Ilid van geweest en actief gebruikt, MyTransgenderCupid al een paar maanden. Mijn doel is om de man van mijn dromen te vinden, net zoals elke andere transvrouw of genetische vrouw dat wil.

Ik heb zoveel reacties gehad op mijn inbox over mijn profiel dat ik bijna de tel ben kwijtgeraakt. Er hebben echt een paar leuke mannen op me gereageerd en we hebben leuke gesprekken gehad. Er zijn een paar mannen die me echt aanspreken en ik denk dat ze het soort man kunnen zijn met wie ik een langdurige relatie zou kunnen hebben. Het enige echte probleem voor mij is dat ik mezelf altijd heb beloofd dat ik niet zou daten totdat ik een geslachtsbevestigende operatie zou ondergaan. Terwijl ik dit schrijf, ben ik nog maar een week verwijderd van mijn operatie en ik kan bijna niet wachten. Ik wacht tenslotte al 22 jaar (sinds mijn geboorte) op zo'n datum.

Waarom ben je dan lid geworden van MyTransgenderCupid voordat je echt klaar was om te daten? Nou, laat het me een beetje uitleggen.

Transgendervrouwen in kleine steden

Mijn naam is Samantha en ik woon in een vrij kleine stad in het midden van Engeland. Het is bijna onmogelijk om een man te vinden die met een transvrouw wil daten. Het stadje is gewoon te klein en veel mensen kennen elkaar en al hun zogenaamde privézaken. Je hebt ook te maken met vooroordelen en roddels. Dus de pragmaticus in mij weet dat als ik een man vind die in staat is om een transgender vrouw als zijn vriendin te accepteren, hij waarschijnlijk zal wonen in Londen of Birmingham of Manchester. Dit zijn slechts drie van de grotere steden in het Verenigd Koninkrijk. Zulke steden zijn veel diverser en de bevolking is over het algemeen toleranter tegenover mensen die anders zijn. Manchester is bijvoorbeeld de zogenaamde hoofdstad van het homoleven in het Verenigd Koninkrijk en Londen is, nou ja, gewoon Londen, waar bijna alles mag!

Ik wilde ook meedoen met MyTransgenderCupid zodat ik de man die ik uiteindelijk persoonlijk zal ontmoeten echt kan leren kennen. Het is een beetje zoals "gewone afspraakjes" vroeger waren. Toen ontmoette een jongen een meisje en leerden ze elkaar kennen en leerden ze over elkaars voorkeuren en afkeuren, hun hobby's en interesses. Leren over elkaars persoonlijkheid en wat hen gelukkig maakt en wat hen verdrietig maakt. En hoe het zou gaan als ze een langdurige relatie zouden hebben, hoe ze zich zouden redden en of ze echt bij elkaar passen? Oh... en dit alles natuurlijk voordat ze met elkaar in bed springen en seks op de voorgrond van hun relatie plaatsen.

Relaties met transgendervrouwen

Naar mijn mening zijn relaties tussen een transgender vrouw en een man niet anders dan tussen een genetische vrouw en een man. Natuurlijk, wij T-meisjes hebben misschien een extra lichaamsdeel bij de geboorte en hebben geen natuurlijke borsten, maar hé, daarom hebben we corrigerende operaties. Geloof me, we zijn vrouwen in alle andere aspecten, vooral emotioneel!

Een groot verschil voor de meeste Trans meisjes dating is dat we dit in eerste instantie graag vanachter een toetsenbord doen. Het is veel beter dan rondhangen in clubs en bars en dergelijke in de hoop een leuke, oprechte man te ontmoeten. Ontmoeten op zulke plaatsen is ook meer een probleem, zoals ik al zei als je in een kleine stad woont en er echt geen plaatsen zijn waar je naartoe kunt gaan waar je anoniem kunt zijn!

Thuis daten geeft me ook een veiliger gevoel. In werkelijkheid is dit omdat je geen idee hebt hoe een man die je in het openbaar ontmoet zal reageren als hij erachter komt dat je Trans bent. Sommige van mijn vriendinnen zijn uitgescholden, verbaal mishandeld en één of twee keer geslagen of erger. En dat allemaal omdat ze een man die ze pas heeft ontmoet heeft verteld dat ze transgender is. Een van de geweldige dingen aan Trans dating sites is dat alle mannen daar weten dat we T-meisjes zijn. Er is dus geen ruimte voor misverstanden.

En tot slot, de andere reden waarom ik graag met mannen praat en ze goed leer kennen nog voordat ik klaar ben om te daten, is om te proberen de fetisjisten te scheiden van mannen die echt van transvrouwen houden. Niet dat er iets mis is met fetisjisten, maar ze zijn niet helemaal het type man waar ik naar op zoek ben. Fetisjen over T-meisjes kunnen in vele vormen voorkomen. Er zijn mannen die transgender vrouwen als doel hebben en ze zien als "exotisch" of een "uitdaging". Mannen die een "meid met een pik" willen proberen om te zien hoe het is. Of mannen die genieten van anale seks (ontvanger of gever) maar zeggen dat ze zich niet identificeren als homo.

Doelen van een T-meisje

Ik weet dat als ik mijn laatste bevestigingsoperatie heb gehad en een vagina heb, ik helemaal vrouw zal zijn. Ik wil een man die me herkent en van me houdt om deze reden. Ik zal hem liefde teruggeven en ervoor zorgen dat hij gelukkig is. Hiermee bedoel ik geestelijk en lichamelijk.

Ik heb een goed diploma van een goede universiteit, dus ik kan mentale stimulans geven als dat nodig is. Plus, ik moet toegeven, ik verlang ernaar om seksuele relaties te hebben met de man van wie ik hou, om hem (en mij) de fysieke stimulans te geven die we allemaal nodig hebben!

Dus als je mijn profiel ziet op de TS Dating site MyTransgenderCupid neem contact op, ik zou graag chatten....

Auteur

Als trotse transgender vrouw ben ik een bekroonde blogger die mijn unieke levenservaringen combineert met een bachelor in communicatie. Ik sta bekend om mijn taalkundige expertise en dynamische schrijfstijl en ben gespecialiseerd in CBD, SEO, muziek, technologie en digitale marketing.

nl_NLDutch