitgaat waardeert, manieren vindt om de relatie voor jullie beiden te laten werken. Het belangrijkste aspect van elke gezonde relatie is vrije wil; beide partijen in staat stellen om te doen waar ze zich goed bij voelen op een natuurlijke en veilige manier.

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch