"MyTransgenderCupid is de beste transgender datingsite voor transvrouwen zoals wij," zei Miko tegen de twee andere transvrouwen die naast haar zaten.

Hmm...," begon Sadie, "ik denk dat je gelijk hebt. Als je een Trans-georiënteerde man wilt ontmoeten en daten die op zoek is naar een langdurige relatie, waar anders kun je het proberen?"

Miko, Sadie en Debbie zaten dicht bij elkaar op een grote sofa, backstage bij een van de beroemde Miss International Queen Transgender schoonheidswedstrijden. Dit grote evenement voor transvrouwen werd gehouden in een beroemd auditorium in Las Vegas en alle stoelen in het publiek waren vol. De drie transvrouwen stonden te popelen om de volgende fase van de wedstrijd te beginnen. Dit was het gedeelte over de persoonlijkheid en eventuele speciale vaardigheden van elk van de deelneemsters.

Sadie en Debbie hadden hun avondjurken al uitgedaan en waren bijna klaar voor hun volgende optreden. Een kapper controleerde nog steeds Miko's lange zwarte haar, om er zeker van te zijn dat het goed opgestoken was.

Transvrouwen praten over daten

Een paar minuten eerder was een journalist van een bekend landelijk tijdschrift tegenover de drie gaan zitten. Transvrouwen. Hij wilde hen wat vragen stellen over daten en de mannen in hun leven. Debbie, die uit Frans Canada had gelachen en gevraagd of hij langzaam kon praten, omdat ze vond dat haar Engels niet zo goed was. "Of je kunt het me in het Frans vragen," voegde ze eraan toe, waardoor de andere Trans-meisjes weer in de lach schoten.

Miko, die Japanse was, had naar Sadie gekeken, een transvrouw uit De Filippijnendie vaak een Trans Pinay wordt genoemd, om hulp. "Ik ook, mijn Engels is niet zo goed," legde Miko uit. "Kun je Japans spreken?"

"Maak je geen zorgen, ik zal jullie allebei helpen met de vragen," glimlachte Sadie. "Wij Trans-vrouwen moeten tenslotte allemaal bij elkaar blijven en elkaar helpen, toch?"

De journalist, een jonge, magere man genaamd Tommie, was begonnen met een paar eenvoudige vragen. Hij vroeg uit welk deel van hun land de transvrouwen kwamen en hoe ze de wedstrijd hadden ervaren. Hij had van elk van de transvrouwen een biografie die was uitgegeven door de organisatoren van de wedstrijd. Hij keek nog eens naar de biografieën van de transgenders. "Er staat niet op jullie bios wie van jullie een vriendje heeft."

Transvrouwen staan voor uitdagingen bij het vinden van een echte man om mee uit te gaan

"Ik niet," zuchtte Sadie.

"Ik ook niet," zei Debbie, terwijl ze haar armen over elkaar sloeg en een verdrietig gezicht trok.

"Dat had ik, maar nu niet meer," voegde Miko eraan toe, terwijl ze keek alsof ze zou gaan huilen.

“What…, how come none of you very mooie transvrouwen don’t have boyfriends?” asked Tommie, a little incredulously. “I’m not sure, I believe that.”

"Het is waar," legde Sadie uit. "Het is eigenlijk best moeilijk voor een Transgender vrouw om een leuke, oprechte, tot Trans aangetrokken man te vinden om mee uit te gaan. Veel mannen willen met ons daten, maar sommige zijn gewoon nieuwsgierig naar wat we in ons slipje hebben. Je weet wel, of we nog een penis hebben of niet. Of ze zien ons als een soort fetisj".

Debbie knikte met haar hoofd. Ze sprak in gebrekkig Engels: "Het andere grote probleem is dat veel mannen zich niet realiseren dat we Trans zijn als we elkaar voor het eerst ontmoeten. Als ze erachter komen, verzinnen ze een smoes en willen ze ons niet meer zien. Of erger nog, ze worden boos en gebruiken dreigende woorden. Het is zo triest."

"Oh jee, zei Tommie. "Ik dacht dat jullie allemaal vriendjes voor de lange termijn hadden om voor jullie te zorgen. Ik wist niet dat er zoveel problemen waren voor een transvrouw die wil daten."

Evolutie van transgendervrouwen

Online Transgender dating werkt het beste voor Trans vrouwen

"Neem me niet kwalijk," zei Miko. "Dat is wat ik de andere twee heb proberen te vertellen. Daarom antwoordde ik op je eerdere vraag door te zeggen MyTransgenderCupid. Een andere vriendin van mij, Miss Brazilië in deze competitie, vertelde me over deze geweldige Trans dating site. Het is gratis voor transgendervrouwen om lid te worden en er zijn transgeoriënteerde mannen van over de hele wereld op zoek naar T-meisjes om mee uit te gaan."

Sadie onderbrak me. "Miko, laat me Tommie meer uitleggen over hoe de site werkt."

"Tuurlijk."

"Met MyTransgenderCupid alle mannen op de site weten dat we transvrouwen zijn, dus geen misverstanden. We weten ook dat het mannen zijn die echt op zoek zijn naar een date, anders zouden ze de site niet gebruiken, toch?"

Tommie en de twee andere Trans vrouwen knikten instemmend.

"Nog beter is het feit dat we vanuit onze luie stoel kunnen chatten met mannen van over de hele wereld die tot Trans zijn aangetrokken," vervolgt Sadie. "Ik kan achter mijn laptop zitten en zo lang als ik wil "chatten" met mannen uit de VS, het VK of Australië. Ik kan ze allerlei vragen stellen over hun carrière, hun voorkeuren en antipathieën. Als we allebei het gevoel hebben dat er een relatie kan ontstaan, kunnen we beslissen hoe we elkaar het beste kunnen ontmoeten. Ik voel me ook zekerder op deze manier.

"Ik begrijp het," mompelde Tommie, terwijl hij iets opschreef op zijn notitieblok. "Dus, zijn jullie allemaal leden van de TS datingsite MyTransgenderCupid al?"

"Ja," antwoordde Miko.

"Ik ben pas een paar dagen lid," antwoordde Sadie.

"Nu ik het weet, zal ik er zijn zodra de wedstrijd is afgelopen," voegde Debbie eraan toe.

blank
Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch